reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Czesc ;-)
Wpadlam sie przywitac i zapytac co sie dzieje z Patra? :-:)-(

Potem napisze bo musze malego Jasia uspac :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
BEATKO wcale sie nie dziwie .
Oni przyjda i maja w dupie ,a TY lataj.
Tesciowa też tak miała , flache do kieszeni brali i przychodzili ,a ona musiała zawsze coś do tej flachy zrobić.

A jak wezmą w nastepnym mies. to też im podaruje.
Kurde na portki byś miała choćby!:angry::angry::crazy:

Teraz Wam odpisze... :-)

Beacia nie przejmuj się bo nasze dzieci chyba mają ogólnie taki urok teraz że wszystko im się nie podoba i ciągle marudzą :-(
Będzie dobrze !! Głowa do góry ! :tak:

Gustlicek to super że w pracy było dobrze. A dlaczego chcesz coś zmieniać z przedszkolem synka? A i gratuluje że mąż poradził sobie z Adulką :-) i zazdroszcze że mąż zrobił cos do wszamania :-D a co do laluni to podstaw jej noge spod biurka :-D:-D

Justysia nie kuś tym piwkiem bo ja też mam taaaaką ochote a tu lipa. Nie strasz mnie ciągle tak że z dwójką dzieciaków to tyle roboty :-) bo coraz bardziej się boje ... :-) a z zębem do dentysty !!!!!!!!!
I dziękuje za rade bo dzisiaj pojechalam do rodzicow i tam bylam z malym na spacerze co prawda tylko godzinke ale i tak troszke pospał więc usnął dopiero przed samą 20 :-D

Tralalala1 mam to samo odczucie ... chce wiosne bo już nie moge patrzeć na ten śnieg :wściekła/y: a teraz jeszcze topnieje i sama woda :wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio wogole forum jakoś zanika ... Dziewczyny się gubią :-( buu ... Co ja bez Was zrobie?

BeatkoZ współczuje ja na szczęscie mam fajnego męża który woli gdzies jechać :-D niż zapraszać do siebie :-D bo on nienawidzi alkoholu tak więc nie lubi imprez :-D to może nie rób nic ... Maż może zorientuje się że nie lubisz takich imprez ciągle u Was w domu ... ;-)

A powiedzcie mi co dać Jasiowi na kaszel ... Taki wykrztuśny ... Biec od razu do lekarza czy może jakoś mu pomoge? ;-)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Kurka, ale wnerw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam taki humor, że aż se melisę zaparzyłam:szok::wściekła/y::crazy::eek:
Mały jęczał i jęczał. Miałam ochotę go zostawić samego w pokoju i iść odpocząć, bo myślałam, że mu coś zrobię!:zawstydzona/y: Masakra, pierwszy raz tak miałam.
Nic nie pomagało, tylko chodzenie z nim po mieszkaniu. A ja jakoś podle się dzisiaj czuje i nie miałam na to siły.
Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!! Taka zła jestem, że z nerwów mi się chce krzyczeć, ryczeć i walić głową w podłogę:eek::crazy: Ehhh....
Dobrze, że mały przynajmniej szybko zasnął....
Ufff.
Idę, bo tylko będę same takie czerwone pyski tu wklejać... i po co Wam to:confused2:

ALICJO ja CIE :no:strasze i :no:twierdze ,że ciezko.Choc czasem cierpliwosc na nitce wisi.
Jestem padnieta bo teraz od południa usiadłam.
Pierw obiad a pozniej zachciało mi sie robic 2rodzaje pierogów.
Zaraz robie kawe aby sił nabrac.
Widziałas JASIOWI BRAKUJE DWORU.
moje dzieci oczywiscie :no:spia i:no:wiem czy mysla wogóle o spaniu.
Narazie butelkujemy sie.:-)

OLUS nie odchodz ja popatrze na czerwone pyski.
BO mi dzis nawet czerwony nie przysłoni ZIELONEGO. :)))

Beacia82 ja! ja! ja! normalnie prawie sie poryczalam ze szczescia czytajac twojego posta, ze nie jestem sama! :-D Te nasze synusie to jakies maniaki cycuchowe... Moj tez nic nie chce, probuje tak jak ty.. Ma kaszki na noc z Bebivity to jeszcze w miare lubi. A oprocz tego to albo zje z 'laska' troche albo nic. Juz czasami sie czuje jak wyrodna matka, bo wszyscy wokol mnie pytaja co je, co lubi. Zreszta moje zdolnosci kulinarne tez zostaly podwazone :sorry: Pociesza mnie jedynie fakt ze moja mama miala tak z moim bratem- do 9 miesiaca zycia jadl tylko cyca rowno co 2 godziny przez cala dobe, a potem chcial juz wszystko poza cycem :-) Wiec mam nadzieje ze nasze tez tak zrezygnuja na rzecz czegos innego...

Ewa pewnie swietuje z mezem otwarcie swojego interesu

Justysia chetnie bym cie poratowala ale nie mam czym... Jedynie Baileykiem :tak:

BeataZ a ty pogon twojego meza, najpierw po kase, a otem do przygotowan, jak chce swietowac w domku to niech sie tez przylozy :tak:

Co sie stalo z Patra, Patra zniknela nam...
Maylaszku zamelduj sie na nocnej zmianie :-)

Wiecej nie napisze bo dzidzia wola :-)

Dzięki Justyś! Już mi trochę przechodzi.... :sorry: Meliska wypita....
No właśnie co z Patrą????
Maylah mam do Ciebie prośbę. Pewnie słuchasz jakiejś muzyki francuskiej. Możesz coś polecić?
Ewcia- jak po rozmowie??? O co w ogóle chodzi w tym konkursie?
Gustlicku- Super, że Ci się podobało. A w jakich godzinach pracujesz? I co robisz?

reklama
Do góry