reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Mnie tez szlag trafia, ale mniej gdy chodzi o jakaś tam kobietę. A kiedy chodzi o Alę, zdecydowanie bardziej. Gdybym mieszkała blizej, to juz bym u niej była. Zaczekałabym sobie na jej meza z wałkiem na klatce. Po prostu ja takich facetów nie rozumiem:no: Ma zone i dwójke dzieci! Kurde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczesniej myslałam, ze ma mózg w spodniach, ale sie pomyliłam - on wcale nie ma mózgu!
Alu wybacz, ze tak pisze, ale gdy o tym, mysle, to jestem wsciekła. A Ciebie mi bardzo, bardzo zal. Pokaz mu, ze nie pozwolisz tak sie traktowac. I juz nigdy wiecej nie pozwól- odejdz od niego i zrób to tak, zeby jak najbardziej go zabolało:angry:
Dziewczyny , ja blisko mieszkam , ale niestety nawet jakbym chciała , nie mogę bić obcego faceta , nawet jak na to zasługuje! :no:
Ale Alusi postaram się pomóc jak tylko ona sama będzie tego chciała!

reklama
Tez mysle, ze Ala nie powinna dać po sobie poznac. Trzeba zrobic rozpoznanie po cichu, zebrac dowody i dopiero wtedy mu dokopac. Inaczej bedzie nią stale manipulował- tak jak to było dotychczas. Alu - czas przejrzeć na oczy i wybrac to, co dla Ciebie i dzieci lepsze!!!!

Fifi miał dzis dwugodzinna drzemke, a teraz szaleje na przemian z marudzeniem, wlasnie podarł mi gazete, lece sie troche z nim pobawic i chyba musze isc zjesc obiadek, troszke pozno, ale czekalam na Meza, no ale bedzie dopiero za godzine, aja chyba nie wytrzymam z głodu do tej godziny, bo jestem o jedenj bułce dzis:tak:

Alus trzymaj sie bedzie dobrze, wiedz ze zawsze mozesz na nas liczyc.:tak:
Moj maly rojber nie chce spac, obudzil sie o 11 po drzemce i zero oznak zmeczenia:confused2: a ja musze jeszcze gary pomyc..i obiad szybko dla P jakis zrobic..tylko brak pomyslow:confused:

Szybki obiad nalesniki z serem z jogurtowa polewa, albo warzywa z mrozonki na patelnie + smazona kiełbaska.

Ja tez na meza czekam z obiadkiem i burczy mi w brzuchu.

Ja też trzymam kciuki za Alę, nie wypowiadam się więcej bo użyłabym bardzo wulgarnych słów, a poza tym szkoda moich nerwów na wypowiadanie się o NIM.
A tak z innej beczki - beata26 ale Twój mąż jest podobny do Artura Rojka-wokalisty Myslovitz :)))

reklama
:no::no:Dziewczyny jesteście cudowne !!!! :-:)-( a ja ... nie wytrzymałam do piątku , powiedziałam mu że ma się spakowac i wyniesc bo ja nie będe żyła z kims kto mnie ciągle okłamuje ... :no::no: ubrał się i zabrał auto i sobie gdzieś pojechał a ja oddałam Jasia babci i ide do wanny musze się zrelaksować bo czuje jaka jestem spięta ... całe plecy mnie bolą :no: NIENAWIDZE GNOJA !!
Powiedział mi że dla niego słowa się nie liczą tylko gesty !! :no: Ja mu powiedziałam czy mam siedzieć cicho i czekać aż ją przeleci to podniósł ręke na mnie ale ją złapałam i sama go uderzyłam :no::no:
NIENAWIDZE GO !

Do góry