reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Dokładnie tylko bedzie cieżko bo beda przygotowania do swiat:-):-):-):-)

Czasem warto byc upartym i nie dac chlopu ........:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Słońce gratuluję. No to bawimy się 12:-):-):-):-)
Ja zjadłam najpierw rybkę a potem śledzia i teraz żołądek mnie boli-co wieczór obiecuje sobie, że nie będę się opychać i nici z tego.
Sylwia gratuluję córuni ja też mam wielką nadzieję, że u mnie się nic nie zmieni, bo bym chyba miała gigantycznego doła.
Anika będzie u Ciebie chłopczyk:-):-):-)

Słońce gratuluję. No to bawimy się 12:-):-):-):-)
Ja zjadłam najpierw rybkę a potem śledzia i teraz żołądek mnie boli-co wieczór obiecuje sobie, że nie będę się opychać i nici z tego.
Sylwia gratuluję córuni ja też mam wielką nadzieję, że u mnie się nic nie zmieni, bo bym chyba miała gigantycznego doła.
Anika będzie u Ciebie chłopczyk:-):-):-)
Asia to może mi przepowiesz co bedę miała bo na wczorajszym usg wyszła dzieczynka a miesiąc wczesniej widziany był chłopczyk więc juz sama nie wiem:)

Mes niestety ale nie powiem, bo nie wiem:tak::tak::tak: czasem mi się coś ubzdura i tak napiszę ale zazwyczaj nie mam racji. Także kochane lipcóweczki wszystkiego dowiemy się na 100% w lipcu. Ja chyba idę spać, bo czekam na kogoś do konwersacji i zaczyna mi się od tego wszystkiego spać i sama nie wiem co robić:-):-)

Słońce gratuluję!!! Kwiecień- lubię ten miesiąc:tak:
Ja jak codzień wskoczyłam na rowerek i jakoś tak mi lepiej:-) Ćwiczenia mnie odprężają i mogę wrócić do tych cholernych papierów.
A co do dziecka to ja mam przeczucie takie dziwne, że będzie dziewczynka u mnie. Tak jakoś od początku mi się wydaje, chociaż zawsze chciałam mieć pierwszego chłopca. No ale te przeczucia.... silniejsze niż wola:-D Najważniejsze żeby wszystkie dzieciaczki urodziły się zdrowe:tak::happy::happy:

Dziękuje Bardzo
A teraz zmykam spac bo ostatnio jestem nie wyspana i dzidziunia cos rozrabia w brzuszku

Dobranoc kochane dziewuszki

Ach , ale napisałyście… no ale nadrobiłam zaległości .. :-)

slonce1 – GRATULACJE!!!! J:tak::tak::tak:

A ja się tak już zastanawiam czy kiedys i ja będę panna mloda ??? heheheh

Ja dzis mialam spotkanie z szefem … i powiem szczerze jestem bardzo pozytywnie zaskoczona!!! :-) Chyba poczuł , ze bardzo brzydko się zachowal. Przeprosił..... Zostalam poproszona o powrot do pracy na dogodnych mi warukach… Naprawde jestem w szoku, i czuje się w koncu doceniona :-DJedak w pamieci mam caly czas jego slowa sprzed tygodnia… Jutro jade do pracki na kilka godzin zobaczyc co i jak jest zrobione itd. I jutro zobacze co zrobie czy wroce i jeśli tak to na jakich zasadach …

Widze , ze zalazły się i tu pasjonatki kryminalnych zagadek Miami, Las Vegas i NY J ja to czasem zastanawiam się czy nie jestem uzalezniona od tego serialu???
Cos na AXN powtorki zaczely leciec L
Pozdrawiam wszystkie!!!!
I zycze milej nocki

Stopi to miłe, że szef poszedł po rozum do głowy... A moze przestraszył się zabobonów,że go myszy zjedzą???:-p:-D Ale dobrze że sie zreflektował i przeprosił, a jutrzejszy dzień pokaże czy warto wracać czy też nie.
Powodzenia jutro i tylko trafnych wyborów życzę:laugh2::happy:

reklama
Do góry