reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam i ja na chwilkę

Mam ciekawie, oj mam :tak::tak::szok: Ale M tym razem ją trochę zjechał, bo ta ma takie głupie problemy co do mnie że :szok::eek:

No nic, ciśnienie trochę spadło, ale zaraz wzrośnie bo idę z tym moin nieszczęsnym zębem do Zębologa :sorry:

Papaśku

Aga To ja też życzę wszystkiego naj naj naj.....

reklama
Dziewczyny macie moze namiary na niedroga spacerowke?

Koniecznie z duzymi, obracanymi, pompowanymi kolami.. bo juz taka typu 'parasolka' mamy.. A ta duza, 'normalna' sie zepsula... tzn stelaz odchodzacy od przedniego skretnego kola sie zlamal!! :angry: Zespawali mi to, ale po pierwszym 15min spacerze znow sie zlamalo!!! :crazy: Gowna jakies robia!!!! :wściekła/y:
I teraz nie mamy czym jezdzic.:eek:
Przegladam allegro, ale narazie nic ciekawego nie widze.
Bede wdzieczna jak mi cos polecie. Najlepiej uzywana, bo nie ukrywam, ze kwestia finansowa mnie ogranicza nieco. :-)

No BEATKA zgadlas ;) 26 za mna ;)
dzieki!!

My tez cala noc przespana..mezul idzie za chwile do pracy wiec bede sama :( ehhh nie lubie tak...
Jonek juz tez lepiej..spuchniete jeszce ma i penisek i reszta sina ale juz coraz lepiej :) uuufff jak sie ciesze :)

nie wiem co na obiad..moze lupie jakis na wynos u greka i bedzie git..nie chche mi sie dzisiaj gotowac ;) boli glowa,gardlo,prawe ucho..eee te chorubska :p
bede z wami caly dzionek :)

No my już po spacerku. Słonko też cudnie świeci! I jest w miarę ciepło. Byłam z łośkiem w sklepie. Kupiłam mu komplecik ze sztruksu - spodnie i kamizelka
+ bluzeczka z bawełny. Wczoraj kupiłam też mu spodnie.. No i autko dostał i dokupiłam mu 2 naklejki na ścianę :-p Sobie zaś kupiłam torebkę z dlugim paskiem. Czesto chodzimy na spacerki na nóżkach więć przyda się taka większa, bardziej pojemna. M wstanie to dostane ochrzan że tyle wydałam :-D:-D:-D Ale co tam.. Na jego papierosy idzie więcej :-p:-)

Dziula super że się odezwałaś ale niestety nie mam namiarów na żaden fajny wózek.

Ide zaraz uspać małego

A teraz:

AGNIESZKO!!!

Urodziny dzień radosny,
Trochę zimy, trochę wiosny.
Każdy składa Ci życzenia
Zdrowia, szczęścia, powodzenia...
Bądź szczęśliwa i kochana,
przyjmij od nas tulipana!
Tort dla Ciebie też dziś mamy
I prezenty też Ci damy.
Niech Ci życie miło płynie,
Niech Cię smutek dziś ominie.
Sto lat Tobie zaśpiewamy,
Bo Cię wszystkie kochamy!

Załączniki

• tulipan_w_wazonie.jpg
    tulipan_w_wazonie.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 37
  • 3ddd633b3967cb887e7faac3a620c753_th2.gif.jpg
    3ddd633b3967cb887e7faac3a620c753_th2.gif.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 57
  • prezenty5b.jpg
    prezenty5b.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 46
witam ,witam.
Dziecko mi najmłodsze usnelo ,a starsze siedzi na kolanach.
Karol sie smarka ,ze spac nie mogł wczoraj sie wkurzyłam i zrobiłam syrop z cebuli,domowej roboty.On pomaga pamietam z dziecinstwa.
Julek tez sie zaczal dzis smarkac.

O tak u nas sloneczko równie fajnie świeci ,pranko na dworze sie suszy,piore codziennie ,aby z dworu skorzystac.

My w sobote idziemy na impreze i mam nadzieje,ze spac bedą i nie bedzie ryczenia i katar sie zmniejszy.

Gabiazku będe żelazo kuć ,ale na swoim,mam takie dni ,ze bym wyszla i nie wróciła,choc nie mam takiej tesciowej jak KAMA.

Kamilko OJ,CHCIALABYM JAK NAJSZYBCIEJ wrócić ,ale obawiam sie ,a raczej na pewno nie w tym mies.
Wiesz ja leje Jula po łapach bo juz czasem przesadza .
a OLIWKA to mądra dziewczynka.

Stopi,nie ma za co ,martwi sie cioteczka o lipcową niuńke;-).
A ogóle jest możliwość ,aby widziała na te oczko wiecej niż 50%??
dają jakaś nadzieje??

AGA witaj w domu .
NO I NAJLEPSZEGO,ZDRÓWKA I OBYŚ MOGŁA ZOSTAĆ BABCIĄ.:tak::tak::tak:;-)
HA ,ty 26 ,A JA mam cały rok jeszcze prawie.
Tak to jest jak sie jest z końca roku.

a co wy tak kobietki w bańkę walicie ,jeszcze będziemy musiały założyć wątek AA.:-D:-D:-D:-p:-p:-p;-)

piszecie O krzyżówkach ,ja nic nie robie od kąd odcieta jestem od świata tylko w panoramicznych siedze.
Juz jedna rozwiązałam muszę zakupić drugą ,myślę możne hasła wysyłać poczta może wylosuje jakaś nagrodę.:tak::tak:;-)

A my wstaliśmy w po szustej i Jula o 9 juz kurtke mi przyniósł i czekał po drzwiami.
No i poszliśmy po chleb tylko nie chciało mu sie isc za bardzo,hrabia jeden.

EWO ja tak miałóam wczoraj,takie nerwy ,że myślałam ,że nie wytrzymam i coś zrobię komuś,jeszcze LULEK dokazywał.
Julka juz zamknęłam w pokoju i wyszłam ,aby cos mu nie zrobić,a on ryczał,ryczał ,aż przestał.
I sama ryczałam,normalnie co za dzień .

teskni ma sie za WAMI .
zdrówka życzę wszystkim :tak::tak::tak::tak:

reklama
Patra własnie doprowadziłaś mnie do łez ... ze smiechu rzecz jasna :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: w zyciu takiego torta nie widziałam no jest zaje.....

Aga, Tobie kochana zdrówka i szczęścia, pociechy z Twoich mężczyzn i obyś zawsze tak ładnie wyglądała jak na ostatnich zdjęciach :rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry