reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Lorien pięknie się uśmiałam :-D z tą śmierdzącą buzią to by się zgadzało jeśli mowa o mojej T bo ona ma zawsze nieprzyjemny wyziew z paszczy, tłumaczy się że to przez żołądek itp ale nic z tym nie robi. Szkoda bo to aż odrzuca jak od kobiety tak jedzie :-p

reklama
Magduśka to możemy sobie w sumie podać dłonie... (niestety)
mój suchy kaszel jest tak upierdliwy że jak wpadnę w fazę kasłania to potrafię przez dobre pół godziny - na szczęście już coś się zaczyna ruszać i wyksztuszać się. Ale taki kaszel w połączeniu z bolącymi uszami to mieszanka prawdziwie wybuchowa. Jak zaczynam kasłać to nie wiem czy trzymać się za uszy, za brzuch, czy za klatę. Mi najbardziej takie 'ataki' łagodzi mleko z masłem i miodem. No a poza tym... syrop z cebuli, STOTAL, sól EMSKA i PECTOSOL. Może ta wiedza 'farmaceutyczna' choć trochę Ci się przyda??

ja tam nie wąchałam buzi T, ale nie zauważyłam nic niepokojącego :-D
A Emilka poza tym ma odruch wycierania się po każdym buziaku od kogokolwiek (z wyłączeniem rodziców) :-D:-D:-D:-D:-D:-D
no i nie ważne czy całus był w twarz, główkę, czy nózkę :-p

WITAM WAS LIPCÓWECZKI! Ja też mam termin na lipca niby 15,ale to różnie bywa!Jest to mój drógi didziuś,mam synka KAROLKA który ma skończone w 15grodnia dwa latka!

Hej kobietki Chciałam Wam tylko powiedzieć dobranoc i życzyć spokojnej nocki. Ja będę próbowała zasnąć, choć ostatnio mam z tym problemy. Jednego dnia o 20 ledwo trzymam się na nogach a następnego snuję się po nocy od łóżka do TV.

Witam kosiane Lipcóweczki :tak:
Ja dopiero dotarłam do domeczku (teraz w czasie poprawek to już jakiś czas temu;-) ) ... dziś max robotki mnie dopadł co prawda udało mi się w trakcje tego szału wpaść na kontrolne USG po "amnio" i muszę się pochwalić, że wszystko wróciło do normy :tak: bebiś wedle jakiś tam współczynników waży 178 g . Cały dzionek za kierownicą, a W-Wa cała zasypana śnieżkiem i nie ma zamiaru przestać padać ot poprostu horror ... :-)

Stopi,bea - no wlasnie, po co amnio? Ups, chyba ze to zbyt osobiste pytanie :baffled: Widze ze sie laseczki na forum martwia ze maja tylko krew i usg. Ja mam jeszcze usg genetyczne ale glownie dlatego ze jest z 3 i 4D plus nagrywane na dvd wiec super pamietka :tak:

Valija pytanko nie jest osobiste :-) po pierwsze w grę wchodził wiek , po drugie obciążenia genetyczne ze strony mojego TŻ .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry