reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witajcie,
jestem pod wrażeniem ilości postów, które powstają tutaj w ciągu jednego dnia.
Mi dzisiaj dzień minął dosyć aktywnie.Upiekłam przepyszny placek amerykański :) Po wizycie koleżanki, sąsiadki i powrocie męża z pracy, niestety nie ma juz placka.
Muszę się przyznać, że chociaż jestem w 15.tygodniu, to już jestem na zwolnieniu. I niestety to powoduje, ze dużo mniej mi sie chce robić.Zwłaszcza, jak się źle czzuję, a niestety mam tak często :( Cóż jak człowiek ma więcej czasu, to przechodzi na mniejsze obroty. Dlatego jestem pod wrażeniem, gdy czytam o tym ile robicie. W sumie ja mało tez nie robie. Bo sprzątam i gotuje, do tego mam pieska, którego regularnie wyprowadzam :).Dużo czytam, a przede wszystkim szperam w internecie. Ale jednak czuję luz psychiczny i wiem, że ze wszystkimi pracami nie musze się spieszyć.
Tylko w jednek kwestii mija mi bardzo szybko czas. Bardzo szybko mi mija ciąża. Dlatego podobnie jak większość z Was robię powoli zakupy. Na razie tylko jakieś ubranka, jak najbardziej uniwersalne, bo niestety jeszcze nie znamy płci. Też kupujemy jakieś zabawki. Planuję już większe zakupy czyli wózek, łóżeczko itd. Muszę sobie zrobić listę zakupów, bo juz się gubię w ilości rzeczy, które musimy nabyć :) A jeszcze przed nami remont pokoju i przygotowanie go pod nowego mieszkańca :)
Mam pytanie czy możecie mi polecić jakiś poradnik dla przyszłych mam, a także mówiący o porodzie i opiece nad noworodkiem.
Pozdrawiam i życze udanego wieczorku

szerszeń zapakowany do łóżka, mąż zaparkował na kanapie i wiadomo co robi a ja wykąpana w pidżamce z michą lodów wystartowałam po bilety do SPA :tak::tak::tak:
już siebie widzę, wchodzę do sauny zrzucam ręcznik, sauna pustoszeje, pod budynkiem Greenpeac'owcy rozbijają obóz, ja się jednak nie przejmuję i dla ochłody wskakuje do basenu - lecz nagle krzyk, że budynek zalewa woda (a ja mam jej po kostki), słyszę wozy strażackie, przez okna w helikopterach reporterzy TVN relacjonują na żywo "Tak proszę Państwa, to nie mit, to prawda kobieta Waleń istnieje, dobrze że Państwo tego nie widzicie, ta przerażająca mutacja musiała zajść w wyniku makabrycznego eksperymentu genetycznego skrywanego przed światem az do tej pory... więcej w programie Uwaga! historia kobiety walenia - dlaczego teraz sie ujawniła światu?"

i niech mnie która przebije z tymi biletami :-D lepiej już wyskakujcie z kasy
btw lody pierwsza klasa!

no to jak wszystkie na raz byśmy weszły do tego basenu to już chyba samo CNN by przyjechało i naszą kąpiel relacjonowałaby sama Oprah Winfrey :-D

szerszeń zapakowany do łóżka, mąż zaparkował na kanapie i wiadomo co robi a ja wykąpana w pidżamce z michą lodów wystartowałam po bilety do SPA :tak::tak::tak:
już siebie widzę, wchodzę do sauny zrzucam ręcznik, sauna pustoszeje, pod budynkiem Greenpeac'owcy rozbijają obóz, ja się jednak nie przejmuję i dla ochłody wskakuje do basenu - lecz nagle krzyk, że budynek zalewa woda (a ja mam jej po kostki), słyszę wozy strażackie, przez okna w helikopterach reporterzy TVN relacjonują na żywo "Tak proszę Państwa, to nie mit, to prawda kobieta Waleń istnieje, dobrze że Państwo tego nie widzicie, ta przerażająca mutacja musiała zajść w wyniku makabrycznego eksperymentu genetycznego skrywanego przed światem az do tej pory... więcej w programie Uwaga! historia kobiety walenia - dlaczego teraz sie ujawniła światu?"

i niech mnie która przebije z tymi biletami :-D lepiej już wyskakujcie z kasy
btw lody pierwsza klasa!

Anika co Ty bierzesz? :-D;-)
Podziel się:-p

Anika bo pęknę:-D:-D:-D:-D

I już nie wiem co mam napisac bo cały czas mam przed oczami widok Aniki w basenie z wodą po kostki i z biegającymi fotoreporterami dookoła:-D:-D:-D

Goteczko CNN, BBC, FBI, CIA i ci od ufo też - wszystko z 3 literkami by przyjechało :-D
edytko jak byłam mała wpadłam do kociołka więc mam haj all de tajm ;-) tylko czasem udaję poważną bo nie do twarzy mi w białym (póki nie zmodernizują kaftanów w przybytku mego pierwotnego przeznaczenia, nie ujawnię się, w końcu lans to lans:-))

Sylwia trzeba się ubrechtać to świetnie mózg dotlenia, więc sztachamy się miłe Panie, sztachamy, wdech wydech :-D przy okazji zapisują mnie w księdze rekordów guinessa za największe na świecie dupiszcze

idę po drugą michę lodów, dobrze że mi alkoholu nie dają bo bym dopiero pojechała z tematem :zawstydzona/y:

Goteczko CNN, BBC, FBI, CIA i ci od ufo też - wszystko z 3 literkami by przyjechało :-D
edytko jak byłam mała wpadłam do kociołka więc mam haj all de tajm ;-) tylko czasem udaję poważną bo nie do twarzy mi w białym (póki nie zmodernizują kaftanów w przybytku mego pierwotnego przeznaczenia, nie ujawnię się, w końcu lans to lans:-))

:-D:-D:-D
Czasami to przydałaby mi się taka mała wirówka, żeby się naprostować z humorem.
Przed ciążą dawało radę różowe winko a teraz...:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry