reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

No chłopcy śpią wreszcie ,a ja mam nerwa .
Wzielismy telefon z miksa mojej mamusce i juz miala reszte doładowan.
Przyszło upomnienie do 6.09 jak nie to kara umowna do rowniez 06.09 mieli doładować i nie doładowali.
Dzis doladowali ,ale juz za pozno karta kodu nie przyjmuje i ciekawe, jutro jade zaplacić ta kare 48zl, i mam nadzieje ,że jeszcze do windykacji nie wysłali co, ? 5 dni po .:baffled:

Mam takiego nerwa ,że ryczec sie chce,wez cos komus, a pozniej tak jest.
A najgorsze ,że to nie na mnie tylko na Toma .:-:)-:)-(

Ewcia Tobie to fajnie od rodziców tysiak , od tesciowej obrazy!
A jak te szmaty w oknach dalej wisza?zamówiłaś cosik?

Kamila tak to te sama ,a jaka cena nie??
Wiesz ja znalazłam nowe ,tylko fiolet trzoszke ciemniejszy i o 1zł droższe,chyba wezme nowe .
NOWE to nowe nie ?!
But-ik SATYNOWE BALERINKI DODA - 39 (1209213348) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Beacia ja zapomniałam Tobie odpisać .
Przytulaski były ,oj były i jakby nie to ,że nie mieszkamy sami byłoby głośno-niej!:-p:-D;-)

Beatko ja Ci napisze ,że podziwiam Cię.
Ja bym tak nie umiała bez męża.
Przytulam Cie słoneczko i zdrówka dla MARII I dla ALANKA i jego mamusi.
A mąż przyjeżdza to pl ?

Teraz tak bedzie gile ,smari i szczekanie !:crazy:

reklama
hej hej

to jak narzekamy to i ja sie przyłończe a mianowicie mija mi pierwszy tydzien urlopu i zostaje mi tylko jeden,pogoda pod psem nawet nie ma jak wyjsc na spacer,BeatkaZ twoj jest daleko a moj blisko i tak jak by go nie bylo szkoda słów kochana... tak my sie mamy....
Adulce z 3 dni jakos dziwnie sie ulewało a dzis zrobiła kupe mocno ale to bardzo mocno stekajac i zapoznaniu sie z owym otworem w nocniku zauwazylam ze kupka jest z lekko krwia ale to przez stekanie....dzis jest juz koniec z ulewaniem... pewnie byla to jakas niestrawnosc :)
my jeszcze bez katarku ale strasznie sie boje ze nas to tez dopadnie :(
czy wasze dzieci przy karmieniu tez kreca glowa ze nie nie nie a jak juz wypluja ta pierwsza lyzeczke to stwierdzaja ze zjem jednak co mamucha daje...

Beatka26 narzekasz na tesciowa wiem ze sa okropne ale ostatnio pisalas ze Jula umie nasladowac zwierzatka i wiele wiele innych rzeczy ktore moja Adulka jeszcze hohoh zma nie wiem i tak sobie pomyslalam ze teciowa twoja chyba nie jest taka zla skoro Jula tak rewelacyjnie sie rozwija wez moze to pod uwage-ale oczywiscie tez nie lubie twojej tesciowej-SOLIDARNOSC I JUZ

Dmuchawcu Adulo i 3 ciezarówka Vioreczka podziwiam was bardzo

Ewulka ciebie tez podziwiam jestes bardzo szczesliwa kobieta :)

Wszystkim chorowitkom duzo zdrowia i wszystkim lipcóweczkom miłego weekenda(znowu powieje pustkami ;)
ide schrupac kukurydze gotowana oczywiscie sama bo maz na jakies spotkanie paintbalowe polecial on ma hobby a ja .....brak mi slow

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Załączniki

• 002.jpg
    002.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 44
Justysia co za różnica w cenie :szok::szok: Jak można tak kantować niewinnych ludzi???? :baffled:

Daisy fajnie że się odezwałaś :tak: Tylko tej pogody szkoda, że taka beznadziejna, no ale może się jeszcze wypogodzi? Oby...

Beacia82 to odpoczywaj, odpoczywaj....... Te pogody teraz też robią swoje :baffled:

BeataZ trzymaj się kochana, będzie dobrze, chyba mi gdzieś to uciekło, jak długo będzie trwała Wasza rozłąka? Potem mąż wraca i zostajecie razem w PL?

ja sie witam i zmykam dzis na mazurki na trzy dni.. potem na jedne dzien wracamy do domu i jedziem nad morze - najpierw Trojmiasto , a potem łeba.. wiec pewnieodezwe sie w pazdzierniku jak wrocimy, chyba,ze net bedziemy miec.

JUSTYNKo bylysmy juz u trzech okulistow i teraz chodzimy do szpiala, do proadnii gdzie ludzie z calej polski przyjezdzaja, a na termin czekalam od kwietnia!! :-) lekarka kazala nam przyjsc teraz za miesiac (wcisnela nas), zeby zobaczyc czy to postepuje... z tego co zrozumialam chca zrobic to wczesnie, bo jest dosc mocna wada, dwa im wczesniej tym lepiej (ponoc- dowiem sie o co z tym chodzi), trzy im dziekco mlodsze tym latwiejszy pobyt w szpitalu (choc ja jzu widze,ze coraz gorzej mala znosi szpital) Ja nie ma pojecia o tym zabiegu, dlatego dziekuje Tobie za info... bo teraz bede mogla zadawac konktretne pytania, czy nie lepiej pozniej to zrobic... zobaczymy co powie za miesiac lekarka , no i poradze sie jesczze dwoch specjalistow. Jutsynko a powiedz mi tym zabiegu dziecko lezy jedna dobe w szpitalu, ale moze chodzic, czy musi lezec tak neiruchomo???

Witajcie :-D

U nas Tomi nad ranem się obudził - zatkany nos :baffled: mam nadzieję, że na małym katarku się skończy. Zaraz dostanie mleko z miodem, krome z czochem i herbatę z sokiem malinowym :) może mu przejdzie.

A co do malowania, to wczoraj farby nei poszły w ruch. Zaczęłam od naszkicowania sobie jeszcze na dużych kartkach tych kwiatków w takich rozmiarach jak już będą na obrazach. Dziś znalazłam farbę emulsyjną na tło, więc może jak Adam pójdzie spać to zacznę coś smarować :-D A jak znajdę kamerę to Wam wkleję na odpowiedni wątek moje szkice ;-)

Ewa ja tylko chciałam zapytać kiedy Ty Adasia przenosiłaś do pokoju do Tomka? ;) I jak to wyglądało ? Nie budził on Tomka i odwrotnie? :)

Stopi ja byłam w Łebie w połowie sierpnia i kurcze nie wiem jak teraz bedzie ale wtedy to było straszne. Ludzi mnóstwo, głosno, brudno ahhh ... Tobie życze spokojnego wyjazdu ;)

Witam!!
Wkońcu M zakupił zasilacz i mogę z Wami pisac.
U nas po staremu, mały zaklimatyzował się już na nowym mieszkaniu, poza tym bardzo podoba mu się jego pokoj :) Teraz sobie ucina drzemkę, juz wypracowalam z nim taki system dzienny i wszystko robi o tej samej godzinie, dzieki temu obojgu nam to na dobre wychodzi.
A z M jest dobrze,chodz mamy juz jedną kłotnie tu za sobą,
Dziś mamy fatalną pogodę wiec ze spaceru nici z resztą i tak mamy dzis gosci, taką mini parapetówka :)ale ponoć jutro w prawie calej polsce ma byc ladnie wiec planujemy wypad do zoo, mam nadzieje ze się uda.
Poza tym mieszkanko jest b.fajne cicha okolica, itd.Jeszcze wielu rzeczy nie mamy i w tym miesiacu wlasciwie mozemy pozwolic sobie wlasciwie na nic dlatego ze zepsło nam się auto i duzo kasy trzeba bylo zostawic u mechanika, no ale tak jest zawsze.
W ogole zakupy sprzetów agd i rtv robilismy przez taka stronę RTV AGD GSM - sklep internetowy NEO24.PL
i za n.p pralkę placiłam 700zł, ogolnie bardzo szybki transport i ceny o przynajmniej 200 zł jak nie wiecej mniejsze niz w innych sklapach.

ANiu- wsolczuje tych mdłosci, ja nie mam w ogole tylko straszny apetyt głownie czekolada i sledzie, bez słodkiego jest mi ciezko, staram się nie objadac bardzo ale czesto przegrywam z zachciankami. Niewiem ile już przytylam myslę,że mało, i brzuszek dopiero delikatnie się zaokraglił,

nic odpiszę na wieczór buziaki!!

Ada ja też zamawiałam w neo24. Zamawiałam kilka rzeczy, z odbiorem osobistym w Gliwicach (na tarnogórskiej mają punkt w którym można odbierać przesyłki). Też jest opłata ale mimo wszystko wyszło taniej niż poczta czy kurier. Na głupim Mądrym Zamku, który w sklepie kosztował 79 zł zaoszczędziłam 20zł więc się opłacało.
Zdrówka dla Was! no i żeby Wam się fajnie mieszkało we 4 :)

Dziewczyny tło już pomalowałam, wieczorem zabieram się za kwiaty. Zrobię dziś zdjęcie na pewno i Wam wkleję. Jeśli oczywiście będzie co wklejać ;P

reklama
Hejka piszę na szybko bo jestesmy w szpitalu od poniedziałku, a teraz mam neta na chwilę. Małej zebrał się płyn w opłucnej i nikt nie wie dlaczego. Teraz robią jej rózne badania i sciagaja plyn bo inaczej sie dusi, bedziemy tu przynajmniej do połowy przyszłego tygodnia tak wiec znowu czeka mne odwyk od bb.
trzymajcie sie zdrowo, buziaki dla maluszków

Do góry