reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witajta...
Mam wrażenie że pisze nosem bo normalnie padam na ryjek...Ada po budki co 1,5 godz funduje...i pełza po całym łózku przy tym stukając mnie w głowę albo wyrywając mi włosy....biorę ja do siebie bo w szczebelki wali że szok...a do tego w pracy fuuuulll roboty...i najparwopodobniej bedą soboty do roboty...no cóż...ale kaska wpadnie...akurat przed świętami dla dzieciaków na zająca :))))
Wybaczcie...ale poczytam Was troszkę później...a tymczasem życze zdrówka dla chorobździeli małych i dużych :))))

reklama
Ja juz po szkole :-) Miło tak czasem sie oderwać od domu, Męża nie ma , bo gra w piłkę. :-(
Kamilko dzięki za informacje o tym nan Ha, widzisz teraz to ja zapomniałam, heheheh:-D
Aduś, Ty bidulko, niech już ten Kacperek wyzdrowieje, myślę,że alergolog coś Wam pomoże, a potem naprawdę spróbuj z homeopatą:tak:

Justyś, ja pamiętam Kulfona, hahahahahah I TIK TAK:-D:-D:-D
wiecie,że jeszcze 2 strony i trochę i będzie strona 2000:szok::szok::szok::tak::-):szok:

kamlotka wszystkiego naj z okazji mini urodzinek

addaaa bardzo mi przykro ze Kacper znowu chory ehh naprawde sciskalam kciuki zeby bylo lepiej :-(

maylah mi juz od rana chodzi po glowie pytanie ktora szczesliwa zacznie strone 2000 :-)i ile zajeloby czasu przeczytanie wszystkiego od strony 1? moze jakas odwazna? :-D

gustlicek duzo sil i wyspania zycze, biedne nasze mamuski pracujace musza zaniedbywac bb :-( smutno tu bez was:tak:

Oj przedarcie sie przez te 2000 stron, to chyba kilka dni by zajęło.:szok:
No ja tez sie zastanawiam, która z nas rozpocznie 2000 stronę, i czy dzis damy radę?:-D

Oj przedarcie sie przez te 2000 stron, to chyba kilka dni by zajęło.:szok:
No ja tez sie zastanawiam, która z nas rozpocznie 2000 stronę, i czy dzis damy radę?:-D

Jak sie zbierzemy to damy .Co to dla nas 12 stron ,thhhh....:-)/

A jeszcze ''domowe przedszkole''
Włączyłam Karolowi REKSIA bo chciałam mu pokazać jakie bajki mama ogladała i teraz SZAŁ:szok::szok::szok:,nie chce innej tylko REKSIA!!
siedzi U szwagra na kompie i ogląda.:szok::-)

Dżastina chyba znowu d szafy zaglądała...:-p:-p:-p:-p:-p, bo zamiast 2 liczy 12:sorry2:...Dżastinka...znajdzie się tez coś dla mnie...mam ochotę się ubzdryngolić .......:zawstydzona/y:

ja dzis tez padam, jakis ten dzien meczacy, posprzatalam, popralam, ugotowalam obiad, Mari wykapana, nakarmiona lula w lozeczku (oby cala noc) i czekam na meza bo prosto po pracy pojechal odebrac kanapy ktore kupilismy od babki (uzywane ale super) bo swoja nowa sprzedalam bratu bo byla elegancka, czasna skorzana ale nieszlo na niej wysiedziec:baffled: a jemu sie podobala wiec teraz bede miala wygodne...wreszcie sie rozloze jak bede ogladac filmy:-)
Kurcze przed kapaniem mala zrobila kupcie, wlasciwie rozwolnienie i to mocne, oj oby to tylko jednorazowe i nic jej nie lapalo.
Ada bardzo mi przykro, kurcze tak bym chciala, wszystkie bysmy chcialy zeby Kacperek byl wreszcie zdrowy, tego zycze mu z calego seca i trzymam kciuki!
Justys oj kulfona to Mari oglada przynajmiej 2 razy dziennie:tak:
Wszystkiego naj dla Oliwci z okazji mini urodzinek!

Ostatnia edycja:
Orsi, Jula to samo, jak tylko słyszy piosenki z Majki to leci na złamanie karku pod tv i sie usmiecha do niego a trzęsie sie jak siedzi w bujaczku i nie może do tv iść:laugh2::laugh2::laugh2:
no i mała ma 67cm i 6900 wagi.

a to Jula co byście nie zapomniały jak wygląda :-D

Załączniki

• DSC03761..jpg
    DSC03761..jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Gdzież b ysmy mogli zapomniec o Juleczce???:-):-):-)
BeatkoZ wstaw potem foteczki kanapy, a kiedy sie przeprowadzacie, bo mnie skleroza jakas dopadła:tak:
Maz wróćił, :baffled:
Ide kapac małego ,zajrze potem
JA MAM OCHOTE NA MARTINI:tak::tak::tak::tak:

Do góry