reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Agnieszka ja tez zawsze farbuje sama i na ciemny braz, maz mowi ze to czarny:sorry2::cool:dalton jeden:-D
mialam rozjasniane do ciemnego bondu 2 razy i zle sie czulam, sprobowalam i wiem ze najlepiej sie czuje w ciemnych kolorach, nawet jasniejsze pasemka jakos mi nie pasuja:baffled: a mialam juz chyba wszystkie kolory teczy na glowie, nawet nie pamietam jaki kolor mialam przed pierwszym farbowaniem, ja musze farbowac co 4-6 tyg bo odrosty sa u mnie bardzo widoczne.
Aniu przydal by wam sie spacerek, od razu obie byscie sie poczuly lepiej, emocje by opadly, no ale pogoda nie dopisuje. wlacz sobie relaxujaca muze i wez Zosie na raczki i tanczcie, mi to pomaga i mala zaraz gubi nerwa, ja tez, zawsze wlaczam simpy red , na Mari dziala uspokajajaco:tak:
Justys ty laseczko!
Vercik tak to juz jest na tych cholernych lotniskach, zawsze cos zniszcza, ja co roku musze nowa torbe kupowac:wściekła/y: Dziewczyny maja racje ze maly potyrzebuje czasu by sie przyzwyczaic i do tego te zabki a losia kopnij w dupke na zaped i do roboty!

reklama
a TY justysia sama robilas czy u fryzjerka bylas?? sliczna masz ta fryzurke!! tez chcialam rozjasnic ale jakos nie mam az takiej odwagi,,,ale mnie korci :)

ja u fryzjera byłam .Na grzywce miałam pasemka ,żeby buzie oświetlić bo niestety nie mam ciemnej oprawy oczu,ALE powiem Ci ,że nie umiałam się przyzwyczaić do tego koloru.
a CAŁE ciecie i fryz znalazłam w necie.
Tam była trozke dłuższa grzywka ,ale mi troche skróciła bo bym nic nie widziała.
Może uda mi sie znaleśc bo tego linka dawno skasowałam ,melszkowi też obiecałam wstawić jakie fryzurki!

ANIU nie tylko TY ja myślałam ,że julowi przez dupe szczele ,ale zamknełam oczy na szczescie zasnął.
moze mi też @ przyjdzie!!:confused:
Bo normalnie to co sie ze mna dzieje ostatnio to sama sie nie poznaje, dzis nawet mi sie żyć nie chce !!:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:

a mi sie juz humor poprawil od rana, slonko swieci, cieplo, Mari spi na dworzu, maz wroci z pracy, zjemy obiadek potem poogradamy tv, pogadamy no i upragniona sobota jutro ! hurrrraaaa:-D
kurcze ale nadranem w niedziele maz jedzie po bratanka na lotnisko bo przyjezdza do mojego brata na tydzien na urlop. szkoda ze niedziele bede sama:-(chyba ze wybiore sie do mojej przyszlej bratowej w odwiedzinki.

pytanie: gdzie moge obejzec odcinki serialu BRACIA I SIOSTRY za free??? pomozcie bo kocham ten serial a tu na angielskiej tv leci sezon 4 a ja chce obejzec 3, pomocy!:-)

a mi sie juz humor poprawil od rana, slonko swieci, cieplo, Mari spi na dworzu, maz wroci z pracy, zjemy obiadek potem poogradamy tv, pogadamy no i upragniona sobota jutro ! hurrrraaaa:-D
kurcze ale nadranem w niedziele maz jedzie po bratanka na lotnisko bo przyjezdza do mojego brata na tydzien na urlop. szkoda ze niedziele bede sama:-(chyba ze wybiore sie do mojej przyszlej bratowej w odwiedzinki.

pytanie: gdzie moge obejzec odcinki serialu BRACIA I SIOSTRY za free??? pomozcie bo kocham ten serial a tu na angielskiej tv leci sezon 4 a ja chce obejzec 3, pomocy!:-)

Beatko TY sobie żartujesz LASKA!!!:szok::szok::szok::szok:
CIEKAWE gdzie ,a to było jakoś rok temu .
Ja Ci nie odpowiem bo nie ogladam tv na kompie,nawet chicbym chciała to nie da rydy.

A ja znalazłam fajna fryzurke i kolorek i sie poważnie zastanawiam ,ale grzywka u mnie nie bardzo prawda ?
Fryzury średnie

A tu jeszcze takie stronki jakby kto był zainteresowany
średnie włosy modne, hairs styles, włosy, fryzury damskie średnie
Katalog fryzur - fryzury 2010, zdjęcia
Galeria zdjęć najmodniejszych fryzur | Fryzury 2010

Dziewczyny jeszcze czwartej nei ma a ja już bym dzieci wykąpała i spać położyła... jestem ostatnio tak zdenerwowana, że szok. Wystarczy, że cos minimalnie nie idzie po mojej myśli a ja już się wpieniam! do tego Wojtka nie ma w domu całymi dniami, więc nawięcej obrywa się Tomkowi :/ Dzisiaj po prostu wychodzę z pokoju, a Tomkowi włączam bajkę, bo normalnie nie szczymam!

Do tego u teściów remont na całego. Burkoty jakieś, stuki, wiercenia... po prostu masakra... a Tomi tylko pyta "A co to za hałasy? Ja słyszałem jakiś dziwny dźwięk?" Jest bardzo ciekawy co sie tam dzieje, chce mi sam zchodzić do teściów na dół, a tam syf jak to przy kuciu ścian zazwyczaj bywa :/

Na szczęście weekend się zbliża. Mam ambitny plan pojechać jutro z rańca do LeroyMerlin i wybadać jeszcze raz firanki, jakąs tapetę do gabinetu, farbę... jakieś doniczki bo mam trzy nowe kwiatki, które się męczą w plastikach (m.in. storczyk, który właśnie mi zakwita. Ma 5 pąków, z których jeden właśnie dzisiaj pękł :) )... Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej niż dziś, bo ja już wymiękam... wysypiam się, bo dzieciaki przesypiają całą noc... a mimo to jestem jakaś nerwowa...

Cześć Dziewczyny ;-)
Ja właśnie wrócilam z małych zakupów bo musialam kupić sobie torebke bo moją ostatnio szlak szczelił :-p no i kupiłam sweterek, spodenki i koszulke dla małej ;-) i zapłaciłam za nie aż 3 zł :-)
Więc jestem zadowolona ...

Ewa , Justysia i Ania nie martwcie się bo ja też tak mam ... :-( Już mi nerwy wysiadają ale co zrobić? Dzisiaj w nocy to już myślalam że mu krzywde zrobie ... Ale wczoraj w dzbanku zrobiłam sobie meliske na noc i ją piłam ... Może dla Was to też dobre rozwiązanie?

Piszecie o włoskach ;-) ja już mialam wszystkie kolory teraz mam od 3 dni rudy (zresztą widziałyscie)
A Ty Justynka to ładna kobietka z Ciebie a co do zdjęcia Jasiulka to rano on owszem sie śmieje ale od godziny 16 to jest straszny :no: a mnie na zdjęciu praktycznie nie widać :-)

Cześć Dziewczyny ;-)
Ja właśnie wrócilam z małych zakupów bo musialam kupić sobie torebke bo moją ostatnio szlak szczelił :-p no i kupiłam sweterek, spodenki i koszulke dla małej ;-) i zapłaciłam za nie aż 3 zł :-)
Więc jestem zadowolona ...

Ewa , Justysia i Ania nie martwcie się bo ja też tak mam ... :-( Już mi nerwy wysiadają ale co zrobić? Dzisiaj w nocy to już myślalam że mu krzywde zrobie ... Ale wczoraj w dzbanku zrobiłam sobie meliske na noc i ją piłam ... Może dla Was to też dobre rozwiązanie?

Piszecie o włoskach ;-) ja już mialam wszystkie kolory teraz mam od 3 dni rudy (zresztą widziałyscie)
A Ty Justynka to ładna kobietka z Ciebie a co do zdjęcia Jasiulka to rano on owszem sie śmieje ale od godziny 16 to jest straszny :no: a mnie na zdjęciu praktycznie nie widać :-)

Ala mi melisa nie pomaga ja jakiś nerwosol musze kupić ,albo jakies psychotropy bo już jestem stuknieta ,a co bedzie pózniej strach sie bać.
A fajna to byłam kiedys teraz już nie podoba mi sie.
Dzis tak stanęłam przed lustrem i szybko uciekłam bo sie wystraszyłam:-p:tak::tak::tak::tak:..

A jak ja mam być szczera to mi sie w rudym nie widzisz , na swoim slubie miałaś fajnie!!:tak:

hej dziewczyny

Adulka dostała jeszcze 4 zastrzyki w sumie bedzie 10.... ale dzis juz widac poprawe jest wesolutka wiec dziecie mi zdrowieje :) a doktorka wypisala te 4 ze znieczuleniem wiec mniej bedzie bolec..... mam nadzieje ze te resztki kataru jeszcze puszcza gilaski.... produkujecie tyle ze ciezko was dogonic przepraszam ale brak mi czasu aby to uczynic..... myslami jestem z wami........jutro pracuje a moja córusia zostaje z babcia wiec sie ciesze bo jakos po mojej mamie to ona wesolutka jest i tosi tosi lapki robi..... nie mam zastrzerzen do niani tym bardziej ze adulka byla chora i marudna w tym tyg.
pozdrawiam was kobiałki buziolki dla was

Adko jestem myslami z toba juz niedlugo bedzie lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hello Babeczki!!!!

Odzywam się w końcu. Próbuję Was nadrobić, ale nie wiem czy dam radę:baffled: Za dużo napisałyście;-) U nas ok. Mały grzeczny i zdrowy. Ale ciągle chce być na rękach. Łobuz jeden.
Dzisiaj wypróbowaliśmy Sinlac zobaczymy czy coś się będzie działo:sorry2: Mam nadzieję, że nic... Lecę poczytać i moze uda mi się jeszcze odezwać:-)
papapa

Do góry