reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Witajcie Lipcóweczki:-D
To się nazywa złośliwość rzeczy martwych.... Cały weekend spokojny a mój komputer i net odmówiły współpracy:wściekła/y: Kombinowałam, mieszałam jak się tylko da i nie chciał działać....Wczoraj prawie sie udało ale jednak...Za to dziś jak mam robotę papierkową to działa wszystko jak powinno....
Mam sporo zaległości w czytaniu więc między kolejnymi drukami będę sobie podglądać co się działo i dzieje:-)
Pozdrawiam serdecznie poniedziałkowoi życze miłego popołudnia:tak::-D:-D

Ja uciekam szykowac obiadek dla mojego meza a potem do miasta na zakupy :-D Milego popoludnia kobitki :-) buziam Was wszystkie w brzusio :-D

Witojcie wszystkie nowe i stare mamuśki:-):-):-):-)

witam serdecznie również Robaczka- w końcu do nas wróciłaś:tak::tak::tak:
U mnie leje deszcz. Siedzę u siostry i zaczepia mnie o to taki przystojniak;-);-);-)

Załączniki

• ploszajok.jpg
    ploszajok.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 26
Asia ale Ty masz powodzenie... :-) zazdroszcze takiego przystojniaczka. a jak Dawid sie dowie to dopiero bedzie...
Sliczny chlopiec.. pogratuluj siostrze...

Witam :) Ja też z chęcią bym się do Was przyłączyła. Przegladałam sobie Wasze wypowiedzi i mnie wciągnęło - ponoć nic bardziej nie łączy niż wspólne radości i problemy:)
To od razu pochwalę się, że byłam dziś na USG i będę miała synka - najprawdopodobniej Franka :-)

Ile tu dziś mamy nowych "nabytków", no no no:-):-):-)

Witamy Dziewczyny i zapraszamy do udzielania się na wątkach lipcówek:tak:;-):tak:

reklama
Witam:) Ja też z chęcią bym się do Was przyłączyła. Tak sobie czytałam Wasze wpisy i mnie wciągnęło - ponoć najbardziej zbliżają wspólne radości i problemy ;)
To tak przy okazji pochwalę się że byłam dziś na USG i okazało się że będziemy mileli synka - najprawdopodobniej Franka :-)

Do góry