reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Kasia_P'85 to właśnie może być to :tak:

Właśnie przeżyłam szok:zawstydzona/y:

W prawym górnym rogu pojawiają się miniaturki fotek. Patrze a tu podpisane MamaHelenki i jakieś cudze dziecko :szok:
Forum BabyBoom - MamaHelenki's Album: pół roku- rok - Zdjęcie

Już myślałam że ktoś się włamał do mojego profilu :szok:
A tu się okazuje ze jest MamaHelenki - pisana razem i ja Mama Helenki pisane osobno , szkoda, że wcześniej o tym nie wiedziałam :no:

reklama
Ja tez z jednej strony nie moge sie doczekac kiedy bede tulic malucha ale jak pomysle o porodzie to uuuuuuuuuu :szok:
No w sumie jeszcze 6 miesiecy ale juz mam ciary jak o nim pomysle tyle sie slyszalo opowiesci :-p
Ja tez staram sie wsluchac i wyczuc jakis chocby delikatny ruch dziecka eh i nic ale mam nadzieje ze niedlugo i ja cos zauwaze - jak narazie zazdroszcze wam dziewczyny :-)

ja na razie też nic nie czuję, właściwie to nawet nie wiem co bym miała czuć, ale wszelkie niespotykane dotąd rewolucje w brzusiu będę uważać za ruch dzidzi:tak:

a o porodzie to nawet nie chcę myśleć, czytałam swego czasu w "wysokich obcasach" wywiad z działaczką organizacji rodzić po ludzku i uważam ze była jakaś nawiedzona. twierdziła, że kobietom w ciązy nie wolno podawać znieczulenia, bo kobiety przez wieki się bez tego obchodziły, podsumowanie bylo takie, że takimi nas stworzyła natura, nie wiem co Wy o tym sądzicie ale jak dla mnie ta babka to rzeźnik, kiedys inne operacje tez wykonywano bez znieczulenia, bo go najzwyczajniej w świecie nie było, skoro medycyna jest tak daleko posunieta, to czemu sobie nie pomóc:confused:

żegnam się na dziś, idziemy do znajomych, ale co bym sie samotna nie czuła 2 kumpele też są w ciąży:-):-):-) (jedna ma termin na marzec, druga na wrzesień) więc tworzymy bezalkoholowe trio, a mój mąż się cieszy bo ma kierowcę;-)

Mama Helenki nie dziwię się,że się przestraszyłaś :-) ale na szczęście sprawa wyjaśniona
Ale mój młody mi dzisiaj dopieka oj... chyba czas na kąpiel i do łóżka bo nie wyrobię... jeszcze z małżem mam ciche dni, teraz jest na kręglach i ma wszystko gdzieś ech...
Idę pochlapać się z młodym może jeszcze tu zajrzę, jeśli nie to miłej nocki

cześć laseczki
nie mam szans doczytać, tyle naklepałyście że zanim się odnajdę to cały wieczór minie :-D ależ jestem wykończona tym tygodniem! mam nadzieję że weekend przyniesie jakieś miłe wrażenia dla odmiany

reklama
Wracając do ruchów to tez mi przypominają pierdy powietrza ale pewnie każda inaczej je odczuwa. Ja się fatalnie czuję. Na wymioty mnie zbiera i w ogóle tak jakoś dziwnie. Nawet mój żon to wyczuł więc chyba coś jest nie tak:-:)-:)-:)-:)-(
Jutro będę mieć lekturę. Dopiero teraz odbieram płytę z wesela, bo kamerzysta miał małe problemy i musieliśmy długo czekać. Zawiozę jutro ją teściowej, bo mi już żyć o ty nie daję.
Dawid mi przypomniał, że jutro mam urodziny:-:)-:)-:)-:)-( Oczywiście będę sama, sama będę oglądać nasze wesele. Żebym nie była w ciąży to upiłabym się jak świnia z rozpaczy.:-:)-:)-:)-(

Do góry