reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Aniu nie suszy cie jeszcze od tego czekania,chwilke to trwało az Alan usnął,musiał jeszcze troche poskakac po łóżku i postac na głowie zanim zasnoł:-)
Ale juz parze kawkę z mleczkiem dla mnie i capucinko dla Ciebie,przepraszam ale mam tylko śmietankowe,waniliowe mi sie skonczyło,moze byc.
Czy życzy sobie Pani do tego ciasteczka,czy lody śmietankowo orzechowe,a moze to i to:-):tak:
Dziewczyny jest jeszcze wrzatek w czajniku i prawie litr lodów ktoś coś sobie życzy:-)

To ja poprosze lody:-D A cappucinko smietankowe jest super!:tak:

Tylko, przydało by sie, zeby mi ktos w domu posprzatał:zawstydzona/y: bo tylko siedze od rana, a bałagan, ze....:szok:Ale pomału dochodze z nim do ładu:tak:

Lody juz przesłane mam nadzieje ze na tym dzisiejszym słoneczku sie nie rozpuszczą:tak:
Ja kawuche powoli dopijam i biore sie ostro za robote moze porzadki zostawie na póżniej a zanim mały wstanie to umyje jakies okna jak ma byc zima niedługo.
No juz wysiorbałam,odezwe sie póżniej

Orzeszku- co ja widzę?:-) U Ciebie w brzuszku tez ktosik siedzi? Gratulacje!!!

A ja sprzątnełam, podłogi jeszcze mokre, ostatnia porcja dżemiku z dyni juz w słoikach i teraz będę sobie smażyc placuszki z dyni na kolację. Jakby co, to zapraszam:tak:

Aniu ja poprosze placuszków bo jeszcze takich nigdy nie jadłam:tak:
orzeszku własnie ide herbatke robic to i tobie capucinko strzele.
Miałam pisc na fotografiach ale ze i tu zajzałas to tu pogratuluje dziecinki która rosnie pod twoim serduszkiem.Buziaczek dla brzusia.
A to nie twoja córa była tym cycocholikiem czy Cie pomyliłam z kims innym?

Beatko - ja własnie tez nastawiłam wode na herbatkę:tak: to sobie razem bedziemy pić:-)

Placuszkami chetnie sie podzielę, najadłam się ich po dziurki w nosie bo są naprawde pycha- na kulinarnym wkleiłam przepis.

reklama
Ania no widze własnie przepisik na pyszne placuszki,tylko ze dyni nie mam a na wsi u mnie tez chyba nikt nie sieje bo w tamtym roku dla małego szukałam,w koncu od Wója dostałam połowe bo druga połowa zgniła a wiecej nie mieli.Musze na bazarek się wybrac.
Ale zes smaka mi narobiła:tak:
Ide jeszcze popracowac troche:tak:
To dobranoc Aniu,kolorowych snów

Do góry