reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Impresja wiosenna ja do spania przyjmuję taką samą pozycję:-D Niby nie na brzuchu ale też niezypełnie na boku:baffled: To jest moja zmora, bo ja umiem tylko na brzuchu:-:)-:)-( w innej pozycji strasznie się męczę:-(
Rany, teraz sobie przypomniałam jak to się okropnie spało pod koniec ciąży:wściekła/y: Obrót z jednego boku na drugi zajmował wieki:szok::-D

Tak dyskutujecie, który z terminów jest najbardziej wiarygodny:sorry2: Przecież i tak nigdy nic nie wiadomo:sorry2::-D

reklama
Kasia będziesz zostawać po godzinach?? Teoretycznie nie mają prawa Cię zmusić, ale w praktyce wiadomo różnie bywa. Ja to się cieszę, że mam taką prace, że do 15 i koniec.

Impresja ja teraz przeważnie śpię na boku, ale zdarza mi się, że nie mogę się ułożyć i zasypiam na brzuchu. Wydaje mi się, że póki jest nam wygodnie to można. Przed ciążą z małą uwielbiałam spać na brzuchu i w ciąży spałam tak ile się dało.

Robaczek mąż ma rację, codziennie do sklepu i z powrotem;-). Na pewno wyjdzie Ci to na zdrowie. U mnie z tym ruchem też różnie bywa. Do przestanku mam 2 min. Teraz to chociaż na sanki z małą wyjdę, ale jak była deszczowa pogoda to siedziałyśmy w domu.

witam dziewczynki.
ja slyszalam ze jest taka specjalna poduszka ulatwiajaca spanie kobietom w ciazy a pozniej pomaga w czasie karmienia piersia.

Cieszę się dziewczyny, ze lista się podoba :-).

Jeśli chodzi o spanie, to ja też zasypiam tak niby na boczku niby na brzuchu. Ogólnie strasznie się wiercę, raz jest mi duszno i otwieram okna, za chwilę robi mi się zimno i je zamykam. A to chyba nie będzie coraz lepiej, tylko coraz gorzej ;-).

ImpresjaWiosenna, jak po Twojej wizycie?

Ja się dziś wkurzyłam. Miałam wejść o 11-tej, weszłam jakoś 20 min po 11-tej. Okazało się, ze moja kartoteka gdzieś się zapodziała, więc szukanie jej zajęło kolejne 10 minut. Oczywiście i tak się nie znalazła i założono mi duplikat :angry:. Potem w końcu doszło do badania. Okazało się, że mam stan zapalny i w sumie na tym ta wizyta się zakończyła. Pani dr przepisała jakieś globulki i kazała przyjść na kontrolę za 2 tyg. Dzidzi dziś na USG nie zobaczyłam :-(. No ale jutro USG genetyczne :-) Mam nadzieję, ze wizyta przebiegnie lepiej. Hmmm, przepraszam, ze w sumie piszę o wizycie na tym wątku a nie na wątku do tego przeznaczonym, ale i tak w sumie niczego nowego się nie dowiedziałam. Jutrzejszą wizytę opiszę już na odpowiednim wątku.

mamusiaM przepraszam ze pytam, ale jestem ciekawa, czy na to usg genetyczne idziesz do innego lekarza? jezeli tak to dlaczego?

Hej dziewczyny
O rany wróciliśmy ze Słupska od teściów tam -16 na termometrze brrr... na szczęście tu cieplej. Nawet nie próbuję się teraz przebić przez to co napisałyście od soboty( 12 stron!!!), wieczorkiem jak już ogarnę pranie, sprzątanie i pizzę którą zaraz zaczynam robić, przysiądę sobie i poczytam, więc witam się i na razie zmykam ;-)

MamusiuM to nieciekawa wizyta była. Czekam na Twoje wrażenia jutro. U mojej ginki obsuwa to standard. Jeszcze mi się nie udało o czasie wejść:dry:.

Witam wszystkie Lipcóweczki :-) Nie było mnie tu długo, długo, więc pewnie mnie już nawet nie pamiętacie :sorry2: Nie miałam ostatnio dostępu do komputera, więc mam nadzieję, że jakoś mnie to usprawiedliwia :sorry2: W ogóle nie orientuję się, co tam u Was... Przepraszam i obiecuję poprawę... Już zabieram się za nadrabianie zaległości... ;-)

reklama
witam dziewczynki.
ja slyszalam ze jest taka specjalna poduszka ulatwiajaca spanie kobietom w ciazy a pozniej pomaga w czasie karmienia piersia.

...no właśnie - widziałam takie podłużne poduchy na allegro - i zastanawiam się czy sobie nie sprawić - tylko troche kosztują niestety (ponad 100zł + poszewki po 30zł ). Któras z was może ma juz coś takiego i mogłaby sie podzielic opinią czy warto tyle wydać???

Do góry