reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ojej a tutaj znowu takie pustki. Ja właśnie wróciłam od ginekologa, miałam robione usg. W poczekalni oczywiście tłum ciężarówek, zatęskniłam za brzuszkiem:)
Madzia mój Młody miał podobne specyfiki podawane podczas choroby. Myślę że niedługo powinien czuć się lepiej. Basieńka Twojemu Szkrabowi też życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Dżastina dostałaś maila???

Gdzie się podziewa Anka???? Miała już się pokazać i dalej jej nie widać.

Ostatnia edycja:
reklama
U nas też nie było gorączki a ibum miałam dawac jak Mała miałą kaszel, bo on właśnie działa przeciwzapalnie, a jak gardło boli, to chyba przeciwbólowo. Ja taki dozownik dostałąm od sąsiadki razem z nurofenem, ale Mała nie chciała tego, bo wogóle jak go spróbowałam to on strasznie w gardło gryzie. Potem kupiłam Ibum, on też taki gryzący, ale podawałam normalnie z tej łyżeczki, po troszeczku i ładnie piła, zresztą ona wszystko wezmie, co się jej da na łyżeczce

życzę tym naszym Maluszkom zakatażonym i kaszlącym dużo zdrówka :tak:

Dziękuje dziewczynki kochane za pochwały. :-) Fryzurki nie zmieniłam....;-) Bo z grzywka chodzę już od dobrych kilku miesięcy. :tak: Pewnie na NK nie mam aktualnych zdjęć:-p

Ale Wam życzę DUŻO zdrówka bo widzę że chorowitków przybywa:-:)-:)-(
Buziaki

P>S.

Jak Wam chodzi BB??
Macie jakieś problemy z logowaniem itp.sprawami...?????
Jak tak to proszę o natychmiastowy kontakt na PW, mail, inny kontakt...

JOANNO przelew na koncie tzn. pieniążki ,zaraz sprawdze meila;-).Choć nie potrzebnie wysyłałaś potwierdzenie.

IWON PROSZĘ O aktualne zdjęcia !!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y:..............:crazy::crazy::crazy:

MELASZKU zapomniałam wczoraj BB mi nie chciało czytać i dałam spokuj.
ZA ten OILAN dałam około 20zł za 250ml. poleciła mi koleżanka ,mama z którą leżłłam na sali poporodowej .Mówi ,że tanszy a działa jak oilinatum.
Choć jest bez zapachu.

Tomek już marudzi ,że mam spać .Dopiero kompa włączyłam , a wymysla ,że patrzec nie moge na niego :angry:<zalamka> i mam zamknać oc:angry:ka to nie bede musiała go ogladać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::oo::oo:

KAMILKO SIĘ DZIEJE SIĘ DZIEJE tzn. nic sie nie dzieje:unsure::unsure::oo:

Witajcie:-):-):-):-)

ja jestem, ale sie czuje strasznie, normalnie objawy mam ciążowe, słabo mi dzis, myslałam,ze zwymiotuje, teraz juz lepiej sie czuje, aale jakos mi tak bleeeee

Ostatnia edycja:
nie, nie na pewno nie :-)
Dzięki za info o tym oilanie:tak:
Mi lekarka móiwła, własnie mi sie przypomniało,zeby go w sodzie oczyszczonej wykąpać, raz na jakis czas, tez spróbuje

A czemu na Tomcia patrzeć nie mozsz? Ciemno?:-p:-p:-p

nie, nie na pewno nie :-)
Dzięki za info o tym oilanie:tak:
Mi lekarka móiwła, własnie mi sie przypomniało,zeby go w sodzie oczyszczonej wykąpać, raz na jakis czas, tez spróbuje

A czemu na Tomcia patrzeć nie mozsz? Ciemno?:-p:-p:-p

BO mówi żebym sie położyła ,a ja że mis ie nie chce spać.
To jak zawsze wymysla,że nie chce bo patrzec na niego nie omeg i takie tam!!Brak słów normalnie.:angry::no::no::no::no:

reklama
Do góry