reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Alez tu dzisiaj cichuśko...

Mysmy prosiaka skonczyli o 1ej w nocy:sorry:, połozylismy sie o 2ej i dzis do 9ej odsypiałam. A teraz mam chwilke wiec pisze.

Straszliwie mi sie nic nie chce...

reklama
Witam popołudniowo.
Ja już wszystko ladnie mam posprzatane mały spi,więc korzystam.
Wczoraj bylam u gina, mialam usg i wsio ok. Dziecko rozwija się prawidłowo termin według usg to 7 luty, a w.g OM to 6.
Mam tylko zapalenie dróg moczowych i muszę brac urosept,no i jeszcze moja nie leczona nadzerka jest straszna tak powiedział lekarz, i po ciazy bede miala usuwaną.
Dmuchwacu- wyczytalam,że meczą Cię straszne nudnosci. Ja nie mam takiego problemu na szczescie, odrzucało mnie troche od jedzenia, no i zapachy męczyły ale wszystko przeszło, nawet piersi mnie nie bolą, kompletnie nic.Czasem zapominam,ze jestem w ciązy.
Co tam jeszcze u nas remont pełną gebą, ale się troche przeciagnie mysle ze do 2 tyg bedziemy juz na swoim.

Ostatnia edycja:
witam się popołudniowo :-)

a co tu tak puściutko??
prawie jak w weekend:dry::dry::dry:

Alusia ja właśnie doczytałam, straszne :-(, niestety nieszczęścia chodzą po ludziach, i to się stało blisko mnie, tylko kilka kilometrów :shocked2::shocked2::no::no:

Ada super, że z dzidzią wszystko dobrze:tak::tak::tak: a jak rodzince powiedzieliście już czy nie?? bo jakoś nie pamiętam

Witajcie witajcie... ja już w domku z chłopakami ale męża jeszcze nie ma... ehh umęczyłam się dzisiaj na tym szkoleniu - jakieś pierdoły były o bilansie, rachunku zysków i strat i jakichś wskaźnikach, które tak na prawdę nam się w praktyce wogóle nie przydadzą...

Idę coś posprzątać, bo rano znów wychodząc zostawiliśmy taki bajzel, że szkoda gadać.

Adudz a skąd była ta dziewczyna? U mnie na NK jedna dziewczyna w swoim profilu dodała zdjęcie znicza napisała że to dla Pati i Weroniczki. Myślisz że to o tą dziewczynę chodzi?

............................................................
Tak, chodzi o tą smą dziewczynę..... Szok normalnie, zapalam światełko dla niej i dla córeczki :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki
Przepraszam ze sie nie odzywam ale czasu brak.
Staram sie podczytywac,ale i tak mam 50 stron do nadgonienia.Przez ta moja prace nie moge sie jakos ogarnac,na neta juz czasu braknie.Ale mam nadzieje ze kiedys was jeszcze nadgonie.Zmieniłam prace i teraz robie 3 dni w tygodniu wiec nadganiam powoli zaległosci.przynajmniej z prasowaniem jestem na bierzaco.
A po za tym to wszystko u nas ok.Mały mi dosłownie biega po domu,co i raz z rozpedu gruchnie na tyłek i skrzeczy ze musi na czterech do czegos podejsc bo podniesc sie normalnie nie umie tylko musi miec choc sciane.
Wy juz prawie wszystkie macie roczki za soba a my dopiero jutro swietujemy,jak to zleciało:)
A imprezke z tortem robimy w niedziele.

Straszna tragedia z ta dziewczyna z bb.Los czasami jest strasznie niesprawiedliwy.
Kamlotko to własnie Pati i Weroniczka zgineły w tym strasznym wypadku

Witam z saego rana

Nie śpimy od 6.30, ale myślę że niedługo Mała uda się na drzemkę. Pogoda jak narazie się nie zapowiada na ładną. Ja dzisiaj jadę z trzena koleżankami i dwójką dzieci plus my do innej koleżanki która urodziła w maju córeczke i jeszcze u niej nie byłyśmy, bo zawsze coś...... Mąż dzisiaj w domu, już pojechałzałatwiać jakieś sprawy. A ja myślę co na obiad :sorry2:

Witam sie i ja:)
Juz po sniadanku i teraz wybieramy sie na fitness...daniel jeszcze spi bo od dzisiaj dluuuugi urlop...caly miesiac :)

po fitnesie sie odezwe:)

gdzie mozna przeczytac o tej tragedii?? nie umie tego znalezc.

reklama
Do góry