reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
bardzo mi sie ona podoba :) i srebro uwielbiam..nie lubie znow zlotych rzeczy...mam tylko jeden pierscionek i to wszystko ;) reszta-biale zloto albo srebro :)

a ta zawieszka-rewelka!!

Ehh... jakoś nie mogę oglądać takich programów... dla mnie to jakaś masakra i nie mam pojęcia co ja bym zrobiła w takiej sytuacji...

dokladnie...zaraz staje mi jakas kluska w gardle i lzy same sie cisna...wole nie patrzec na takie programy...wspolczuje bardzo rodzicom i samemu dzieciaczkowi:(

STOPI dzwonilam tam ale basza steuerberater ma urlop az do swiat...bedzie po nowym roku...ale bede tego pilnowac bo sama jestem ciekawa...chaba ze sie spieszysz to podzwonie po innych(numerow w necie sporo;))

dokladnie...zaraz staje mi jakas kluska w gardle i lzy same sie cisna...wole nie patrzec na takie programy...wspolczuje bardzo rodzicom i samemu dzieciaczkowi:(

STOPI dzwonilam tam ale basza steuerberater ma urlop az do swiat...bedzie po nowym roku...ale bede tego pilnowac bo sama jestem ciekawa...chaba ze sie spieszysz to podzwonie po innych(numerow w necie sporo;))

Spokojnie... po Nowym Roku moze byc... Tylko nie wiem czy mam zbierac po znajomych jakies paragony hehehe

EWA ja zawsze rycze na takich programach...i szkoda mi i dziecka, ale chyba rodzicow bardziej.. Troche jestem zla, ze przed swietami serwuja w uwadze co chwila takie reportarze z CZD... bo non stop rycze :-( ale musze je obejrzec

kurcze niby jestem na zwolnieniu to powinnam mieć masę czasu na BB a tu lipa, bo wciąż z Julką coś robimy, a jak mam chwilkę to nie zdążę nic napisać, ale Was podczytuję :-)

u nas tak sobie, rozlazł mi się jeden szew i wygląda bleeeeee, a to z mojej winy bo mam zakaz dzwigania, ale oczywiście Julkę parę razy brałam na ręce.

Mała nam się od 3 nocy budzi po równo 6 h snu tj ok 3 nad ranem i jęczy i stęka. Puszcza bąki i przy nich się pręży i płacze jakby miała kolki. Espumisan nie działa, bujaczek też nie. Jedyne co nam zostaje to zabawa i pada zmęczona ok 6.

Prezenty już kupione, dla Julki miała być lala typu baby born, ale dostanie z biedronki taką fajną matę z wielką głową zwierzaka dokładnie LWA. Jak tylko to zobaczyła to zaczeła ryczeć jak lew, śmiać się do niego, więc mikołaj musiał jej kupić :-D

Zmykam od kompa, bo mnie boli brzuch i te rany. Pisałam na kulinarnym, proszę o pomoc i liczę że mi doradzicie co bym przy stole wigilijnym nie siedziała o samymch chlebie i wodzie :-D:-D:-D:-)

Miłego dzionka , buziaki :***

reklama
BEATKO uwazaj na lapke!! nie podnos ciezkich rzeczy a ni Julci tez nie!
Z tym wstawaniem to ci kochana wspolczuje :O:O o 3 rano :O:O no bym chyba zwariowala po tygodniu... a taki Espumisan mozna dawac malym dzieciom?? :O

Do góry