reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny gdzieś pisałyśmy o kubka z rurką tylko nie bardzo moge znaleśc a właśnie zamierzam kupić Olkowi z Toommee tippe butelke i przy okazji Jasiowi kupie tylko nie wiem jaki ten kubek ...

reklama
Dzięki Ci Kobietko ;)) bo robie zakupy akurat przed wczasami a Jasio nauczył się pić przez rurke to mu kupie a cooo ;)
dostałam premie za urodzenie dziecka to szaleje ;D

A kiedy to nastapi ? Ja teraz dzieci obkupie bo dostalam małą premiee a w poniedziałek jade na zakupy i mam zamair wykupić większość sklepow ;))

Dziewczyny gdzieś pisałyśmy o kubka z rurką tylko nie bardzo moge znaleśc a właśnie zamierzam kupić Olkowi z Toommee tippe butelke i przy okazji Jasiowi kupie tylko nie wiem jaki ten kubek ...

Ala, ja mam zwykły z baby ono i mała 2 dni temu się nauczyła z niego pić w ciągu 5 min, ale żeby było śmieszniej , dziś się nauczyła pić z kubka LOVI 360st no szok jestem z niej strasznie dumna !

Dziewczynki poczytałam Was ale padam na ryjek, muszę się kłaść bo o 9 mamy iść mieszkanie oglądać. Odezwę się jutro :-)

Mariska kochana całuski dla Ciebie z okazji Twojego święta !

kochana MARISSO MAYU SCZESCIA ,ZDRÓWKA I PREZENTÓW KUPE I PRZY PIERWSZY KROCZKACH DUPCI NIE POTUCZONEJ!!!:tak::-)

EWO JA tez jak wezme pierwsza wypłate zaszaleje :tak::tak:;-):-D:-D:-D:-D:-D!

ALICJA zapomnialam Ci odpisac.
Julek przesiał smoczek i nie umialam znalesc ,dopiero po dużym miesiacu sie odnalazł,zawisł na łóżeczku (powiesił sie ,chyba miał dosc ssania;-):-D),troche Jula marudził ,ale nie hosteryzował w sumie to nie wiem czy za smokiem czy nie,ważne ,że teraz nie chce.

Bo dzieci maja takie okresy,sa takie chwile ,że dziecko zmiany przyjmuje bez awantur .
Te mamy które maja wiecej niż jednego brzdaca wiedza o tym .
Roczek jest jedym takim faktem ,pozniej chyba pół roku jak pamietam !:sorry:

ACHA ALLA nigdy nie mów nigdy .
Moja mama nie chciała wcale ,pozniej tylko jedno czyli mnie:-).
A ma szescioro gębulek i jedno martwe rodziła :-(!!:-):-):-):-)
Zas jej siostra chciała dużo a ma tylko parke !:confused2:

u mnie bezsenności ciąg dalszy :-( znowu spać nie mogę :-(

a do tego cały czas pada i jest zimno, mam tylko nadzieję, ze na weekend się wypogodzi, bo mi podczas imprezy dzieciaki zaczną wariować w domu, a myślałam, że będzie pogoda akurat na spacer, aby energię mogły stracić na placu zabaw:-p:-p

idę wysuszyć główkę i zrobić śniadanie M i niebawem do pracy

wpadnę popołudniu

Witam i ja z samego rana

Wczoraj mnie nie było, więc życzę Marrisce wszystkiego naj, dużo słoneczka i uśmiechu

Adudz to wcale nie znaczy że nie jadą w takie same miejsce ;-) Ale tego bym im nie życzyła ;-);-):-D Jak sie dowiem gdzie, to napisze

Justzsia widzisz ja z domu nie musze wyjeżdzać a i tak mam super wakacje :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny :)

Justysia no tak tak :) ale póki co więcej dzieci nie planuje może za jakieś 10lat ... wtedy może akurat będzie córeczka :))

Ja będe szalec w poniedziałek po urodzinach :)) zrobie sobie taki prezent i pojde i będe wydawać pieniądze ;))

Dziewczyny zrobiłam dokładną liste co biore ze sobą na wakacje nie do rodziny :) wkleić ją? Bo nie wiem czy jeszcze jest potrzebna jesli Ania już zrobiła taką rewelacyjną ;)

------------------------------------------

A czytałyście o tej tragedii ? O tej dziewczynie która zgineła w 8 miesiacu ciąży ? Strasznee... osierociła 2 synków :) teraz miała urodzić córeczke we wrześniu...
Jak się czyta o takich tragediach to wszystkie problemy stają się takie proste i łatwe ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry