reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam podczytywalam Was caly dzien, ale malo czasu na wszystko,
u nas noc super, spalismy razem do 7 potem jeszcze do 10;-) maly juz ladniej oddycha,
Na temat Alusi sie nie wypowiadam, bo rozmawialysmy dzis dlugo, mam nadzieje ze sie nie poddasz Ala, i uwierz w siebie, bo Ty nie jestes ani gruba ani brzydka!!!!!dasz rade bez niego,
i mozesz tu na nas liczyc,

hmm co jeszcze probowalam malego uczyc raczkowac hehe ale sie wsciekl na mnie:-D:-p
on sobie woli siedziec i grysc moje korale i ma wszystko gdzies:-D
czekam teraz na M i idziemy dzis do przychodni na zaszcyk bo pilegniarka nie moze przyjsc, wiec przy okazji maly spacerek,
cos mialam jeszcze pisac, ale juz sama niewiem co...bo u mnie to nuda nic sie niedzieje:-p

cześć dziewczyny:-) jestem padnięta (ale od porodu to u mnie standard:-Dże wciąż jestem niewyspana:laugh2:)/ Jula od 4 wariowała. O 10 nie wyrobiłam i wziełam ją na 2 h na spacer.

Alusia, strasznie mi przykro że znów to przeżywasz, a tego gnoja co uderzył kobietę, w dodatku KOBIETĘ W CIĄŻY zatłukłabym !:angry: nie zrobiłabym obiadu, nie tuliła się i borń Boże nie przepraszała za to że uderzył ! Ala moja mama 20 lat była bita i pprzepraszała za to że żyje. Ja i moje siostry miałyśmy z ojcem pijakiem piekło. Nie zgotuj dzieciom takiego losu błagam. Rzuć szmaciarza, to że kochasz nie jest ważne, najważniejszy jest JAŚ I EWELIKA. A jeśli chodzi o tą wadę serdusia, może to być coś co nie jest groźne, a może lekarz ma stary sprzęt i źle zobaczył. Moja siostra ma wade serca w postaci niedomykającej się zastawki, żyje i ma się super ! Ala musisz być dzielna, zbieraj dowody, powiedz o wszystkim teściom, może na nich będziesz mogła liczyc bardzie niż na własnych rodziców? może to oni sami go z domy wyje... a Ciebie zostawią w końcu wychowujesz ich wnuki które oni bardzo kochają.
i nie pisz że nas swoimi problemami nudzisz, po to jesteśmy żeby sobie pomagać:-)

ja wczoraj z M też się pokłóciłam. Pożyczył ostatnie pieniądze jakiejś KOLEŻANCE:angry::angry::angry: ona nie oddała, a w domu mi zostało 20zł. Nie kupiłam więc nic do lodówki, tylko Julce jedzonko na zupki, bo resztę ma. A M powiedziałam że teraz do wypłaty będzie jadł tynk ze ścian skoro oddał krowie kase, bo taki dobry chciał być. Do pracy bananów, batoników, bułeczek i kefirku tez nie będzie. On nie wiem ze ja mam kase (zawsze mam lewą na czarną godzinę) i że dla Julki będę mieć zawsze, ale dla niego przez jego głupotę nie. Stawiam sprawę jasno i na pewno go nie przeproszę za brak obiadu. Pozyczył niech teraz prosi o oddanie. Naiwniak jeden:angry: jednej pisze podanie o coś tam, drugiej pozwala dzwonić i informować czy już wsiadła do pksu i dojechała do domu, innej kase pożycza. Kurde jak on mi gra czasem na nerwach:crazy:

Mnie tez szlag trafia, ale mniej gdy chodzi o jakaś tam kobietę. A kiedy chodzi o Alę, zdecydowanie bardziej. Gdybym mieszkała blizej, to juz bym u niej była. Zaczekałabym sobie na jej meza z wałkiem na klatce. Po prostu ja takich facetów nie rozumiem:no: Ma zone i dwójke dzieci! Kurde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczesniej myslałam, ze ma mózg w spodniach, ale sie pomyliłam - on wcale nie ma mózgu!
Alu wybacz, ze tak pisze, ale gdy o tym, mysle, to jestem wsciekła. A Ciebie mi bardzo, bardzo zal. Pokaz mu, ze nie pozwolisz tak sie traktowac. I juz nigdy wiecej nie pozwól- odejdz od niego i zrób to tak, zeby jak najbardziej go zabolało:angry:

Ostatnia edycja:
Kurcze Alusia, ty teraz dziewczyno patrz na siebie i na dzieci! On nie jest wart niczego , skoro jeszcze na ciebie rękę podnosi , masz racje jedz jutro do opieki społecznej się popytać , a potem do pozostałych urzędów, Nie BÓJ SIĘ , masz większa broń niż on to Dzieci, jesteś młoda bardzo ładna dziewczyną i zasługujesz na lepszego faceta. Dobrze według mnie by było jakbyś nie dała po sobie nic poznać! Na dniach mi robią tą przeklęta kuchnie , to zaproszę cię do mnie ! Pogadamy jak będziesz chciała , a jak nie będziesz chciała gadać to przynajmniej nie będziesz siedzieć w domu i myśleć!
Zabraniam Ci myśleć ,że jesteś gorsza od niego , albo tym bardziej od niej tej drugiej , nie to oni zasługują na pogardę! Nie możesz się załamywać , musisz teraz zebrać siły i pokazać na co cię stać ! Wiem dobrze mi się mówi , ale ja chyba w takiej sytuacji takich słów bym oczekiwała od innych!

reklama
To ja poczekam za Wami z wielkim garem, co by mu na głowe załóżyc żeby Was nie zapamiętał, wtedy możecie poprawic

A swoją drogą mi też jest jej żal :-:)-:)-:)-( Druga dzidzia w drodze, a mąż nie przewyższa rozumem synka, jeszcze będzie tego żałował, jak sam dorośnie, że stracił wiele przyjemnych chwil z życia swoich dzieci, ale wtedy będzie juz za pózno, ale dzieci nie mogą patrzec na takie cos :no::no::no::no::no::no:

Ostatnia edycja:
Do góry