reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Olcia wciąganie brzucha nie jest szkodliwe :-) gorzej jakbyś ściskała brzuch paskami czy bardzo ciasnymi ciuchami, ale sama zauważysz ze za chwile nie da się wciągnąć a i sam odruch Ci minie :-) hihi cieszę się że humor Wam poprawiłam, mam nadzieję że nie ujęłam tego zbyt obrazowo ;-) co do dostawania ciuszków to ja miałam tak przy Tymku, moje dwie koleżanki urodziły wcześniej (różnice ok pół roku) i też miały synków więc obie obdarowywały mnie masą ubranek - kasy by nie wzięły więc ja co jakiś czas wpadałam do nich z upominkiem - a to ciuszek a to samochodzik, książeczka. Im było miło że ciocia o smykach pamięta a ja nie czułam wstydu że od nich ciągle coś dostaję.

wysłałam starego po lody:rofl2: jak chce mi TV na mecz zająć i bowar żłopać (co w nocy zaowocuje duszącymi bąkami i śmierdzącym oddechem na mej twarzy) to jakiś okup musi być :-p a co, nie będę brała wszystkiego na klatę za to przeklęte TAK parę lat temu :-D

reklama
Aika Ty takie teksty puszczasz, że zacznę mieć problem z nietrzymaniem moczu:-D:-D:-D znowu się uśmiałam.Mój tez browar spija, więc obie dziś śpimy w oparach.

Ja właśnie idę do łóżeczka, bo mi plery wysiadają od siedzenia przed komputerem dobranoc wszystkim do jutra.Pa pa.

Olcia odpoczywaj i ciesz się świeżością bo szybko minie :-D

nie powiem ze nie podłączyłabym się pod ten jego browar, łatwiej byłoby znieść aromaty gdybym i ja sama letko zalatywała ale cóż, porcja lodów złagodzi mój ból :-)

mój synek już pół dnia paraduje w moich butach, wybiera tylko te z obcasem... no będę go kochać bez względu na to jaką wybierze drogę ale wolałabym kochać też synową niż synowego :sorry2: Mam nadzieję że to tylko chwilowa fascynacja i wróci do zabaw samochodzikami. Jak mi zwędzi boa idziemy do psychologa :szok:

tymczasem idę zrobić mojej Drag Quin kolację

witam wszystkie moje mamusie w ten popoludniowy piatek , w koncu koniec tygodnia ostatnio w pracy tam mi sie nie chce siedziec :no: ze szok a tu jeszcze troche zostalo do porodu no ale rzeczywiscie nadrobic wszystkie wasze odpowiedzi to poprostu trzeba uciasc w ciszy i zapisywac bo tak szybko piszecie i tak duzo ze czlowiek nie nadrabia na czytanie
ELA @ 83 tak super mam 1 dzien roznicy zobaczymy ktora wystartuje pierwsza ;-)
na temat cioszkow ja tez mam jakos za 2 , 2,5 tygodnia wizyte na usg w szpitalu na dowiedzenia sie plci nie mowie ze bardzo bysmy chcieli z mezem dziewczynke mamy juz 2 letniego chlopca , fajnie by bylo mniec parke ale zobaczymy co bozia da najwazniejsze zeby bylo zdrowe:-)
IWONA 3004 fajnie ze tesciowa kupuje tobie wozek z pomoca mlodszej osoby ale bardziej bym ci radzila nawet zeby jej nie obrazic ze wzgledu na jej gust czy cos ?? wytlumacz jej, ze poprostu chcialabys jechac z nia jest to powazny zakup i raczek musi ci sei podobac to ty bedziesz nim czesciej jezdzic niz ona ale wiem jakie sa tesciowe:crazy::wściekła/y:haha takie moje stwierdzenie

reklama
Do góry