reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

o Ty kusicielko !!!!!
a tak z ciekawosci i na zachete to z czym robisz te naleśniki???
ja bym zjadla z owocami i z bita smietana, z serem tez, ale zeby byly tylko na slodko. jak mysle o tych nalesnikach to az dzidzia w brzuchu mocniej kopie :-)

reklama
To że na słodko na wiem na 150%.:-) Ale zastanawiam się co dalej... bo mam i serek biały i owoce....i bita śmietanę tez??:confused::tak:

ja juz rybke opanierowalam, nawet bez szwanku przezyla spotkanie ze mna. czekam teraz az zmywarka zalatwi za mnie mycie naczyn i zostaly mi ziemniaczki do ugotowania.
moj mezus robil sobie wczoraj golonke - dzis jak wstalam i zobaczylam kuchnie to odechcialo mi sie wszystkiego. ale zacisnelam zęby i posprzatalam. dobrze ze sam sobie czasem gotuje a nie patrzy tylko na mnie...

Iwon mój M wczoraj na kolacje zrobił naleśniki (takie amerykańskie) z twarogiem, malinami i bitą śmietanką, pychotka:tak::tak::tak: u nas dziś mało wykwintnie, i mało piątkowo, spaghetti bolognese - cebulka, mięsko mielone, pomidory z puszki, duuuuuużo czosnku i bazyli,i gotowe:-) na wierzch parmezan, nazywany przez mojego M skarpetą:-D:-D:-D

Kasia Twoj obiadek tez brzmi bardzo smacznie. moj raczyl sie wczoraj golonka. hehe. zadna rewelacja...

oj Iwon na wszystko mam ochote w ciazy, uwierz, ale golonki bym nie tknela, mimo ze zapach wczoraj po mieszkaniu był kuszacy...

reklama
Dziewczyny w którym tygodniu powinno się robić test obciążenia glukozą? Wczoraj ja zapomniałam zapytać o to ginkę a ona zapomniała dać mi skierowanie. Chyba jakoś po 20 tygodniu prawda?

Do góry