reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam i ja :tak:

Ale dużo napisałam, zaraz dokończe....

Przedewszystkim Ada i Beatka- szczęścia życzę z okazji rocznic

No i wszystkiego naj dla małych Solenizantów

Mayla dobrze że nic ci się nie stało, a u filipka pewnie było to jednorazowe
Dmuchawcu śliczne zdjęcia, na jednym widac że masz długie włosy, nadal takie masz? Bo pamiętam jak pisałaś że Twój mąż lubi długie, a Twoje do krótkich nie należą, ale chyba jak dobrze pamiętam to podcinałaś?

Justyś to prawda że smutno by tu było bez ciebie, szaro tak jakoś....

Ostatnia edycja:
reklama
Vercik:szok: Masz małego zarłoka:-D

Nam sie 4razy zdarzylo zwrócić. Najgorzj było wczoraj. Dawałam jej zupke z królikiem (ulubiona) i dosłownie po ostatniej łyzeczce zwymiotowała wszystko:confused2:Szok i masakra!

a my mamy tak
9 rano 180 mleka
12 kaszka, albo owoce
15 obiad
18 mleko 180
22 mleko 210
mały ma ok 9 kg i 80 cm,
ale wiecie co , to jest indywidualne chyba, jedne dzieci jedza mniej inne wiecej, jak my :-) jende sa bardziej zywe, to jedza wiecej, tak myslę:rofl2:

u nas:

5-6rano-60-120ml mleko
8-9-150 kasza
10-90ml mleka na sen
12-13-obiadek
14-15-90ml mleko na sen
16-deserek 130g
17-mleko 100ml
18-kasza 150ml
20-100-150ml mleko
3- w nocy woda
zmykam bo Adulka wstała pa

Dzięki kochane za odpowiedzi. Jesteście po prostu niezastapione:tak:

Kamlotka. Włosy ściełam jeszcze w ciązy, wtedy były juz do pasa. Ale strasznie żałuję:-( i zapuszczam spowrotem:tak: Potem podcinałam po porodzie i tylko tera zkoncówki podcinac bede.

Witam się i ja. Właśnie wróciliśmy ze spacerku-chyba wiosnę czuć w końcu! Idę ogarnąć chatkę do końca i odezwę się potem. W końcu troszkę się rozpisałyście, brakowało mi Was ;)

ALE wasze pociechy jedzą tego mleka.
Jula jak zje 180 ml mleka to musi być bardzo głodny.
Zazwyczaj 150 i jescze zostanie.

ANIU nie wydaje mi się żebyś ZOSIE przekarmiała,jakby nie chciała to by nie jadła już .
Może żołądeczek za mały bo na cycu jest ,sama nie wiem.
A ja myslałam ,że już cycem nie karmisz.

Ach nie chciałam CIE sprać ,pranie w sobote robiłam.:-p:-p:-p
Tak napisałam bo juz bym chciała te kwiatuszki, a ich nie ma:-:)-:)-(...

BEACIU ja mam tak samo ,nawet tych filmików nie próbuje odtwarzać ,bo chyba bym i tak sie nie doczekła.
A zdjecia na bb tez mi bardzo długo wchodzą .
Umowe mamy do listopda zdajsie ,napewno juz nie przedłużymy w iplusie.
Mąż nawet dzwonił i soe dpwiadywał bo wyczytał ,że można w każdej chwili rozwiazać umowe i tak jest tylko kare sie płaci ,my za użytkowanie ponad rok jakieś 300zł, a kary sa do 1000zł.

MOJE SŁONKO PRZYJECHAŁO!!:-):-):-):-)

To zapuszczaj zapuszczaj, skoro mąż takie lubi i szkoda że obcięłaś.
A jak u Was z wypadaniem bo u mnie już jakis temu przestały wypadac, teraz tylko Mała mi wyrywa i to skubana łąpie po jednym i ciągnie a ja np rano próbuje spac a ona szaleje z tatusiem na łóżku i ja się chowam pod poduszką bo ani jednego wystającego nie odpuści i jeszcze potrafi się tym włosem jednym bawic:-D:-D

Fela ja też cię pamiętam, nawet jakiś twmu Cię wywoływałam do odmeldowania

Witam też nową mamusię Martę :tak::tak::tak: Widziałam Marysię na Wątku z fotkami, śliczna jest :tak::tak:

Dziula a kupiłaś wtedy tą kamizelkę?

Dmuchawcu a sprobuj mu czegos nie dac to sie dopomina..bo on juzwiec co i kiedy...

A jak siedzi ze mna i np. ostatnio jablko jadlam to mi z reki wyrywal...bo chcial..i to nie wazne czy to kubiek jak ja cos jem to on tez musi ..:-D:-D

reklama
Dmuchawcu a sprobuj mu czegos nie dac to sie dopomina..bo on juzwiec co i kiedy...

A jak siedzi ze mna i np. ostatnio jablko jadlam to mi z reki wyrywal...bo chcial..i to nie wazne czy to kubiek jak ja cos jem to on tez musi ..:-D:-D

:-D:-D:-D Moja na jabłko tez zawsze ma ochote i az sie trzesie, zebym dała polizac:-D

Do góry