reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

hej dziewczynki :-D
super że u Was wszystko w porządku :tak::-D
Ja po następnej @ zaczynam ponowna batalię z przeciwnościami losu o nasze upragnione maleństwo:)
więc prosze o kciuki i modlitwę:)[\quote]
Anetko kciuki zacisniete mam nadzieję że niedługo zawitasz do nas z dobrą nowiną ;-)

reklama
ja rowniez witam wszystkie mamusie w dzisiejszym ponurym padajacym piatku:tak:
ale cio tam sie zamartwiac pogoda najwazniejsze ze weekend przyszdl:happy:
WILSONKA witaj w naszym gronie lipcoweczek:-);-)
ANETKO jak nabardziej modlimy sie i jestesmy z toba trzeba byc tyko pozytywniej mysli zobaczysz wszystko bedzie dobrzie:tak:;-)pozdrawiam goraco
BEATA 1973 gratulacje coreczki ja tak samo troszeczke mialam zalik w seduszku bo po wczorajszym usg ponoc bedzie drugi chlopczyk ale najwazniejsze ze zdrowy, dzidzia to DAR BOZY a nie wybor:-)
ASIA rzeczywiscie babcia to ogromny HERO :tak:tylko brac przyklad 6 kg:-)
MADZIA ja rowniez sie pytam cio sie stalo w raczke?????:baffled::confused:
zycze udanego weekendu;-)

Witam sie dopiero teraz bo jakos nie mam natchnienia dziś na pisanie bo jak sobie pomysle ze za sciana czeka na mnie duza sterta prasowania(lubie to robic)a szczegolnie jak Piotrek dostal awans i od okolo 3 miesiecy codziennie inna koszula

Ja czekam na koleżankę i pewnie się nie doczekam:-):-):-)
Ale pitki jedne narobiłyście ochoty i na te naleśniki i spagetti.Niedobre Wy:crazy::crazy::crazy: Oczywiście brak w domu twarogu i makaronu a mi do sklepu to wcale się nie chcę iść. Może jutro. Teraz rozmrażam zapiekankę, bo głodzilla mnie dopada.
Słońce ja nienawidzę a wręcz mam wstręt do prasowania. A poza ty nie umię i jak Dawidowi od wielkiego dzwonu wyprasuję koszulę to tylko kantów narobię. A jak pomyślę, że codziennie mi dojda sterty Hani ciuszków to chora jestem.

A ja sobie siedze w szkole i sie strasznie nudze na zajeciach co zreszta widac skoro tu jestem :tak::-) Zycze wszystkim lipcoweczka milego i pogodnego weekendu bo ja caly przesiedze w szkole i pewnie sie zanudze na smierc :-p;-) Do napisania laseczki

Ja dziś mojemu mężowi i sobie zrobiłam ryż z warzywami i kurczakiem choć oczywiście mój mąż domagał się kotlecika:):-)
Ale odkąd rośnie mi brzuszek to zauważyłam że jemu też ( dobrze że choć na siłownie chodzi).

A od poniedziałku zapisałam się na ćwiczenia przeznaczone dla kobiet w ciąży, bo boję się że zasiedzę sobie na tym L4 kilka zbędnych kilogramów.:baffled:

reklama
Wilsonka ja nawet jakbym chciala to nie moge sie zapiac na cwiczenia :-( jestem na lezacym l4 i mam zakaz przemeczania sie ale jak to zrobic kiedy w domu zawsze jest cos co trzeba zrobic? :-)

Do góry