reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

życzę wam miłego dnia, bo ja już po mału uciekam do pracy
a moja córcia jak zasnęła o 8.45 to śpi do tej pory, szok normalnie juz nie pamiętamżeby ona w dzięn chciałą tyle spać, pewnie babci juz nie zaśnie i będzie ją męczyła
do wieczorka papa

reklama
Miłego dnia w pracy!

Ja zabieram się za obiadek... ale mi się nie chce!!!!!!!!!! Czy nie mogłoby mi się kiedyś tak chcieć jak mi się nie chce?!

Jasne, ze mozesz..:-D
Witaj Nikuś

Zapomnialam wam wczoraj napisac z tego zmeczenia, ze na lotnisku w Reykjaviku zniszczyli nam wozek..przednia oś jest cala wygieta..ale sie wkurzylam!!!!!! Zglosilismy to w kopenhadze a ci sporzadzili tylko protokol i powiedzieli, ze musimy to zglosic na lotnisku na ktorym byl ladowany wozek..:no::wściekła/y: i jak teraz...normalnie mialam ochote ich udysic wszystkich..

dobra idziemy zjesc obiadek..

Witam się przedpołudniowa porą :-)
U nas jakaś masakra w domu,:wściekła/y: najpierw wczoraj wieczorem zaczął przeciekać nam bojler od wody ( mamy ogrzewanie Centralne) no i jak w piecu napalone to w tym bojlerze jest gorąca woda do mycia, no i mój Maz próbował poksyliną i czyms jeszcze i nic:no: , nadal przecieka, a kupno nowego bojlera to ok 300 zł, plus spuszczenie calej wody w domu, czyli niepalenie w piecu , :no:na domiar złego dzis rano, w ubikacji nas zalalo, woda dołem muszli zaczęła wyciekac, dobrze że M, był jeszcze w domu, tos ię tym zajął, wyobrazcie sobie ze to przez kamien:szok:a uzywam srodków przeciw kamieniowi:baffled::baffled:, teraz juz jest ok .Jakos to przeczyscił. Ale musiał całą muszlę odkręcić az do rur. Gdybym była sama w domu, to pewnie bym do WC nie poszła, dopóki nie wróciłby. A i jeszcze cos mu sie z gazxem w samochodzi psuje, nosz normalnie ....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no i ta pogoda, niby dzis słonce ale temperatura na minusie

ja dzis po 15 jade do szkoły, a po szkole od razu na basen, bo dzis ten darmowy aerobik. Nie wiem jak Filip wytrzyma tyle godzin bez mamusi, bo wrócę koło 22

Ja sie dołączam do kawki, juz piję moją ulubioną. :tak:Moja mama własn ie mi powiedziałą,ze bierze zaraz Filipa na spacer, wow, nie wiem co powiedziec:confused:
Aduś- jeszcze raz zdróka dla Was
Daisy- zdróeczka dla Adulki, biedna kruszynka
Ewcia, jak tam architekt u mamy, cos fajnego podpowiedział?
Vercik, mały sie musi przyzwyczaic do nowego m-ca, bedzie dobrze
Dmuchawcu, zobaczysz szybko przeleci i bedzie niedziela
Niutka , Ty to masz przygody nocne, hehehhe

MIŁEGO DZIONKA

maylah wspólczuje przebojów domowych:(
vercik_86dzięki za przywitanie:)
To przedstawiam Dominika

D11-n.jpg

Witaj nikuś w naszym gronie!

Ale super fota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Ja też taką chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maylah pani architekt nie wiele nam powiedziała... jedynie żebyśmy wybrali jednak coś mniej łaciatego, np. klon... ale klon na panelach zazwyczaj ma takie dziwne słoje... znaleźliśmy jeden fajny - w klepce nie deski - ale po prawie 60 zł/m2 :/ sama nie wiem już co wybrać.

Ostatnia edycja:
nikuś witaj wsród nas, mamusiek lipcowych. Widziałam że udzielasz się na innych forach i wątkach i się zastanawiałam czemu do nas nie dołączysz. A synuś cudny, aż mi się zachciało mieć synka:-D no i zdjęcie super, masz jeszcze jakieś fajne bo rozumiem że to była jakaś sesja u profesjonalisty?

witam się!!

VERCIK WITAMY W KRAJU!!
mi dzis sie śniło ,e leciałam awionetką tzn.co wzbiliśmy sie w powietrze to samolocik opadał,aż wkońcu te nieszczesne tornado nas złapało.Ale wydobyliśmy sie !!

Ja juz dziś czuje sie o wiele lepiej.
Ale wczoraj to była masakra,do kuchni nie umiałam wejść ,no i wieczorem przymusiłam małego suchego naleśnika.
Ale dziś parówke i rogala wciągłam
Wypoczęłam przez noc,bo tatuś wstawał do maluchów

Julek jeszcze gorączkuje już niewiem czy to ta trzydniówka czy czasem nie zęby
Gupia jestem....:confused:
No i przez to marudny i tylko na rękach by spał ,siedział itd.

ADA ,DEISY życzę zdrówka jak najszybciej!!
Ten ROTA to chyba w powietrzu jest :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:.

NIUTA to noc pełna wrażeń ,GRATULLUJE!!
U nas też czasami bywa ciekawie ,bardziej KAROL daje nam takie rozrywki.

STOPI tak z GERBERKÓW telefon !!!:tak::tak::tak:

EWO i co ta projektatka doradziła
Swoją drogą ciekawe ile taki projektant bierze.
Mi by było szkoda ,a taką przyjemność wole samej sobie zostawić.
I bierz tą kiecke od ANI.
Bo ONA taka wrażliwa kobieta jak i będzie płakać.

NIKUŚ WITAMY !!

DMUCHAWCU ja też lubie INKE ,moj KAROL też się nią upija ,ale narobiłaś mi smaka na capucino tylko boje się ,że mój żołąd tego nie wytrzyma!!
No i mam smaka na ten rosołek ,ale niestety musze sama go ugotować ,bo mój małżonek poszedł na 12.00 do pracy!!:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Ewa85 dzięki:)
beata26 tutaj udzielałam się w ciąży , a propos na jakim innym forum mnie wysledziłaś?
sesja robiona jakies 3 miesiące temu to może jeszcze dwa:)
D14-n.jpg

D16-n.jpg

chwalipięta jetsem hi hi
justysia85 dzięki

Do góry