reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Moje dziecko zachowuje sie dziś conajmniej dzwnie- nie chce ssać piersi:szok: To jej sie dotad nie zdarzyło. Właśnie była senna i zwykle wtedy chciała ssać, awanture potrafiła mi zrobic, zeby jej dac cyca. A dziś to ja jej wpycham, a ona:no:
Może boli ja jak ssie, no ale gdy masuje jej dziąsła palcem, to nie płacze. Ja juz głupia jestem. Łyzeczką je chętnie. Mam tylko nadzieje, ze to nie choróbsko:wściekła/y:

Mam taki bałagan w domu, ze szok. Ale trudno sie dziwic- karteczki robiłam:sorry2:
Niestety od rana tylko 10szt wyszło i to jeszcze kokardki trzeba przykleić na gorąco, wiec w sumie to jeszcze nawet jednej nie skonczyłam. Eh....

Na spacer dzis nie poszłysmy bo wieje, a mała taka niewyraźna... Trudno. Chyba sobie zrobie cos do jedzonka. A na obiad dzis mam frytki z jajkiem sadzonym:tak:

ta hurtownia to akpol...
no to wcale się nie dziwię, że się cen przestraszyłaś, jest to chyba jedna z najdroższych, o ile nie najdroższa HURTOWNIA dziecięca, i z tego co gadałam z koleżanką z Wrzeszcza to ona robiła zakupy właśnie w takich normalnych sklepach
znowu pada śnieg wrrrrrrrrrrrr :-(

Heloł!
Mam niedowład połowy twarzy:) Jeszcze mi znieczulenie działa a byłam u stomatologa na 9. Normalnie mam uczucie jakby ślina mi wypływała kącikiem ust :-D i miałam problem żeby napić się kawy z kubeczka.
Moje dziecię śpi znowu na dworku od ok. 2 godzin, pogoda zmienna, raz pada śnieg a teraz świeci piękne słonko:)
Wczoraj przespał 4 godziny, ale jak wyjęłam go ze spacerówki to był mokry. Nie wiem sama jak go ubierać teraz.
Ciekawe jak tam Kacper Ady. Wiecie co mnie przeraża szpital i naprawdę podziwiam Adę, że ma tyle siły w sobie. Strasznie mi szkoda Kacperka, bo tyle się maluch wycierpi a te cholerne choróbska nie chcą go puścić. Ja swojego Młodego zaszczepiłam na rota, tak jak wilsonka. Tylko że my zdążyliśmy z podaniem tylko jednej dawki, mam nadzieję że to wystarczy. Na pneumokoki i meningokoki będziemy szczepić Kubę dopiero po 13 m. ż.
Ania nie chciałabym Cię martwić, ale mój Kuba podobnie jak Twoja Zosia rezygnował z cycania, spróbował nowych posiłków i już nie chciał, nawet jak go przetrzymałam i był głodny to i tak nie chciał. A podajesz Zosi łyżeczką swoje mleczko? Może spróbuj to będziesz wiedziała czy chodzi o to.

WITAM!!

U nas zima na całego wieje ,śnieg pada co chwile ,a ja do tego mam nerwa i jakiegoś doła Chyba wezmę się za jakąś sztukę z masy solnej,aby dziecka nie obrywały tylko nie chce mi się sie iśc do sklepu po długie wykałaczki .Bo już dawno sobie coś ubzudrałam,a mąż do 20.00 w pracy więc kwiczeć nie bedzie ,że siedze i lepie.

ANIU TWÓJ DANIEL też ma takie dąsy ??

Julek pospał pól godz. za cholere nie chce dłóżej spać na dworze to samo 30min, i siedzi i paczy.ehhh...

VERCIK- mały ma wszystko nowe i jeszcze zmiana czasu,klimatu więc sie nie dziw ,że tak reaguje.A chłopa kopnij w D... i wtedy ruszy szanowne dupsko !!

Ewo wiesz co z tymi fotelikami nie tak do końca ,nam głowa nie wystaje ,a jest za mały .
Już zapinam go na siłe pasami bo są za krótkie ,albo moje dziecko takie wielkie!!:szok:

WIĘC AGa nie masz słonika ,JULIUSZ miał mies. temu na szczeoieniu prawie 9kg. i 76cm. a ciuchy jak melaszek sa dobre na 86cm.:tak:

Wlasnie sobie spojrzalam na Mama i Ja.
Ten wozek co mi sie podoba kosztuje tyle co na stronie chicco..chyba podjede jutro z tata i kupie..
chicco lite way Wózki >> Spacerowe **********

Weronika daj znać jak będzie się sprawował wózek, bo ja chciałam jakąś spacerówkę kupić i zostawić u mamy, bo nasza za dużo miejsca w bagażniku zajmuje.

reklama
Do góry