reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

dokładnie kasiu. dokładnie.
ale zmieniajac temat kochane to zmykam do mamusi. dzwonila ze robi paczki, faworki. to ja jutrzejszy tłusty czwartek ale tak o tym mysle ze nie moge sie powstrzymac i zaraz jade do niej.
wczoraj golabki dzis paczki, ach jak dobrze ze mamusia tak blisko mieszka. buziaczki :-) :-) :-)

reklama
a tak na marginesie to taki paradoks, że czekamy na wizytę jak na zbawienie, a z drugiej się denerwujemy, bo nie wiemy co usłyszymy, jak nie ma wizyt źle, a jak są to też niedobrze:-D

za to jak fajnie jest PO wizycie;-):-)

dokładnie kasiu. dokładnie.
ale zmieniajac temat kochane to zmykam do mamusi. dzwonila ze robi paczki, faworki. to ja jutrzejszy tłusty czwartek ale tak o tym mysle ze nie moge sie powstrzymac i zaraz jade do niej.
wczoraj golabki dzis paczki, ach jak dobrze ze mamusia tak blisko mieszka. buziaczki :-) :-) :-)

Ja miałam ambicję upiec w tym roku pączki samodzielnie, ale siła wyższa (silny ból głowy) mnie od tego pomysłu odwiodła. Nawet kupiłam już wszystkie składniki...

No nic, jak nie na tłusty czwartek to może na tłustą sobotę będzie jak znalazł;-)

hmmmm
może chociaż faworki? robi się prosto:-p

Jezu Dosia ja zapomniałam o tłustym czwartku! to już ostatki! i mam przez Ciebie ogromną chęć na gołąbki mojej mamy! zwłaszcza ze dawno nie jadłam, ponieważ cierpię po kapuście niestety mój żołądek ją ciężko trawi a kocham bigosy, gołąbki, kapuśniaki ...
Edytko podrzuć faworka jak już ukręcisz i zdrówka życzę!
Asiu śpij i bycz się póki możesz, za parę miesięcy to się skończy for ever ha ha ha

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja dopiero jutro będę robić faworki.... :tak: Zresztą mam na nie ochotę od dobrego tygodnia.... Dziś już nie mam weny na kuchnię.;-)

ha to ja wiedze, że jestem najlepsza. W ubiegły czwartek coś mi się pomerdało i zrobiłam pączki bo myslałam że to tłusty czwartek. Wszyscy pączki zjedli z ochotą a teraz upominaja się, ze jutro tez chetnie by zjedli. No i weź tu pokaż, że możesz coś zrobić!
Co do tekstów rzucanych przez dzieci, to mój 9 letni syn zobaczył pierwszy raz w życiu jak jego tatuś się wstawił na imieninach i z pełną powagą pyta: mamuś, czy tatuś jest uzależniony?Kazałam mu to pyatanie zadać tacie nastepnego dnia. Mojemu M tak się głupio zrobiło, że nie wiedział co powiedzieć.

Dziś była u mnie koleżanka, która nie wiedziała że jestem w ciązy. Wyściskała mnie z radości a potem było troche smutno, bo ona już raz poroniła, drugi raz ciąża obumarła w 10 tc, teraz nie moze zajść w ciąże. Szkoda mi jej bardzo, bo była by z niej świetna mama. Będę trzymała za nia kciuki, może w koncu się uda.

ja tez sie nie moge doczekac jutrzejszych smakolykow, napewno nie bede miala czasu na pichcenie, ale firma w ktorej pracuje jest nad cukiernia, wiec napewno cos dobrego dostaniemy :-)
fela przykro mi z powodu kolezanki, mam nadzieje, ze wkrotce zobaczy wymarzone dwie kreseczki i bedzie miala cudowna ciaze, pozdrawiam :-)

ja tak sobie myślę, że może faworki zrobię, uwielbiam faworki i tłusty czwartek bez nich to jak święta bez pierogów:-D:-D:-D

reklama
Dzieńdoberek ja dziś umieram choroba rozklada mnie na lopatki Wiki zostal tylko kaszelek a ja mam katar, bol glowy ,gardlo mnie boli
Dopiero wrocilam od mamy smazylyśmy faworki na jutro i przynioslam cala miske
pozdrawiam i zmykam sie kurowac

Do góry