Witam nową mamusię i jej córcię !
cześć wszystkim , masakra co za noc, kolejna z rzędu do bani. Julka marudzi jak cholera, ja jestem padnięta po 6 nocach spania po 2-3 h. Nie wiem nadal czy to zęby, bo w buzię zajrzeć nie da, brzuszek ma miękki, ale sadzi w nocy bąki mocne i się po nich wierzga. Do tego cwaniara wymaga żebym była obok jak się wybudzi i ok 3-4 h albo marudzi i próbuje zasnąć, albo się wybudza i bawi. Do tego M ma teraz nocki więc mi nie pomoże, sam odsypia po pracy od 18-6 rano. Moja mama idzie mi na rękę że po 4 h pracujemy na zmiane, bo ruch już jest, więc teoretycznie powinnyśmy być we 2. Do tego jak mój szef się dowie że ja tak pracuje to się wkurzy nieźle bo przecież płaci nam za cały etat.
Nad ranem usnełam ok 7 poprostu padłam na ryjek, M mnie zbudził o 8:30 pytając co mi się śni że jestem zlana potem, łzami i tak się trzęsę. A do tego czy czasem nie idę do pracy. A ja miałam taki sen ze ja pitole
Śniło mi się że Marek mnie zdradza, jakoś to wyszło na jaw bo ta pipa zadzwoniła do niego, a ja odebrałam jak ona mowiła witaj mój ogierze. M się przyznał, dostał w twarz i obrączką po gębie. Od słowa do słowa, kłótnia wyszła niesamowita, ale po niej zapytałam czy jednak nie moglibyśmy do siebie wrócić, bo przecież mamy dziecko i jesteśmy ze sobą od ponad 8 lat. A ten mi na to że "PRZYKRO MI KOCHANIE ALE NIE JESTEŚMY ZE SOBĄ JUŻ OD CONAJMNIEJ 2 !" Najgorsze było to że on w tym śnie był taki stanowczy, agresywny, niemiły, masakra mówie Wam w zyciu się tak dziwnie po śnie nie czułam. Dobrze że mnie zbudził i utulił. A po wszystkim sobie tak myslę, że jak się czasem pokłócimy to ja myslę ehh po co mi on , tylko mnie wkurza. A teraz po tym śnie, wiem że ja bez niego nie mogłabym żyć, za bardzo go kocham.
Ok, dość wynurzeń
CO TU TAKIE PUSTKI !!!!! ?????????
meldować się ale to już !
Ewa, ja nawet nie wiedziałam że te dziurkacze są jeszcze w promocji. Chyba sama skocze dziś do jakiejś biedrony i je kupię skoro już 2 Ty i Ania tak je zachwalacie.