reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witamy się i my nocną porą :-):-):-) Wczoraj szykowała TŻ -a w trasę i czasu na necik zbrakło, ale dziś po karmieniu małej wampirzycy mogę cosik nadrobić :-)

maylah co do karmienia mojej wampirzycy to ona budzi się w nocy z rykiem że chce jeść, a w czasie dnia uznaje tylko słoiczki ... kaszki za żadne skarby nie weźmie do buzi ... nic na mleku poza jogurtem w czasie dnia nie ma szansy przejść przez buziaczka jaśnie wampira :-) Foteczka słodziaczka ze skarpeciankami super :-):-):-)
daisy26 Roksanka też z tych co sobie na śpiocha lubią posiedzieć :-) czasami jest tak że siedzi , śmieje się i po podejściu do nie okazuje się, że ona śpi :-):-):-)
beata26 Beatko ja też bym była za dawaniem wody lub wytrawnej herbatki, ale zastanawiam się czy taki maluch może funkcjonować już bez mleka ... Kciuki za ząbalka mocno zaciśnięte :-):-):-)
iwon3004 obiecuję wstawiać co ciekawsze fotaski z serii Roksanka + buby :-):-):-) o jedzonku wampirka napisałam kawałecze wyżej ... ona się budzi z rykiem, że chce jeść więc nie wiem co mam robić ...
BeataZ dziuuula zdróweczka dla małych gwiazdeczek :-) wszystko będzie dobrze :-):-):-)
Alusia8989 GRATULACJE ZABALKA :-):-):-) z Roksanką jest inny kłopot ... ona ryczy jak lew jak budzi się w nocy i tak samo jak lew rzuca się na butlę ... Kobitko gdzieś Ty tą osę upolowała :szok:
adudz82 nie ma się co martwić :-) synek mojej znajomej raczkowanie ominoł szerokim łukiem :-) z siedzenia zaczoł odrazu chodzić :-)
vercik_86 POWODZONKA na jazdach :-):-):-)
justysia85 ale Ci zazdroszczę baseniku ... mi narazie czasu na ten luksusik brakuje ...
kamlotka niunia w kolczyniach urocza :-):-):-)
dmuchawiec pozazdrościć małża :-) dobry z niego chłopina :-):-):-)
vioreczka dużo zdróweczka dla niuni :-) napewno wszystko będzie dobrze :-):-):-) dzidzia dzidzi nierówna malutka napewno nadrobi zaległości :-):-):-)
niuta3 kawał chłoptasia z Maksia się robi :-) gratuleczki :-):-):-)
Basienka26_2009 GRATULECZKI ząbalka :-):-):-)
Uff udało się Was podgonić :-):-):-) Życzę Wam milusiego dzionka i zdróweczka dla maluszków :-):-):-)

reklama
Witam sie!

Beatko 1973- jak to dobrze, ze jestes- dla kazdego słówko naskrobałaś:tak:;-)

Moje dziecko spi, mój mąz w pracy, mojemu tyłkowi nie chce sie ruszyc, moja głowa boli, moje oczy sie kleją, moja noc była kiepska, mam nadzieje, ze choc moj dzień bedzie jako taki:tak::-D

Pogoda brzydka. Za oknem chmury i ciemno, chyba bedzie padać. Nic mnie dzis nie nastraja optymistycznie. Za duzo jest rzeczy które dziś MUSZĘ- musze sie ubrac (bleeeeee), musze sprzątnąc (bleeeeeee), musze obiad ugotowac, pójsc na zakupy, do gina i tak dalej i tak dalej- bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!:-D
Uwielbiam dni, gdy obiad mam ugotowany (wczorajszy), zakupy zrobione i zadnych zobowiązań:tak:

Mąż mnie wczoraj uswiadomił, ze jak mu is euda wziąc wolne, to w piatek TEN:szok: wyjezdżamy na swieta do teściów. Masakra! Tylko z powodu mojej wrodzonej łagodności nie zrobłam mu awantury:tak::-D bo lubie wiedziec takie rzeczy ciut wczesniej:sorry2: Takze dzis sie biore za rzeczy niezbedne do wyjazdu...

A moze bym tak sobie poszła do solarium dzis:sorry2::confused:

Piszcie moje kochniutkie, dobrego dnia!

witam sie i ja
u nas tez dzisiaj szaro- buro, i pewnie bedzie lac
na solarka tez bym poszla, ale jakos szkoda mi czasu-wole do domu po pracy biec i z Oskarem pobawic sie. no i niestety obowiazki czekaja zawsze. w tym tygodniu ja trzymam warte zmywania i mycia malego.:-):-):-)

Czesc klotki..

Unas noc ok..przespana cala do godziny 7.30 wiec rolety podzialaly.. Robcio wypil mleczko i dalej poszedl spac bo ziewal i tarl oczy..

U nas pogoda super...ma byc ok. 11 stopni, wiec pojdziemy na spacerek.Mam pytanie. Cala zime chodzilismy w cieplym kominezonie, ale mam jeszcze taka zimowo kutreczke ( w sumie taka jesienno zimowa) czy moge mu ja zalozyc czy jeszcze poczekac..

Losiek wrocil z pracy o 00.30:wściekła/y: a ja musialam, na niego czekac bo nie mial kluczy od klatki, a jakby zatrabil domofen to by wszystkich obudzil..i jak tak sobie czekalam... a tutaj eho w nocy...

Dmuchawcu chyba kazda tak ma, ze lubi jak jest wszystko zorobione i ma sw. spokuj z gotowanie i sprzatniem..

Vercik - mysle, ze ta kurteczke smiało mozesz zakładac:tak:
Ja woze mała w bluzie polarowej na futerku, o w takiej:tak: Na nozki rajstopki i spodenki i w chłodniejszy dzien kocykiem okrywam nózki

P1090446..jpg

Dziewczynki

Wczoraj nie miałam jakoś weny pisac :-(
Dzis wstalismy juz o 8 za oknem piękne słońce takze zapraszam do nas.:tak: 20 stopni wprawdzie nie ma jeszcze, ale moze sie uda:-)

Aniu, czy to oznacza ze Cię nie będzie od piątku:-( Czyzybym nie wyczuwała entuzjazmu co do wyjazdu do teściów, hheheheh
A jeśli chodzi o te karteczki, to jestem w szoku, sa PRZEŚLICZNE, oglądam, oglądam i nie wiem które zamówić..... napiszę Coi na priv ok ?
Verciuku, mężusiowi sie udało prace dostać?

Wiecie mój Filip dzis stał z minutkę, bez trzymanki, trochę mnie to martwi ,zeby sobie krzywdy nie zrobił bo on sam sie puszcza, i tak sie trzesie jak galaretka, ja rano włączyłam Tv a on sie zapatrzył i tak stoi ,s toi, a ja sie smieje a on nic, potem nagle bam na pupke:tak:

BeatkoZ, jak stolik sie sprawdza? Podoba sie mezowi?

Beatko26, no ta położna to tez jakas nieteges, przeciez jedne dzieci wczesniej a drugie pozzniej sie rozwijaja, i tylko sie cieszyc ze Julka taka zdolna, ehhhh :sorry2:

Miłego dnia kochane, ja dzis mam zamiar troche posprzatac, ale nie wiem czy dam rade, bo tak ładnie,ze dupcia mi sie rwie na dwór

Dzieńdoberki mamuśki :-):-):-)
Malutki wampirek postanowił dziś wstać o 6.45 :baffled: pobuszowała do 8.45 i teraz padła :sorry2: Ja dziś bunt po całości ;-) skoro jesteśmy same to zamiast cosik robić wpadłam Was odwiedzić z samego rana :-) Teraz czekam na mamę co by zmianę przy niuni wzieła to ja polecę z pieskami na godzinny spacerek do lasu :-) Kobiałki które spacerują z bebisiami po parkach i lasach uwaga na kleszcze !!! Już się cholery pokazały i sieją spustoszenie :wściekła/y::baffled::szok:
Miłego dzioneczka dla Was i bebisiątek :-):-):-)
Co do pogody u nas cieplutko i świeci piękne słoneczko :-):-):-) nareszcie WIOSNA :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Vercik to super,że interes się kręci:-):-):-)A co do katsrku, to mysle,ze z zlekkim tylko katarkiem mozesz spokojnie wysjc w kurteczce:tak:

Beatko, te Twoje pieski cudne, taki godzinny spacer, jejku zazdroszczę;-)

reklama
Do góry