reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
dam znac napewno..idziemy na ok 10ta wiec jeszcze chwile bede z Wami
Dziewczyny mam pytanie..
W PL kupilam sobie spodnie niby to jeans ale sa one tez ze streczem.i mialy taki dziwny zapach jak je kupilam(jakby siarka czy cos takiego)-wiem ze kiedys tez kupilam z takim zapachem i wypralam kilka razy-nic nie pomoglo to wyrzucilam...ale babka zapierala sie ze po praniu zejdzie...
wypralam je juzb 2 razy i nic...cuchna tak ze nie moge ich zalozyc a sa superowe
nie wiecie jak tego zapachu sie pozbyc??
Dziewczyny mam pytanie..
W PL kupilam sobie spodnie niby to jeans ale sa one tez ze streczem.i mialy taki dziwny zapach jak je kupilam(jakby siarka czy cos takiego)-wiem ze kiedys tez kupilam z takim zapachem i wypralam kilka razy-nic nie pomoglo to wyrzucilam...ale babka zapierala sie ze po praniu zejdzie...
wypralam je juzb 2 razy i nic...cuchna tak ze nie moge ich zalozyc a sa superowe
nie wiecie jak tego zapachu sie pozbyc??
Ostatnia edycja:
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Agnieszko to powodzenia u lekarza- biedny Joni, Zosia go mocno ściska
Justysiu- tak jak Gabiazek pisała- z tym żelazem to rożnie bywa, jedno dziecko reaguje tak, inne inaczej. Na szczęście my juz kończymy kuracje, mam nadzieje, ze beda efekty
Od razu napisze, ze jutro nas nie bedzie-jedziemy na badania kontrolne do endokrynologa w Białymstoku.
I jeszcze sie pochwale - dostałam zamówienie na 100szt zaproszeń slubnych:-)
Ide wyrko sprzatnać i sie ubrac.
Pa!
Justysiu- tak jak Gabiazek pisała- z tym żelazem to rożnie bywa, jedno dziecko reaguje tak, inne inaczej. Na szczęście my juz kończymy kuracje, mam nadzieje, ze beda efekty
Od razu napisze, ze jutro nas nie bedzie-jedziemy na badania kontrolne do endokrynologa w Białymstoku.
I jeszcze sie pochwale - dostałam zamówienie na 100szt zaproszeń slubnych:-)
Ide wyrko sprzatnać i sie ubrac.
Pa!
agnieszka...24
ûuuuuuuu Zosia go sciska....eee to on sie juz lepiej czuje
Widzisz Ewuniu?? Zosia sciska Joniego
Widzisz Ewuniu?? Zosia sciska Joniego
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Zosia to właściwie jest juz zaklepana dla Thomasa naszej Annie- no ale oni tak długo juz się nie odzywaja, że nie wiem czy to jeszcze aktualne
W każdym razie musze ostrzec mamusie chłopców-ewentualnych kandydatów- Zosia jest łobuziarą, mąż na pewno nie będzie sie z nią nudził, bedzie mu wciąz wymysłała nowe atrakcje, ale za to potem będzie dużo sprzątania, strat materialnych a mozliwe, że i komisariat Dodam, że to nie Zosia będzie sprzątała
Agnieszko, a co do jeansów- ja bym je namoczyła w wodzie z octem najpierw- jakies dwie godzinki, a potem uprała w 60st w cyklu z praniem wstepnym i płukaniem w płynie do zmiękczania tkanin.
Ostatnia edycja:
agnieszka...24
ANIU a moj to znow bardzo spokojny wiec bedzie pewnie spelnial zachcianki Zosi bedzie pracowal,sprzatal,gotowal,pral itd
A co do spodni to tak sprobuje...tylko ile tego octu??
A co do spodni to tak sprobuje...tylko ile tego octu??
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Ja bym wlała ok szklanki do miski wody.
Zapachy pochłania tez soda- moze nawet byłaby lepsza? Sody wsypałabym do miski całe opakowanie. Tylko, ze woda w obu przypadkach powinna być ciepła!
Zapachy pochłania tez soda- moze nawet byłaby lepsza? Sody wsypałabym do miski całe opakowanie. Tylko, ze woda w obu przypadkach powinna być ciepła!
agnieszka...24
super!! tak zrobie--
a teraz juz sie zbieramy do tego nieszczesnego lekarza...
po zglosze sie...
papatki
a teraz juz sie zbieramy do tego nieszczesnego lekarza...
po zglosze sie...
papatki
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Koniecznie daj znac!
A my sie zbieramy na pocztę. Tylko, ze gdzies mi biustonasz zginałlezał przed sekunda na łózku bo miałam go ubierać i ktoś mi go, kurczelka zwinął Ten ktoś ma imię na Z. i własnie szczerzy do mnie swoje zębiskaA to mój ulubiony w ostatnim czasie bo ostatnio mnie strasznie cycole bola i inc mnie ine może uwierać. Nic to, ide szukać...
A my sie zbieramy na pocztę. Tylko, ze gdzies mi biustonasz zginałlezał przed sekunda na łózku bo miałam go ubierać i ktoś mi go, kurczelka zwinął Ten ktoś ma imię na Z. i własnie szczerzy do mnie swoje zębiskaA to mój ulubiony w ostatnim czasie bo ostatnio mnie strasznie cycole bola i inc mnie ine może uwierać. Nic to, ide szukać...
reklama