reklama
StopiZobacz załącznik 225993
Ta moja synowa cudowna jest
Iwonko pewnie ,ze jest cudowna. Ale takich numerow zwlaszcza dzis mi nie potrzebaOna czeka jak osobiscie pozna swojego narzeczonego!!!!!!!!
BEATKO mam nadzieje,ze ci humorek nasza historia poprawila :-) A tesciowa to ja nie wiem .. chyba kosmitka jest
AGA STANCZYK waga imponujaca!!!!!!!!!!!! A do Warszawy wpadasz czasem ???
vercik_86
Fanka BB :)
Ewciu dostal 3 raz od rana nurofen dla dzieci w dawkach 2,5 ml..
E-mamo - nie mial trzydniowki, ma katar i chyba mu zeszlo juzna oskrzela...bo co jakis czas pokasluje...
Cos mi sie wydaje, ze bez antybiotyku nie damy rady..moj brat dostanie jutro piekny rachunek na uregulowanie bo my placimy jeszcze 100 procent za leki..
E-mamo - nie mial trzydniowki, ma katar i chyba mu zeszlo juzna oskrzela...bo co jakis czas pokasluje...
Cos mi sie wydaje, ze bez antybiotyku nie damy rady..moj brat dostanie jutro piekny rachunek na uregulowanie bo my placimy jeszcze 100 procent za leki..
tralalala1
Hej. Ja tylko wpadłam Wam się przypomnieć, jakoś nie mam weny do pisania, chociaż milion myśli się kłębi w głowie. Wczoraj rano zmarła ta ciocia o której Wam pisałam... ubierałyśmy ją z mamą jak jeszcze była ciepła. Masakra, nie chcę takiej starości i takiej śmierci. Przepraszam, że wpadłam z takim tekstem ale musiałam to napisać...
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
vercik jak kaszle to jedźcie na pogotowie. Ty chyba teraz jesteś w Gdańsku prawda? Tutaj panuje epidemia zapalenia płuc. Nie chcę Cię straszyć ale u nas w domu wszyscy chorujemy non stop od Walentynek. Teraz na koniec sieknęło jeszcze mojego malucha. Jak z tą gorączką, spada? Ile waży Twój synek? Może dawka 2,5 ml jest za mała? Na mojego 10kilowca mogę dawać nawet 3,5 ml Ibumu.
Vercik ja jestem zwolenniczką paracetamolu w czopkach więc go bym podała... nurofen co prawda działa również przeciwzapalnie, ale tak jak pisała kiedyś nasza farmaceutka Daisy, przy lekach podawanych doustnie nie mamy pojęcia w jakim stopniu się wchłania substancja czynna (jak po jedzeniu, to wchłania się słabiej). Jak podajesz w czopku masz pewność, że wchłania się cała dawka (no chyba, że dziecko szybko się jej pozbędzie :/)... jeżeli maluch faktycznie nie wygląda za ciekawie to ja bym pojechała na dyżur (moja przychodnia jest całodobowa i zawsze jest pediatra, więc jak coś się dzieję, nie muszę od razu jeździć do szpitala).
aga_stanczyk
mama Bartusia
stopi69 bywamy czasen na woli w okolicach Górczewskiej, parku Moczydło. Zimą to tak od wielkiego dzwonu ale wiosną pewnie będę częściej. No i marzy mi się żeby pokazać Bartusiowi Łazienki (choć tam już był) Krakowskie, Saski... uwielbiałam tam spacerować. Summa sumarum czekają nas długie spacery, niech tylko zrobi się cieplej :-)
vercik_86
dzieki dziewczyny...
malemu juz lepiej spadla mu goraczka po drugiej dawce
e-mamo maly wzy ok.9,5 kg
?bhyt. j fghtfyh
a to od robercika przeslanie hehe
my na dzisiaj konczymy do jutra
malemu juz lepiej spadla mu goraczka po drugiej dawce
e-mamo maly wzy ok.9,5 kg
?bhyt. j fghtfyh
a to od robercika przeslanie hehe