reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Witaj Valija w lipcówkach zgadzam się z Impresją, że psycholog się nam tu przyda :-) pozdrawiam i życzę szybkiego "powstania" ;-)

Valija witam i życzę szybkiego powrotu do zdrówka :-):-):-)
robaczek_25 domyślam się że mój jadłospis jest zbyt urozmaicany słodyczami. Laski ja takie ilości tych pustych kalorii pochłaniam i nie mogę się opamiętać :-D:-D

Dziekuje za cieple przyjecie - od razu mi sie lepiej na duchu zrobilo :) I motywacja sie pojawila - zamiast bezmyslnie gapic sie w telewizor zaczelam czytac biografie zony Freuda ;) Jeszcze sie w trakcie tego lezenia naucze czegos nowego ;)

Co do USG 3D/4D to ja jestem z Krakowa wiec moge polecic w Krakowie doktor Naware-Baran (na codzien urzeduje w szpitalu na Ujastku, prywatnie robi to usg na Jana Pawla). I swoja droga dla dziewczyn z Krakowa - gdyby cokolwiek (tfu tfu tfu) sie dzialo na serio polecam szpital Ujastek. Ja tam wyladowalam z plamieniem i zajeli sie mna naprawde super - warunki jak w prywatnej klinice, lekarze, siostry spoko - tylko zarcie... szpitalne ;) A doktor Nawara-Baran jak siedzialam na korytarzu w szpitalu i wylam z rozpaczy ze musze lezec (mam wlasna dzialanosci - nie pracuje, nie zarabiam) to podeszla, pogadala, przytulila - na serio nie spodziewalam sie takiego podejscia - az mi sie rodzic u nich zachcialo ;)

Co do zalatwiania sie to polecam metode ktora odkrylam przy tym cholernym krwiaczku (nie wolno "przec" ;))) Paczka suszonych sliwek i czopek glicerynowy - u mnie sie sprawdza ;) Te ktore moga sie ruszac to polecam spacer na swiezym powietrzu :D Ale psychologiczne rada, co? ;))) I dzieki ze jestescie myslace dziewczyny i nie dzielicie sie swoimi historiami o krwiakach nad kosmowka - domyslam sie ze by mnie nie podbudowaly ;)))

Witam. Miałam dziś taki zawrót głowy w pracy, że teraz siedzę jak blinek:-(. Najchętniej poszłabym spać.

Kochanus gratuluję synka. Fajnie, że już wiesz:-).

Magduska ja niestety jeszcze tak wyraźnie dzidziusia nie czuję, jakieś pojedyncze ruchy tylko.

E-mama u nas właśnie panuje zapalenie płuc u dzieci, podobno miejsc zaczyna brakować w szpitalu dziecięcym:shocked2:. Mam nadzieję, że córcię to ominie. Nie bardzo mogę sobie teraz pozwolić na zwolnienie, więc musi chodzić do przedszkola:-(.

AsiaJan przykro mi, że u Was źle.Trzymam kciuki za poprawę sytuacji.

Goteczka ja wczoraj buszowałam na allegro w poszukiwaniu spodni. Wczoraj po raz pierwszy ledwo zapięłam się w spodnie. Mam jedne dżinsy po ciąży z małą, ale to zdecydowanie za mało dla kobiety pracującej;-). Nie zamówiłam nic, bo waham się co do rozmiaru:confused:. Jak rozmiarowo zamawiacie?? Ja w poprzedniej ciąży miałam L i do końca były dobre. Teraz też się w nie zmieściłam, na brzuchu sporo miejsca, ale mogłyby być luźniejsze w udach, więc chyba powinnam wziąć XL.

Mamo Helenki zdrówka dla córki i nie daj się zarazić;-).

Dosia u Ciebie tsh mogłoby być niższe, a u mnie za niskie, tylko 0,13. Niestety dobrze zinterpretowałam objawy:dry:. Jutro będę dzwonić do endo. Napisz co u Ciebie powiedział.

Valija witaj.

Ostatnia edycja:
Valija miło, ze do nas dolaczasz;) mam nadzieję,że krwiaczek sie niedlugo wchlonie i bedziesz mogla troche pospacerowac, a na razie sie oszczedzaj.
Monia z tego co wiem, zaparcia w 2 trym. to normalne zjawisko:)
Anika Valija ma w 100% racje, myślę, że nic nie pomaga lepiej na dokuczające osoby niż ignorowanie ich "zaczepek" -jesli bedziesz dla niej anielsko mila, na pewno w koncu da sobie spokoj. A kiedy walczymy z kims,dajemy mu satysfakcje:)
pozdrawiam dziewczynki:* czas troche posprzatac:)

Byłam trochę na dworze. Małżonek do mnie dzwonił ale jestem twarda- jak twierdza nie do obalenia. Chciała bym go zignorować spokojem. Gratuluję dziewczynom, że już znają płeć. Oglądałam trochę dreszczowca na jedynce czyli Mody na sukces ale to nie dla mnie zbyt drastyczne sceny pokazują:szok::szok::szok:

reklama
Do góry