reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Wróciłam z basenu wykonczona, ale zadowolona :-) Dzis było ok 30 pan , takze ciasnawo coś

Aduś kochana, zdrówka dla Kacperka, i sił dużo dla WAS. Przytulam mocno

Weronika
WELCOME IN POLAND!!!!!! Dobrze,ze już jesteś z nami

Ewcia, fajne mebelki :-)

reklama
Madziu witaj!:-) zapytam sie ciebie bo nie pamietam czy to pisalas...czy na tym basenie masz chlorowana wode? kurcze bo ja tez chce isc z Mari ale u nas nie ma specjanych zajec dla dzieciaczkow, poprostu wchodzic na ten mniejszy chlorowany basen z dzieciaczkiem i robisz co chce, wiec niezbyt fajnie ale chce isc. boje sie tylko jak mala zareaguje na chlor:baffled:

Vercik fajnie ze lot ok i ze juz jestes z nami
Ada trzymam kciuki za Kacperka i myslami jestem z wami, duzo zdrowka, bedzie dobrze, bo musi, Caluski dla Niego! Ja tez sie za was pomodle
Niutka u nas te podkrazone oczy pojawily sie jak mala miala 3 dniowke i ciagle sa:confused: nie wiem czy to cos oznacza, mala je normalnie, widac ze przybiera na wadze, kurcze mozliwe ze ma anemie?
Ewcia mebelki super
Jak nie jest blada to raczej nie ! Myśmy dostali przekaz na morfologie , Bo Maks jest bladziutki, ma wyniki na dolnej granicy normy , ale to może być spowodowane zmianą diety i musimy znowu to powtórzyć!
A oczka może mieć podkrążone jeszcze z osłabienia!

Beatko na tym co byliśmy w niedziele była ozonowana, ale moja koleżanka była z synkiem w chlorowanej i nic mu nie było. To chyba zalezy od skory czy ma wrażliwą czy nie. A MArisska ma wrażliwą skórę ? Na tyym basenie gdzi bylismy woda ma 32 stopnie, i specjalne podgrzewane pomieszczenie:tak:

Ada, oj wyśpij się choć na chwilkę.... Współczuje Ci bardzo!!!
I dlaczego u Was matka nie może zostać z dzieckiem w normalnych warunkach?? Spać na kafelkach??!! To niedopuszczalne!!!
Aduśka póki pamiętam, rota szybko się leczą ale dopilnuj z kim Mały leży na sali... żeby nie dopuszczali do niego dzieci z innymi chorobami.

Cześć Kobietki!

No i mężul mi wyjechał do rodziców:-( Zafundował mi wczoraj czułe pożegnanie, a ja mam sie powitaniem zająć;-). Wróci za pewne dopiero w niedziele:-( Chyba po prostu zajmę się karteczkami i czas jakoś zleci, nie?

Zosia od kilku dni budzi mi sie w nocy ok 4tej. Pewnie przez tego zeba. No i daje jej cyca od poniedziałku. Ale dzis spróbuje wrócić do herbatki:tak: Zobaczymy co z tego będzie:sorry2:

Ewa co do firaneczki- brązy na pewno tez beda ok:tak: Pochwal sie koniecznie.

Moje dziecko pożegnało tatusia i poszło spac spowrotem:tak: Pewnie z pół godzinki pospi.

Właśnie pije- wiecie co? Kawe INKĘ :tak:Bardzo ją lubię:tak:

czesc ciotki klotki..

My wstalismy juz godzinke temu..noc to byl jakis koszmar..budzil sie z przerazliwym placzem chyba z 20 razy..(pewnie sie bal nowego miejsca i nowego luzeczka. Zapomnial juz ze tu byl)...no i takim sposobem spalam dzisiaj z 4 h...teraz popijam kawke a maly sie bawi...
Ktoras sie dolaczy do kawki???

Witam się czwartkowo... my jeszcze w łóżku, tzn. mąż pojechał do pracy, Adam już śpiewał u siebie w łóżku, więc przyniosłam go do siebie coby nie zbudził Tomka... i tak sobie leżymy i podczytujemy co u Was.

Vercik do kawki się nie przyłączę... może za godzinkę do drugiej :)
Ada jesteśmy z Tobą myślami i czekamy na wieści!

Cieszę się że Wam się mebelki podobają... w rzeczywistości krzesełka wyglądają dużo ładniej... oparcie jest takie półokrągłe i te wycięcia bardzo fajnie wyglądają :tak: Wszytsko w kolorze czereśni, tak jak stolik i fotele przy kanapie... mam nadzieję, że przywiozą jeszcze przed świętami :dry:

reklama
vercik ja się dołączam do kawki
dziś juz na spokojnie mogę was nadrobić co tam naprodukowałyście od niedzieli, bo tak naprawdę to nie zdążyłam was poczytać,
a to wszystko przez moją mamę, jak już wczoraj pisałam odzwyczaiłam się mieszkać z nią, ona należy do osób, które nie lubią sobieposiedzieć i nic nie robić, wiec co chwile cos mi robiła, a zeby nie bylo tak, ze ona robi a ja siedze to ja tez bylam wiecznie zajeta, nawet po pracy jeszcze mialam troche prasowania i juz mi sil zabrakło na poczytanie was w zwiazku z tym ide teraz nadrabiac, vercik ja właśnie zalałam już sobie drugą kawkę więc piję razem z tobą i z dmuchawcem

Do góry