reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Vioreczko trzymaj się Kochana, oby tak jak piszesz następne wiadomości były już tylko lepsze. Na pewno jest Wam ciężko, staram się to zrozumieć......:-( Tosia jest taka maleńka, a już tyle przeszła, jest na pewno dzielna i silna, silna dla Was, dla Maleństwa w brzuszku........ Teraz życzę jej szybkiego powrotu do zdrówka, żeby już niedługo cieszyła Was uśmiechem, nawet takim maleńkim. Ucałuj ją od nas i powiedz że z niecierpliwością czekamy na dobre wiadomości :tak:

reklama
witam sie i ja :)

VIORECZKO !! TRZYMAJ SIE I TOSI ZYCZYMY SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA!!!!

u nas pogoda ladna ale i tak nici ze spacerku...chyba ze popoludniu..mnie jakies grypsko dorwalo i nie mam sily na nic :(

nie wiem czy sie chwalilam ale moj synek ma jutro SESJE DO REKLAMY :):):)
jutro o 9:45 godzinnna sesja na lotnisku w Monachium. nie wiem dokladnie co jeszcze bedzie moj model reklamowal ale jutro sie wam pochwale a jak dostane foty to je wkleje...moj mezul w marcu wysla zgloszenie na malego modela do agencji i dostalismy zaproszenie :)

oby mi do jutra przeszlo bo nie umie sie dzwignac z lozka...

ide zrobic kawke bo na jedzenie jakos checi nie ma...

Ostatnia edycja:
Vioreczko trzymamy kciuki za Was! Żeby wszystko było już dobrze z Tosią! I pamiętaj, że jesteśmy tu właśnie po to, żeby wysłuchać tych, które mają ochotę się wygadać i wyżalić :)

Dmuchawcu - niestety to nie ja... a chciałabym malować obrazy warte tysiaka... no oczywiście tylko wtedy jeżeli ktoś chciałby je kupować...
Co do prezentu z życiowym przesłaniem... hmmm...
Aniu a dekorowałaś kiedyś świece? my z mężem dostaliśmy od pani, która sprzątała u mojej teściowej przez kilka lat świecę ślubną, którą zrobiła dla nas. Pani mieszka na wsi, więc świeczka jest właśnie w takim stylu (białe i czerwone atłasowe różyczki, z jakichś 'szkiełek' nasze inicjały, data ślubu)... taką świecę powinno się zapalać w każdą rocznicę ślubu... zaraz zrobię fotkę to ci pokażę :)

Załączniki

• DSC09149.jpg
    DSC09149.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC09148.jpg
    DSC09148.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC09147.jpg
    DSC09147.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
A więc napiszę kilka słów o sobie i synku:)
Mieszkamy w Krakowie, Mam na imię Iwona a synek Kamil. Ja mam 28lat a Kamiś urodził się 1.07.2009 w Dublinie. Teraz wróciliśmy do Pl po 5 latach pobytu w Ie.
Kamilek ma 6ząbków, chodzi już od ponad miesiąca, ładnie mówi mama, gdzie, ama, baba, czasami-tata:) muu na krowe:) jest strasznie ruchliwy. Jest małym alergikiem i mamy z tym dużo problemów... Odkąd mieszkamy w Krk zaczął chorować- chyba powietrze mu nie służy.
Od pon-pt chodzi do żłobka, a ja szukam pracy z czym jest mega ciężko u nas w mieście..
Co mogęjeszcze dodać?? Kamilek jak się urodził ważył 4.380 i mierzył 57cm a teraz odpowiednio 10kg i 80cm ( ma niedowagę). Uwielbia zabawy z rówieśnikami, których w otoczeniu mamy bardzo mało.. Szkoda że tu dziewczyny rozsiane są po całej Polsce..
Tak więc mam nadzieję że troche pomogłąm naszym opisem:) Będę dalej podczytywać i mam nadzieję że się rozpisze:)
Pozdrawiam i śle buziaki z upalnego Krakowa.

Vioreczka, aż łzy do oczu się pchają czytając Twojego posta. Mamuśka, napewno z Tosią będzie wszystko dobrze! Głowa do góry , wiara czyni cuda!!!
Ściskamy Was mocno i ślemy moc pozdrowień!

Witaj BLONDIV !! super ze piszesz:)
Mieszkasz na KRK?? bylam tam na wakacjach :) tzn na tej wyspie ale miesto w jeden dzien tez zwiedzilismy :) mieszkalismy w gostinjac(czy jkaos tak) :)

i zapomnialam .... joniemu wychodzi 13 zebolek...kielek...ale marudzi...hoho

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane

ale sie za Wami stęskniłam;-);-);-);-);-)
Wybaczcie,ale od wtorku jest u mnie ciocia z Rybnika a poza tym dwa dni nie miałam neta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: pie****** NETIA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

poczytam Was wieczorkiem, poki co zstrasznie mnie zasmucil post Vioreczki, kochana modlę sie za Was :***** będzie dobrze!!!!

Witam tez nową mamusię i jej synka:-)

Kamilko,
jeszcze jesli chodzi o urlop,to w moim francuskim banku, hahahah kadrowa mi wytłumaczyła tak:
ze za kazdy miesiąć na urlopie wychowawczym tracę 2 dni z hakiem, dlatego ona mi poradziała wziąć cały urlop bo wtedy firma mi płaciła za urlop,, bo tak czy siak, gdybym wróciła 1 pazdziernika, to zostało by mi 6 dni. Nie wiem czy jasno to wytłumaczyłam. Teraz juz do konca roku nie mam urlopu jedynie 2 dni opieki na dziecko, ale mam wyrozumiałego szefa, wiec jak potrzbuje, to moge sobie zrobic urlop. a potem go odpracowac:-)

ide czytac was dalej:-)

Do góry