reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Wróciłysmy...
Wyglądamy jak dwa bałwany śniegowe- mały i big big big-czyli ja :-D

Cały czas sypało. A nie było nas dwie godziny. Ale pozałatwiałysmy wszystko i fajnie. Tylko jedna recz niefajna była- zosia mi przysneła w wózku na jakies pół godziny i pewnie teraz spac nie pójdzie. Wiec dupcia z mycia okna w drugim pokoju:-(

reklama
A ja dzisiaj jadę z teściową na zakupy!!!!!!!!!!!!!!!! Kupię sobie wisior jakiś ładny srebrny, może z jakimś kamieniem - taki większy np. do golfików... i jeszcze coś na imieniny od babci mojego małżonka :-) ach ile radości, a dzieci zostaną z tatusiem w domu :-D jeszcze więcej radości! :-) bylebym tylko nei wróciła z niczym :-(

Polozylam Malego ale nie wiem czy zasnie...kurcze, jak nie pojdzie teraz spac to zasnie mi ok 18 albo bedzie mi marudzil caly czas...nie wiem co mu jest..juz drugi dzien taki marudny..mam nadzieje ze go nic nie bierze:( przed nami urlop w PL wiec chce zeby byl zdrowy,bo inaczej nie pojedziemy...daniela za to cos bierze ...
EWA nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze..juz sama nie wiem doklandie kiedy bylam na takim babskim wypadzie w miasto...moze namowie tez swoja tesciowa i szwagierke to gdzies pojdziemy polazic;)

ANIU zimnnnnoo jak chce ci sie okna myc w taki mroz ;) bbrrrr

czesc
a ja sobie siedze na urlopie, juz prawie wszystko posprzatane ( tylko zostala kanapa) , przez ten tydzien jeszcze bede leniuchowac.moje dziecko wlasnie poleglo wiec mam chwile spokoju.
dziewczyny powracajac do menu wigilijnego. nie pamietam, ktora pisala o pasztecikach drozdzowych lub z kruchego ciasta. a moze jakis przepis na odp.watku? wczesniej zawsze robilam krokiety.

a my jemy kolacje i do spania bo maly juz tak marudzi ze szok :O:O
juz mi nerwy puszczaja...nie spal w poludnie i juz strasznie niedobry...
a tu pusciutko..od poludnia nikogo..nawet ANI :O
pewnie myje okienka :);) ANIu nie zacharuj sie nam ;);)

WITAM się i sorki ,że wczoraj sie nie meldowałam.
Robiłam kartki pełną parą ,jeszcze dziś wieczorem pare sztuk zrobie.

Teraz czekam na sms od meza i ubieramy sie i idzie na mały spacer na poczte,po miodek i dziś piernikowo .
A pozniej sciane w pokoju musimy obmalowac bo syfiasta jest.

W poniedziałek tyle kasy oddalismy ze jestesmy spłukani,a o prezentach mozemy pomażyć.
Dzieciaczki chociaż dostaną juz sie przyzwyczaiłam ,że prezentow brak dla nas.
Ja tam ja ,ale mąż ?:confused::-:)-:)-:)-(

A tu puściutko .
OJ PUSCIUTKO

Ewo i jak ADAS??

Justysiu Adaś już lepiej. Nie ma gorączki, z nosa też mniej leci i to taki przezroczysty ten katarek. O dziwo nie zbudził się dzisiaj z całą twarzą zaklejoną smarkami tylko czyściutki, więc wydaje mi się, że jesteśmy na końcówce. Już rano nie dawałam Clemastinum, ani kropli tylko wodę morską. To samo z Tomkiem, nie dawałam mu już clemastinum ani kropli a z nosa prawie nie leci. Myślę, że daliśmy radę chorobie!

Od rana sprzątam, jeszcze nie miałam okazji zjeść śniadania. Może teraz mi się uda :-) Dzieckom puszczę bajkę, bo już proszą.

EWA to super ze jest lepiej z dzieckami ;)
To jak taka zdolna dzisiaj do sprzatania to moze i mi pomozesz ?? ;);):D
Mialam dzisiaj jechac na noc do tesciowki(tzn wszyscy mielismy jechac) ale sie okazalo ze szwagierki syn spi dzisiaj u niej i ma wysoka goraczke to lepiej zostane w domciu zeby nie zarazil sie jonek od Patryka..
korci mnie tez zeby pojechac do PL juz wczesnjiej jak Dan bo siostra znalazla tanie przeloty z Monachium do wroclawia wiec moze sie skusze.:)
A dan ma pracowac do piatku ale juz dzisiaj nie pojdzie do pracy bo ma grype :O:O lezy i sie nie rusza.nawet do lekarza nie ma sily isc...ale bedzie trzeba.

reklama
My już wrócilismy ,JULA w łozeczku mam nadzieje ze zasnie.
Troche u nas mrozi z -13,ale KAROLEK mowi ,że ciepło.:-)

Zaraz bieżemy sie za pierniczki,aby obiad zrobić jeszcze na 15.oo trzeba.

To dobrze,że chłopakalepiej.

AGA zdrówka dla meża.:tak::tak::tak:

Do góry