reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Gabiazku bo z teściowymi trzeba "na ostro" :-D:-D:-D:-D

Przyłączę się do kawci. My dziisaj też na spacerek. Śniegu trochę spadło i słonko nieśmiało się przebija Zobaczymy jak będzie później :tak:

Kurcze nawet dosyć dobry wyszedł ten chleb ale taki trochę.. pikantny :eek:

Kawcia dla ukrywających się :rofl2:

Załączniki

• Kawa-używka.jpg
    Kawa-używka.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 32
dzień doberek :-)

mnie dzisiaj obudziło piękne słoneczko zza okna i Adas :-)

dzisiaj kościół, spacerek i znowu goście w planach hehe ciąg dalszy urodzin babci :-)

no tak piszecie o tych zdjęciach, że też chyba wezmę się porządnie za to.. bo niedługo wyjdzie, że mam nie tysiąc a kilka tysięcy do wywołania :szok:

miłego wariatki moje :*

witam się niedzielnie, miałam wczoraj się już do was odezwać, ale moja mała taki raban zrobiła o to, że ja przy kompie siadłam a jej nie dałam, że normalnie byłam w szoku,

teraz razem z tatą śpi więc mogę spokojnie was poczytać :-)

co do facebooka to ja profilu nie mam
Justysia fajne te sukienki :-)
co do zdjęć to ja już kilkukrotnie wywoływałam zdjęcia, ale też czekam, aż się ich uzbiera ok 300-400 i wtedy wywołuję, do tej pory wywoływałam w fotojoker.pl i jakoś nie jest najgorsza

a co do pogody to u nas jest ładnie i słonecznie, ale jak szłam rano do kościółka o 8 to było -10 st, teraz widzę, że jest -6 więc pewnie po obiadku na jakiś spacerek pójdziemy

miłej końcówki weekendu życzę

ojj widzę, że w niedzielne popołudnie nikt nie miał czasu tu zajrzeć

Brzoskwinko i jak książkę już doczytałaś??

u nas pomimo słoneczka zimno jak diabli, teraz jest już -12 st, ciekawe jak będzie rano:sorry::sorry:
miłego poniedziałku życzę bo ja niedługo uciekam do łóżeczka bo znowu mam koszmarne bóle głowy i na nic nie mam ochoty
odezwę się jutro wieczorkiem

reklama
hehe nooo nie ma to jak podzielna uwaga :-)

chociaż ja tam wolę jak coś się dzieje, a tutaj to normalnieee ciszaaa... :/

na dziś koniec czytania książeczki, którą swoją drogą polecam :-)
Sinead Moriarty "droga po dziecko" kolejna część "Emma pragnie dziecko"

teraz biorę się za poszukiwania dobrej, ale taniej lustrzanki...
w necie poczytam opinie etc.. :-)

Do góry