no tak, pozornie, za 2 i pół roku założymy tu wątek o zbuntowanych dwulatkach :-)Zbuntowanej???? toz to anioleczek;-)
reklama
Sam
Lipcowe mamy'09
no tak, pozornie, za 2 i pół roku założymy tu wątek o zbuntowanych dwulatkach :-)
A później będziemy pisać o buncie trzylatków, czterolatków, itd. To ostatnie właśnie przerabiam;-).
Hej Babeczki:-)
Dawno mnie nie bylo z powodow oczywistych chociaz napisalam otatnio posta i wcielo.. Mialam bardzo zajety tydzien najpierw znajomi u nas pozniej mielismy zostac domu na Sylwestra i w ostatniej chwili okazalo sie ze jednak jedziemy do znajomych tzn. ja bo mezu juz tam byl. Wrocilismy dopiero wczoraj wieczorem. Apropos Sylwestra WSZYSTIEGO NAJ NAJ NAJ W NOWYM ROKU MAMUSIE
jezeli chodzi o mnie to jestem wsciekla bo usg dostalam dopiero na 26.01 ale zadzwonie do nich jutro i porozmawiam czy mi nie przesuna. Chcialam napisac jeszcze o paru sprawach ale musze konczyc. Postaram sie zajzec pozniej. Buziak dla wszystkich mamus:-)
Dawno mnie nie bylo z powodow oczywistych chociaz napisalam otatnio posta i wcielo.. Mialam bardzo zajety tydzien najpierw znajomi u nas pozniej mielismy zostac domu na Sylwestra i w ostatniej chwili okazalo sie ze jednak jedziemy do znajomych tzn. ja bo mezu juz tam byl. Wrocilismy dopiero wczoraj wieczorem. Apropos Sylwestra WSZYSTIEGO NAJ NAJ NAJ W NOWYM ROKU MAMUSIE
jezeli chodzi o mnie to jestem wsciekla bo usg dostalam dopiero na 26.01 ale zadzwonie do nich jutro i porozmawiam czy mi nie przesuna. Chcialam napisac jeszcze o paru sprawach ale musze konczyc. Postaram sie zajzec pozniej. Buziak dla wszystkich mamus:-)
Kasia_P'85
mama serduszkowego Misia
Ja pracuję ale bardzo bym chciała siedzieć w domu tym bardziej że mam siedzącą pracę i od niej strasznie boli mnie kręgosłup wiem że to od tego bo jak jestem w domu przez weekend to mnie nie boli ale mój kolega kadrowy mówi że ze zwolnieniem lepiej poczekać bo jak się przekroczy 180 dni to trzeba udowadniać że ciąża zagrożona no i w ogóle więcej problemów jest a po co robić problemy lekarzowi także jak mi się nie polepszy to od lutego pomyślimy a jak przejdzie to mam zamiar pracować przynajmniej do końca marca a później zobaczymy
Witam Was, po długiej nieobecności. Ale naprodukowałyście, że nie wiem kiedy to wszystko przeczytam.
A u nas: Wyjazd był super udany. Śniegu bardzo dużo słońca też, nawet ten śnieg przywieźliśmy, bo i u nas juz dziś spadło całkiem sporo. ;-) Sanki były tak ekspluatowane, że się rozwaliły. Sylwester zakończylismy o 1.00 w nocy, bo Janek juz dłużej nie wytrzymał. Ale i tak myślę, że jest bardzo dzielny.
Dopisałam sie do grupy zamkniętej, a podpowiedzcie mi prosze, jak się dopisać do listy z terminami?
A u nas: Wyjazd był super udany. Śniegu bardzo dużo słońca też, nawet ten śnieg przywieźliśmy, bo i u nas juz dziś spadło całkiem sporo. ;-) Sanki były tak ekspluatowane, że się rozwaliły. Sylwester zakończylismy o 1.00 w nocy, bo Janek juz dłużej nie wytrzymał. Ale i tak myślę, że jest bardzo dzielny.
Dopisałam sie do grupy zamkniętej, a podpowiedzcie mi prosze, jak się dopisać do listy z terminami?
Kaśka74, jesli chodzi Tobie o listę lipcóweczek, to napisz do mnie prywatną wiadomość, z terminem porodu (wg OM i wg USG) Ja Cie dopiszę do listy :-)
LISTA LIPCÓWECZEK już jest :-) :-) :-) Myślę, ze imiona naszych maluszków będe dopisywać, jak już będziemy wiedziały jakiej płci będa nasze Skarby :-)
LISTA LIPCÓWECZEK już jest :-) :-) :-) Myślę, ze imiona naszych maluszków będe dopisywać, jak już będziemy wiedziały jakiej płci będa nasze Skarby :-)
Orsi005
Fanka BB :)
Ja także nie pracuje już z czego az tak bardzo sie nie ciesze :-( tak sie rozleniwiłam że z łużka nie wstaje no chyba ze do wc :-) jakis kontakt z ludzmi by sie przydal jakis spacer czy wyjazd na zakupy a to nie chce sie normalnie leń w pupke wlazł,jak chodziłam do pracy to było całkiem inaczej ;-)
Ja też jestem na zwolniwniu juz ponad miesiąc i raczej nie wrócę juz do pracy, chociaż plany miałam inne... Na nudę nie narzeka. Wreszcie moge zaprowadzić i odebrac Jacka ze szkoły, pobawić się z Jankiem. Przychodzi opiekunka do Jasia, więc spacery raczej mi odpadaja, ale wtedy mogę pojechać na zakupy, albo nadrobic inne prace ( typu szlifowanie angielskiego).
reklama
no no dziewuszki)
widzialyscie liste??
sporo terminow sie zbiega:-):-)
ciekawe jak bedzie z rozpakowywaniem
hmmm
ja tez pracuje i to na dwie zmiany...
najgorsze weekendy kiedy pracuje do 22.30 :--(
ale umowilam sie z szefem ze na zwolnienie pojde okolo lutego marca a od 10 maja dostane juz macierzynski urlop
chyba jakos dotrwam::-):-)
nio to chyba na dzisiaj wsio;-);-)
kolorowych snow
a i czy ktoras moze wie co sie dzieje z Lucy i tomtom i reszta co tu byly od poczatku??????
widzialyscie liste??
sporo terminow sie zbiega:-):-)
ciekawe jak bedzie z rozpakowywaniem
hmmm
ja tez pracuje i to na dwie zmiany...
najgorsze weekendy kiedy pracuje do 22.30 :--(
ale umowilam sie z szefem ze na zwolnienie pojde okolo lutego marca a od 10 maja dostane juz macierzynski urlop
chyba jakos dotrwam::-):-)
nio to chyba na dzisiaj wsio;-);-)
kolorowych snow
a i czy ktoras moze wie co sie dzieje z Lucy i tomtom i reszta co tu byly od poczatku??????