reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny EWA jest WSPANIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zrobiła mi poprawkę w pracy mgr w sekunde... a ja siedziałam nad tym dosłownie pół dnia i sie poddałam...

ale jestem tempa z Worda hehee

DZIEKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Dziewczyny EWA jest WSPANIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/B]:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Masz racje, Stopciu:tak: Od dawna to wiem.

Ja sie dzis do miasta wybieram choc zalezy jaka bedzie temperatura. Póki co -12:baffled: Pewnie ciut sie ociepli do 10tej, prawda? Nie chciałabym dziecka umrozic. Poza tym bedziemy co chwila wchodzic do sklepu na moment wiec moze nie zdążymy zmarznąc.
Zaraz zasiadam i robie sobie liste zakupów.

Na prezenty dla Rodziców zamówiłam ksiązki z netu i ida juz dwa tygodnie:baffled: Musze je jeszcze wysłac poczta wiec czarno to widzę.
A my z męzusiem wymyslilismy , ze w tym roku kupujemy sobie prezent na spółkę- drugi komplet talerzy luminarc:tak: No i fajnie bo miałam nie lada dylemat co mu kupic, a talerze sie przydadzą:-)

Sprzatnełam wczoraj cały pokoik małej- wszystko jest wyszorowane -nawet obrazki na scianach-czyli tak jak lubie:tak: Podłogę wypastowałam sidoluxem i jestem zadowolona. Dzis robie korytarz!!:cool2:

Do konca jeszcze daleko, no ale juz blizej niz wczoraj:-D

Dobrego dnia, Kochane!
Pa!

Aniu powiedz mi jak potem zmywasz ten sidolux? bo pamiętam jak moja mama pastowała podłogę sidoluxem to co jakiś czas kupowała taki specyfik do zmywania i męczyłą się z jednym pokojem pół dnia coby rozpuścić te wszystkie warstwy sidoluxu(a)... no i właśnie dlatego ja tylko myję podłogę płynem, a fjnie by było, żeby tak czasem zabłyszczała :-)

-----------
Stopi bez przesady... ja po prostu worda znam w stopniu w miarę zaawansowanym (potrzeba mnie zmuszała do poznawania coraz to nowych funkcji). Także jakby któraś również miała z nim jakiś problem to służę pomocą :-)

Właśnie Adik skończył śniadanko. Jak na razie ma 37st. Poczekam jeszcze i zobaczę czy będzie wzrastać. Może poradzimy sobie już bez lekarza... to jest najgorsze, że szykujesz się na wizytę, a tu temp spada, kaszel się zmienia i co? no nic... czekam. Najwyżej jutro pojedziemy jakbym dalej miała wątpliwości.

My o spacerku dalej możemy tylko pomarzyć. tomi natomiast jedzie dzisiaj do mojej mamy przed południem. Już ponad tydzień u niej nie był, więc będzie to dla niego niezła frajda :-)

Ostatnia edycja:
Ewa- kupuje sidolux samousuwalny(teraz chyba tylko taki jest- pojecia nie mam:no:) Pastujesz a po jakims czasie ta warstwa sama schodzi i znów mozna pastowac, nie trzeba zmywacza. Ja zmywam podłoge przynajmniej raz w tygodniu wiec od swiąt wielkanocnych juz sidoluxu nie ma:tak:. Lubię jak pachnie w pokoju po takim pastowaniu- od razu czuje się święta:tak: A podłoga tez wygląda odświętnie:-)

Czesc

Mnie chorobsko rozkłada na łopatki.. dobrze , ze Lenka na zajeciach ... w spokoju pije sobie kawke :-)

EWA ja bym poczekała, bo 37C jest w miare ok (tzn. lepsze niz goraczka)... poczekaj do jutra, moze wszytsko przejdzie.Sproj dac sok z cytryny z miodem.. albo sok malinowy. Ja profilaktycznie daje malej raz w tyg cytryne do zjedzenia :-)
I jeszcze raz dziekuje, jakbym miala jeszcze jakis problem to odezwe sie!! Praca poszla na razie mailem do profesorki...

ANNIA Ty podlogi nie szoruj tylko odpoczywaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki za info - poczytam na opakowaniach co tam piszą :-) bo faktycznie jak moja mama używała sidoluxu to było jakieś 5-6 lat temu :-D

Stopciu- ja odpoczywam:tak: Lenie się strasznie. A przeciez juz pod koniec lutego moge sie spodziewc mojej drugiej dzidzi i przydało by sie w domku ciut porzadków zrobic:tak:
Cięższe prace zostawiam męzowi;-). Zreszta, on mnie pilnuje, zebym sie nie przepracowywała i krzyczy jakby co:-D. Więc nie ma sie o co martwic:tak: Buziak

ANIA jak Tobie fajnie, ze druga dzidzia zaraz bedzie na swiecie.. mi sie marzy miec drugie dziekco.. no ale coz rzeczywistosc nie pozwala na to :-(

reklama
ANIA jak Tobie fajnie, ze druga dzidzia zaraz bedzie na swiecie.. mi sie marzy miec drugie dziekco.. :-(

U mnie to samo :( tez mi sie strasznie marzy... moze za jakis rok bede sie strac ;)

a tak wogole to dzien dobry :)
u nas noc cala przespana :) pogoda...zimno, sniezna.
nie chce sie wychodzic.
pije z D kawke a on za chwile jedzie do pracy..wiec piszcie bo bede<sama i bedzie nudnawo...;)

Do góry