beata1973
Fanka BB :)
beata1973 – super, ze dobrze się czujesz po amnio, ale oszczędzaj się i nie przemeczaj się !!! Ja musialm po amnio lezec 3 dni ,bo niestety ból zaczal się w nocy i nastepnego dnia po zabiegu. Mam jeszcze ok. 2tyg stresowania się i czekania na wyniki amnipunkcji. Ale mam nadzieje, ze nie będzie Zespołu Downa.
Nie wiedzialm, ze jest cos takiego jak "amnio FISH" !!! J ja robiłam amniopunkcje w Invimedzie – tez polecam!! Ale nikt mi nie powiedział o możliwości wcześniejszego wyniku.
Wiesz może na czym te szybszy wynik polega??
Kochane Słoneczko ja też nie miałam pojęcia, że cosik takiego jest ... wpadłam na ten temacik szukając miejsc gdzie mogę prywatnie zrobić "amnio" bo skierowanie z LUX-MED-u gdzie chodzę do gina nie jest tolerowane przez NFZ ... Chyba na "Naszym bocianie" znalazłam wzmiankę o "amnio FISH" więc z ciekawości zaczełam wertować necik i okazało się że jedyna poradnia która wykonuje to badanie jest w Łodzi. Jak dzwoniłam się zapisywać pani w recepcji powiedziała mi, że "FISH" jest tylko na NFZ i to ze wskazaniami. Szczęście chciało, że na miejscu okazało się inaczej
Jestem z Tobą Stopi całym serduszkiem i mocno ściskam kciuki za zdrową dzidziunię
Teraz zmykam z psiaczkami na spokojny spacerek, bo TŻ mi kosmici porwali i jeszcze troszkę go nie będzie ;-), a mama na dużo teraz na głowie żebym ją jeszcze ze spacerami wykorzystywała ...