reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
dam znac napewno..idziemy na ok 10ta wiec jeszcze chwile bede z Wami ;)

Dziewczyny mam pytanie..
W PL kupilam sobie spodnie niby to jeans ale sa one tez ze streczem.i mialy taki dziwny zapach jak je kupilam(jakby siarka czy cos takiego)-wiem ze kiedys tez kupilam z takim zapachem i wypralam kilka razy-nic nie pomoglo to wyrzucilam...ale babka zapierala sie ze po praniu zejdzie...
wypralam je juzb 2 razy i nic...cuchna tak ze nie moge ich zalozyc :( a sa superowe ;)

nie wiecie jak tego zapachu sie pozbyc??

Ostatnia edycja:
Agnieszko to powodzenia u lekarza- biedny Joni, Zosia go mocno ściska:tak:

Justysiu- tak jak Gabiazek pisała- z tym żelazem to rożnie bywa, jedno dziecko reaguje tak, inne inaczej. Na szczęście my juz kończymy kuracje, mam nadzieje, ze beda efekty:sorry:

Od razu napisze, ze jutro nas nie bedzie-jedziemy na badania kontrolne do endokrynologa w Białymstoku.

I jeszcze sie pochwale - dostałam zamówienie na 100szt zaproszeń slubnych:-)

Ide wyrko sprzatnać i sie ubrac.

Pa!

:-D:-D:-D
Zosia to właściwie jest juz zaklepana dla Thomasa naszej Annie- no ale oni tak długo juz się nie odzywaja, że nie wiem czy to jeszcze aktualne:-p

W każdym razie musze ostrzec mamusie chłopców-ewentualnych kandydatów- Zosia jest łobuziarą, mąż na pewno nie będzie sie z nią nudził, bedzie mu wciąz wymysłała nowe atrakcje:-D, ale za to potem będzie dużo sprzątania, strat materialnych a mozliwe, że i komisariat:-D Dodam, że to nie Zosia będzie sprzątała:sorry:

Agnieszko, a co do jeansów- ja bym je namoczyła w wodzie z octem najpierw- jakies dwie godzinki, a potem uprała w 60st w cyklu z praniem wstepnym i płukaniem w płynie do zmiękczania tkanin.

Ostatnia edycja:
Koniecznie daj znac!

A my sie zbieramy na pocztę. Tylko, ze gdzies mi biustonasz zginał:sorry:lezał przed sekunda na łózku bo miałam go ubierać i ktoś mi go, kurczelka:wściekła/y: zwinął:crazy: Ten ktoś ma imię na Z. i własnie szczerzy do mnie swoje zębiska:sorry:A to mój ulubiony w ostatnim czasie bo ostatnio mnie strasznie cycole bola i inc mnie ine może uwierać. Nic to, ide szukać...:sorry:

reklama
Do góry