reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Ja sie testów strasznie bałam, bo niektórych rzeczy nie mogłam pojąć, z tymi śwatłami ale z pierwsza pomocą, myliło mi sie to strasznie, ale na egzaminie na szczescie miałam same proste

nom VERCIK MASZ NIESPODZIEWAJKE!!:tak::-)

oJ testy podchwytliwe,ale niektórzy naprawde matoły były,jak sobie przypomne taka dziewczyna -kobieta jak jej podpowiadałam miała dobrze u instr. ,a na głównych testach poległa!! chyba ponad 10 byków miała:szok:!

Fifi wygląda bardzo poważnie na tym zdjęciu, a nie jak na 8 miesięcznego Szkraba, Ale chyba on to też taki mały rozrabiaka jak Oliwia?;-);-)

Ja testów się nie bałam, bo wkułąm każde pytanie, tak długo siedziałam nad tym że znałam wszystkie

No nic dziewczynki, ja uciekam do łóżka, papaśku, może rano poczytam co tam w nocy naskrobałyście ;-):tak:

Ostatnia edycja:
No u nas jest taki jedne as..
po kazdym temacie mamy robione testy..oczywscie wszystko jest na slajdach itd..
i on za kazdym razem zaznaczal odpowiedz jedna a druga zaznaczona jej zaprzeczala..jak sie instruktorka pytala dlaczego to nie umial wytlumaczyc..
dziewny zakrecony chlopak..swoj swiat i tyle..

kurcze wiem, ze musze przy tym przysiasc ale nie ma kiedy..

Jutro ide na kontrole z malym, mam nadzieje, ze wszystko bedie juz dobrze

No i przez to z wami dlugo nie posiedze...:sorry2:

Miłej Nocki Kamilko i Oliwka niech śpi do rana:tak::tak::tak:
No a Fifi mały rozrabiacz się robi:-) ale mi sie podoba bo jest żywo i wesoło;-)
pani położna mi mówiła jak miał tydzien ,że to bedzie żywotne dziecko, i się sprawdza...

Do mnie ostatnio lekarka, ze mam go trzymac bo zaraz jej wypadnie z rak..zeby my osluchac pluc od strony plecow musial siedziec, bo nie chciallezec na brzuchu..

Wkoncu wzial sie za szarpanie zaluzji pionowych i w tym momencie weszla pielegniarka spojrzala sie na Roberta a lekara odparla "zywe srebro" hahaha..i ja mam tak caly czas...

np. dzisiaj wspial sie na 2 pulke w kuchni..mniej wiecej tak jak stoi i wysypal psu pol opakowania karmy..a zostawilam do w pokojuna 10 sekund

Oj te nasze dzieci pomysłowe,
ja kupiłam dzis takie coś co sie wkłada do kontaktów, bo one bardzo go onteresują, no ale nie ma co się dziwic w ońcu chrzestny to elektryk,heheh:tak:

reklama
Dobranoc JUstys..
Madziu ja tez juz chyba lece bo padam na twarz ostatnio..moze jak wkoncu sobie wezme bezprzewodowy interenet to bede miec wiecej czasu na nocne pisanie a narazie siedze u brata w pokoju i mi jeczy, ze mam juz konczyc..

Ostatnia edycja:
Do góry