reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Ja swoje cycki po porodzie to na plecy będę mogła zarzucić nie wspomnę o brzuchu-już pojawiają mi się rozstępy. Mój Dawid pewnie po porodzie kijem przez szmaty nie będzie chciał mnie tknąć taki zrobi się ze mnie oblech i do tego flak. A mój M kupił dziś płyn do ciuszków dzidzi. Ciekawe jakim będzie tatą?

reklama
Olu jestem za. Kto ma dłuższe cycki? A kto bardziej obwisły brzuch? Może zaczniemy zdjęcia załąnczać ? A najdłuższe piersi i najbardziej obwisły brzuch wygra wypad do SPA i my się na niego złożymy;-);-);-);-);-);-);-);-);-)

dziewczynki moze lepiej nie dramatyzujmy z tymi zwisami, bo wywolamy wilka z lasu, chociaz drugiej strony w moich najczarniejszych myslach widze juz moje cycki.. dwa dlugie worki przyczepione do mojej klaty :szok:

Ostatnia edycja:
Witam przeczytałam prawie wszystko ;-) ale nic nie pamiętam :zawstydzona/y::dry:
U mnie z choroba już lepiej dziś wieczorem temperatury nie mam tylko stan podgorączkowy, byłam dziś u gina dostałam skierowanie na badania krew mocz i test obciązeniwy, i kolejna wizyta za 3 tyg z dzidzia wszystko ok a tak się bałam bo przez 3 dni tak się faszerowałam paraczetamolem ehh mam nadzieje ze już bedzie lepiej i temperatur nie wróci . a tak wogóloe schudłam 1,6 kg przezta chorobę.
lece dalej leżeć do łóżka :tak:;-)

Witam wieczorowo:-)

Właśnie miałam napisanego wielkiego posta.... I sobie go skasowałam!!! cholercia!!!:crazy:

Witam nowe mamusie:happy:

I co gorsza nie chce mi się pisać już tego samego bo i tak nie wyjdzie... ale w skrócie:

Anika - super kolor.:-)Czym robiłaś??:confused: Bo mnie zazdrość ogarnęła.... Marzy mi się powrót do jasnego kolorku.

Olcia wizyta niczego sobie. Nasza służba zdrowia potrafi zaskakiwać:no:

AsiaJan moja wyobraźnia zaczęła intensywnie pracować na sama myśl o Twoim pomyśle na nowy wątek....i nie bardzo mi się spodobało to co zobaczyłam. ojoj....:baffled::baffled:

MamusiuM to że mi się zasiłek będzie należał to nie ma ani grama wątpliwości.... Ale jednak dobrze jak człowiek jest zatrudniony niż bezrobotny w nazwie:-)

Resztę postów nie pamiętam i bardzo bardzo przepraszam.....:zawstydzona/y::sorry2:
Mój mózg dziś nie pracuje prawidłowo. Bo spaliłabym sos, który tylko poszłam odgrzać... :wściekła/y:

Z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że pytałam o te bóle brzucha(zanim światło zgasło) usłyszałam, że trzeba iść do lekarza, bo to może być sygnał zbliżającego się poronienia i teraz zgłupiałam do reszty:baffled:
Anika Ty chyba błota nie widzialaś
muminka ja coś tak podejrzewałam, że to naprawdę nówki ale nie śmiałam zapytać:zawstydzona/y:Ja se strzelę jak karmić skończę a co...:-D

Ginekolog powiedziała Ci, że musisz iść do lekarza??? :baffled: Co za przejścia miałaś - współczuję...

muminka, Asia wątek zwisów mi się podoba, trzeba z dystansem i humorem na siebie patrzeć :-)
Izabell dużo zdrówka!
Magduś dziękówka za tak miłe słowa, jakby co daleko nie mam podjadę i Ci włos zrobię, nie raz robiłam mamie czy koleżanką ale na sobie to zawsze trudniej bo z tyłu ni h*** nie widać ;-)
iwon to Garnier Cream kolor 111 (Super jasny coś tam coś tam - wywaliłam pudełka)

widzę że nie tylko mój mężuś dziś fuchę robił, hehe tylko ze mojemu te narty w głowie i sobie na karnecik zarobił - palantunio ;-) żartuje, pewnie niech ma radochę skoro tak lubi ten sport. Ja zdecydowanie wolę grzane piwo w Bacówce i posłuchać gwary, gdzie ciepło i sucho :-D

reklama
Do góry