reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ja na temat okulistyki raczej nie pomogę, wprawdzie jedtem ślepa, ale to astygmatyzm i mam to od urodzenia.

Dzisiaj zalałam wiórki kokosowe spirytusem, w poniedziałek będzie Malibu :-) Także uwaga, od poniedziałku proszę z kielichem siadać na BB :-D Bo częstować będę..... :-D

Mężola od wczoraj rana nie ma, jeszcze nie wrócił, ale już wraca, ma być za około godzinę, dzisiaj już aż do 6 zimno mi nie będzie. Bo o tej porze znowu ma wyjazd :baffled::baffled:

A tak to chyba nic ciekawego u mnie, wręcz nudy.... Byłam dzisiaj na zakupach na te urodziny i mam sporo lżejszy portfel, a nawet konto :sorry2:

Któraś pytała o moje menu na urodziny, chyba Adudz[COLOR] - chili con carne, cannelloni z pieczarkami i parmezanem, sałatka z fetą, sałatka z brokułami, jakieś mięsa..... tort (tir??) tort bezowy, karpatka, babeczki..... No i narazie tyle

reklama
Hej dziewczynki:-)
No i w koncu i tu zagladam:tak:
Ja jestem mega zasmarkana i zaczyna mnie meczyc kaszelek,co dzien to czuje sie gożej:no:
Dzis kruciutko pracowałam wiec zakupy jesze po drodze zrobiłam,pużniej to nieszczesne prasowanie bo Gabiazku wczoraj nie dotarłam do niego.
Była u mnie koleżanka z córcią 17 miesiecy na spóżnione imieninowe ciacho i dzieciaki co wizyte fajniej sie bawia,dzis Alan juz Olenki nie popychał a ta mu nawet takiego buziola strzeliła ze az go zwaliło z nóg:-D
To teraz mykam zobaczyc co u Was słychac bo jeszcze nie czytałam:sorry2:
Justys a ty nie bałamycisz swojego dzisiaj bo widze ze jestes jeszcze?:blink:

Dziekuje bardzo za wszelkie rady dotyczacej mebli i glazury. Na pewno bede sie nimi kierowac wybierajac kafelki.
Co do mebli... to na dzien dzisiejszy wygryfaja te czarno czerwone. Te wiszace - fronty czerwone, te stojace - fronty czarne. Blaty + caly sprzet kuchenny w kolorach metalicznych. Kafelki miedzy szafkami biale z dodatkami czarwono-czarnymi. Co do podlogi jeszcze nie wiem. Na pewno polysk.

taaa... to sie pewnie jeszcze zmieni. Mimo wszystko dziekuje, ze poswiecilyscie mi chilke :)

Pozdrawiam i zdrowka dla Was i dzieciaczkow.

Witam i ja

Beatko duuuuużo zdrówka życzę..... Ach te pogody, ja już się boję zimy i już czekam na wiosnę :rofl2: No i żeby czas w pracy szybko zleciał :tak:

Aniu spokojnej podróży, pawika w domku zostaw :tak::rofl2: Szczęśliwej również życzę i miłego pobytu. Też będziemy tęsknić

Pogoda beznadziejna, wręcz okropna, bleeeeee :baffled: Gdzie słoneczko??????

Dzien dobry.
U nas fajnie słonecznie ,rano bylismy na grzybach i pare sie uzbierało ,wkoncu wychodzą.

Aniu spokojnej i bezwymiotnej podróży i milego spedzenia czasu życzę .:tak::tak::tak:
Też bede T:tak:esknić.

Zaraz szykuje meżulkowi jedzonko do pracy i wyjdziemy sobie na dwór ,może do lasku ?:sorry2:

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI :-):-):-):-)

Jestem już z wami laseczki :)

Dziś znowu byliśmy w przedszkolu z Tomkiem. Na początku nei chciał jechać. Jak go wsadzałam do auta u mojej mamy to była histeria :/ ale jak już dojechaliśmy i zobaczył okna z obrazkami to się jakby uspokoił... nie było już histerii, tylko na początku chował się we mnie jak pani Michasia coś do niego chciała powiedzieć. I wszystko o co go pytała było na nie. Ale pod koniec już było lepiej. Umówił się z panią Michasią, że przyjdzie znowu w poniedziałek, i że ona zagra wtedy na pianinie jakąś ładną piosenkę :)
Mam nadzieję, że do października pójdziemy jeszcze kilka razy do przedszkola i że Tomi się zaaklimatyzuje. Mam nadzieję tylko, że się nie przyzwyczai, że ja z nim tam jestem :/

Kawka z bitą śmietaną, posypana kakaukiem już wypita, więc zabieram się za zupkę. A później mała motoryka z Tomim = rysowanie :D

------------------
Zupka się gotuje - żórek na żeberkach :)
.
.
.
Tomi już porysował kreski pionowe i poziome.
.
.
.
Bajki pooglądane.
.
.
.
A tu dalej cisza :/ Czyżby już do poniedziałku taki zastój miał panować na BB??

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie, też się zastanawiam co tu tak puściuteńko, chyba Ewuniu musimy zacząć wywoływać...... Ja zacznę, jak kogoś pominę to przypomnij.....

Mayla, Adudz, Annie, Ada, Beatki, Olcia, Justysia, Iwon, Stopi, Gobiaz, Dziuuula, Fioletowa, Iza, Niuta, AsiaJan, Alusia, Gustlicek, agnieszka, willsonka, Daisy

Do góry