reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Alez tu dzisiaj cichuśko...

Mysmy prosiaka skonczyli o 1ej w nocy:sorry:, połozylismy sie o 2ej i dzis do 9ej odsypiałam. A teraz mam chwilke wiec pisze.

Straszliwie mi sie nic nie chce...

reklama
Witam popołudniowo.
Ja już wszystko ladnie mam posprzatane mały spi,więc korzystam.
Wczoraj bylam u gina, mialam usg i wsio ok. Dziecko rozwija się prawidłowo termin według usg to 7 luty, a w.g OM to 6.
Mam tylko zapalenie dróg moczowych i muszę brac urosept,no i jeszcze moja nie leczona nadzerka jest straszna tak powiedział lekarz, i po ciazy bede miala usuwaną.
Dmuchwacu- wyczytalam,że meczą Cię straszne nudnosci. Ja nie mam takiego problemu na szczescie, odrzucało mnie troche od jedzenia, no i zapachy męczyły ale wszystko przeszło, nawet piersi mnie nie bolą, kompletnie nic.Czasem zapominam,ze jestem w ciązy.
Co tam jeszcze u nas remont pełną gebą, ale się troche przeciagnie mysle ze do 2 tyg bedziemy juz na swoim.

Ostatnia edycja:
witam się popołudniowo :-)

a co tu tak puściutko??
prawie jak w weekend:dry::dry::dry:

Alusia ja właśnie doczytałam, straszne :-(, niestety nieszczęścia chodzą po ludziach, i to się stało blisko mnie, tylko kilka kilometrów :shocked2::shocked2::no::no:

Ada super, że z dzidzią wszystko dobrze:tak::tak::tak: a jak rodzince powiedzieliście już czy nie?? bo jakoś nie pamiętam

Witajcie witajcie... ja już w domku z chłopakami ale męża jeszcze nie ma... ehh umęczyłam się dzisiaj na tym szkoleniu - jakieś pierdoły były o bilansie, rachunku zysków i strat i jakichś wskaźnikach, które tak na prawdę nam się w praktyce wogóle nie przydadzą...

Idę coś posprzątać, bo rano znów wychodząc zostawiliśmy taki bajzel, że szkoda gadać.

Adudz a skąd była ta dziewczyna? U mnie na NK jedna dziewczyna w swoim profilu dodała zdjęcie znicza napisała że to dla Pati i Weroniczki. Myślisz że to o tą dziewczynę chodzi?

............................................................
Tak, chodzi o tą smą dziewczynę..... Szok normalnie, zapalam światełko dla niej i dla córeczki :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki
Przepraszam ze sie nie odzywam ale czasu brak.
Staram sie podczytywac,ale i tak mam 50 stron do nadgonienia.Przez ta moja prace nie moge sie jakos ogarnac,na neta juz czasu braknie.Ale mam nadzieje ze kiedys was jeszcze nadgonie.Zmieniłam prace i teraz robie 3 dni w tygodniu wiec nadganiam powoli zaległosci.przynajmniej z prasowaniem jestem na bierzaco.
A po za tym to wszystko u nas ok.Mały mi dosłownie biega po domu,co i raz z rozpedu gruchnie na tyłek i skrzeczy ze musi na czterech do czegos podejsc bo podniesc sie normalnie nie umie tylko musi miec choc sciane.
Wy juz prawie wszystkie macie roczki za soba a my dopiero jutro swietujemy,jak to zleciało:)
A imprezke z tortem robimy w niedziele.

Straszna tragedia z ta dziewczyna z bb.Los czasami jest strasznie niesprawiedliwy.
Kamlotko to własnie Pati i Weroniczka zgineły w tym strasznym wypadku

Witam z saego rana

Nie śpimy od 6.30, ale myślę że niedługo Mała uda się na drzemkę. Pogoda jak narazie się nie zapowiada na ładną. Ja dzisiaj jadę z trzena koleżankami i dwójką dzieci plus my do innej koleżanki która urodziła w maju córeczke i jeszcze u niej nie byłyśmy, bo zawsze coś...... Mąż dzisiaj w domu, już pojechałzałatwiać jakieś sprawy. A ja myślę co na obiad :sorry2:

Witam sie i ja:)
Juz po sniadanku i teraz wybieramy sie na fitness...daniel jeszcze spi bo od dzisiaj dluuuugi urlop...caly miesiac :)

po fitnesie sie odezwe:)

gdzie mozna przeczytac o tej tragedii?? nie umie tego znalezc.

reklama
Do góry