reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

chyba wykrzesałam z siebie troszkę energii bo udało mi się pójść do sklepu na dodatek z dzieckiem i psem i brzuchem wyglądałam obładowana jak rumunka :-D

mamusia M to szybko miałaś, mi robili coś koło 24-go tygodnia jak byłam w pierwszej ciąży, ja na szczęście nie miałam cofki po glukozie więc mam nadzieję że tym razem tez tak będzie.
dosia wsadź główkę pod prysznic, odkręć zimną wodę i powtarzaj tak aż do piątku, niech Ci głupoty z głowy woda wymyje ;-)

zmykam bo mój dzieć też ma dziś robale w tyłku i ciągle coś rozwala, mam ochotę go udusić bo zdążył mi wymazać czekoladą dopiero co wyprane obicia od krzeseł (czekolada którą wyciągnął z barku wspinając się na ów krzesło które później padło jego ofiarą), potem pochował mi pionki od szachów pod kanapę i parę innych świetnych pomysłów zrealizował a to dopiero 11-ta! Najlepsze jest to ze cały czas z nim jestem i tylko spuszczę "dziada" z oka to broi :wściekła/y:

reklama
Anika dzieki. ;-):-D najgorsze ze jeszcze tesciowa dzwoni i mnie nakreca. powiedzialam mezowi zeby sobie z nia pogadal zeby nie siala paniki.
magduska mamusiam duzo zdrowka.:tak:

goteczka, sól EMSKA jest bardzo dobra i też jej zawsze używałam ale lekarz mi zabronił - ponoć w ciąży nie wolno...

a ja w tym całym bajzlu w moim domeczku wymyśliłam sobie że nie odkurzę, nie wytrę kurzów, nie umyję podłóg ... nie, za to poukładam w szafie i teraz ślęczę na kolanach w stercie pogniecionych ciuchów, które upychane były na tzw wtyk i żałuję że po prostu nie wzięłam jednak się za odkurzanie :-D

Dosia powiem Ci że i tak źle i tak nie dobrze, gdyby za mną chodziła T i wmawiała że coś będzie źle na wizycie to bym się wkurzała, bo poco dowala zmartwień ... ale Twoja się chociaż martwi, interesuje bo moją to całe G obchodzi, pisałam już kiedyś że nawet gratulacji mi nie złożyła więc tym bardziej nawet nie wie kiedy mam lekarza itp.

Serdecznie witamy wszystkie " Lipcóweczki " :-):-):-) my tylko na chwileczkę, bo w W-Wie znów sypie więc zapowiada się horror motoryzacyjny :szok::szok::szok:
Kobitki urocze i przesłodkie te Wasze pociechy :-) pomysłów i dowcipu im napewno nie brakuje :-):-):-)
Życzę wszystkim miłego dzionka :tak: Chorowitki ściskam za Was kciuki :tak:

sorry Anika. z tej strony o tej całej sytuacji nie pomyslałam. rzeczywiscie kobieta martwi sie i sama gada ze jezeli teraz cos by sie stało to ona sama nie wie jak dala by sobie rade.
w sumie to nie mam co narzekac. i przykro mi ze masz taka tesciowa. ale zobaczysz przyjdzie czas kiedy to ona bedzie szukala kontaktu i z Toba i waszymi dziecmi.

temat teściowych powraca jak bumerang:-D:-D:-D

ja już po jednym lekarzu, jeszcze zaraz drugi, niestety nic z bejbisem niezwiązane te moje dzisiejsze pielgrzymki po lekarzach, a szkoda;-)

Dosiu proszę mi się tu nie denerwować przed wizytą, wszystko na pewno będzie w najlepszym porządku, a tak na marginesie to taki paradoks, że czekamy na wizytę jak na zbawienie, a z drugiej się denerwujemy, bo nie wiemy co usłyszymy, jak nie ma wizyt źle, a jak są to też niedobrze:-D

reklama
Pora i na mnie znów wstałam o 12 jestem jeszcze w szlafroku i piżamie. Nie spałam do 3 w nocy. Bolał mnie żołądek nie wiem czy to nie od 4 ogórków, które zjadłam o 11 w nocy. I od rana brzuch mnie boli jak nie wiem mam nadzieję, że przejdzie.Ja dzisiaj wybywam z domu i nocuję u koleżanki. U nas też zasypało a w poniedziałek się wiosną chwaliłam-na próżno. Cyba powinnam się ubrać, bo to wstyd jak nie wiem chodzić o tej porze w piżamie. Miłego dzionka laski:-):-)

Do góry