reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

kaasiulka : witaj w naszym lipcowym gronie :-):tak:
dosia : dzieki juz nie bawem ty poczujesz takie od serca kopniaki:tak::happy:
tasior 53 : gratulacje chlopczyka :-):happy2:
madzia : daj znac jak tam po wizycie:-)

reklama
a mnie połamało na dobre - totalny ze mnie flak i zaległam w pościeli a mężuś skacze przy mnie aż miło :-D:-D:-D

AsiuJan... ale mi narobiłas smaka tymi rzodkiewkami,

Magduśka - jak udały się drożdżowe serduszka? - czekam na przepis!!!

goteczka :nie wiem czemu ale zawsze jak widze cie na stronie z twoim zdjeciem jak robisz zdjecie przez aparat to tak jak bys sie zawsze z nami witala i zegnala robiac nam zdjecie fanie to widac pozdrawiam serdecznie:-)

Witam laski :-)

Niestety tylko na chwilkę by się przywitać. Sił ostatnio nie mam na nic i nie bardzo znoszę pracę po 2 mc zwolenienia. Jakieś choróbska ciągle mnie łapią. Idę pomęczyć męża o jakiś masaż jutro idzie na służbę i znów będę cierpieć.
Dużo zdrówka. Trzymam kciuki za wizytujące. Witam nowe lipcóweczki

witam wszystkich
łącze się w bólu ze wszystkimi ciężkimi głowami...moja tez taka jakby miała eksplodować. Na dodatek zachciało mi sie dzisiaj robić pączki. sajgon w kuchni trwał do południa a jak narobiłam juz sterte pączków, to byłam taka padnieta, że nawet nie miałąm ochoty ich jeść. Za to rodzinka sie ucieszyła, dziwnie tłumnie mnie dzisiaj wszyscy odwiedzali:)

A ja zaraz będę jadła fasolkę po bretońsku:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Wróciłam niedawno od siostry. Pogoda nic nie uległa zmianie. A mi się tak dzisiaj nudzi jak nigdy. Hania wygibasy jakieś ćwiczy:-):-):-):-):-) i dobrze przynajmniej daje znać o sobie.
Witam nową mamuśkę. Bydgoszcz jest jakieś 140 km ode mnie to w sumie nie tak daleko?
Czekam na telekonferencję z mężulkiem i doczekać się nie mogę.
Goteczka do zdrowia wracać i to już i Monia Lipiec tak samo!!!!!!!!!!!!

....jako że urodziłam się w dzień sabatu czarownic odpędzam od Ciebie chorubsko...a kysz... ;-)

Anetko to jest nas już 3 z taka data urodzin:-D:-D:-D

tasior53 witam po bardzo długiej przerwie, mam nadzieję że teraz juz zagościsz na stałe....
kaaasiulka witamy w gronie

Ostatnia edycja:
Witajcie w ten zimowy wieczór:-)
Zdrowiejcie szybciutko goteczko i Monia_lipiec
Ja dziś jakaś jestem niedostrojona totalnie, energii dużo tylko chodzę zakręcona jak słoik ogórków. Czy też macie takie poczucie jakbyście nadawały na innych falach niż wszyscy??

Kochane Lipcóweczki nareszcie dotarłam do domeczku :tak: Pogodę na trasę miałam fatalna :szok: śnieg, śnieg z deszczem i odgroma TIR-ów.
Dzięki Waszym ciepłym słowom badania okazały się nie takie straszne jak myślałam. Troszkę poszczypało i tyle ;-). Jeżeli któraś z Was będzie robić "amnio" bezwzględu czy na NFZ czy prywatnie polecam serdecznie poradnie genetyczną w Łodzi. Wygląd może taki troszkę jak by czas się zatrzymał, ale panie przemiłe i bardzo delikatne z super podejściem. Na miejscu okazało się że mogę za troszkę większą opłatą zrobić "amnio FISH" więc jak wszystko dobrze pójdzie w piątek będę wiedziała czy dzidzia jest zdrowa, wolna od wad genetycznych (choć częściowo reszta wyników za ok 3 tygodnie) i jaki kolor ubranek mam szykować :-)
Naszym chorowitkom życzę dużo zdrówka i zmykam na troszkę bo jakiś zaległy obiadek przydało by się wciągnoć ;-) buziaczki :-)

reklama
beata1973 – super, ze dobrze się czujesz po amnio, ale oszczędzaj się i nie przemeczaj się !!! Ja musialm po amnio lezec 3 dni ,bo niestety ból zaczal się w nocy i nastepnego dnia po zabiegu. Mam jeszcze ok. 2tyg stresowania się i czekania na wyniki amnipunkcji. Ale mam nadzieje, ze nie będzie Zespołu Downa.
Nie wiedzialm, ze jest cos takiego jak "amnio FISH" :szok:!!! J ja robiłam amniopunkcje w Invimedzie – tez polecam!! Ale nikt mi nie powiedział o możliwości wcześniejszego wyniku.
Wiesz może na czym te szybszy wynik polega??

tasior53 – super, że tak naprawde Wasza Dzidzia ma zerowe szanse na Zesól Downa.

Valija, daisy26, aniszka, kinga12 – bardzo wam dziekuje za slowa wsparcia ;-) Wiem , ze rozmowa to podstawa…. Tylko gorzej jak ma się szefa, który jest najmądrzejszy i ma zawsze racje , no i unika mnie Rozmowa nie doszla do skutku, gdyz szef się wogole w pracy nie pojawil - c.d. unikania mnie ;-) hehe Za to ja chyba wpadam już w jakies skrajności raz placz, a dzis caly dzien smiech – chyba to nerwowy smiech

kaaasiulka - witaj :tak:

Wizyta u ginekologa zaliczona – ale o tym juz napisze na odpowiednim wątku. Tylko tu dwa slowa!!
Apeluje do Wszystkich Was Kobitki - uwaga na HPV!!! i raka szyjki macicy!!! Robic cytologie często!, szczepic córki i uważać na wszystkie infekcje

A chyba w koncu poczułam male ruchy Lenki… Mh chyba, że to były jelita?? J

Pozdrawiam Wszystkie

Do góry