reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Wróciłam:-)synóś śpi.
Przedewszystkim alusia bardzo sie ciesze ze z Ewelinka wszystko dobrze i ze twoje czarne mysli to tylko ze zmeczenia.Dbaj kochana o siebie.
Annie oj i ja sie uradowałam czytajac twojego posta,bo normalnie tylko tu czytam ze maluchy wcinaja po duzym słoiczku i zjadły by jeszcze i wogóle:confused2:ten lubi to a tamten tamto,kurcze juz myslałam ze tylko moje dziecko takie dziwaczne,przecierz musi szamac jakies zupki,dobrze ze chociaz cos tam z tego cyca maja maniaki małe.
justys oj współczuje tego zebolka bolacego,ale tobie dzisiaj tak zielono ze pewnie juz zapomniałas ze cie boli,sory za przypomnienie,nie bij:-p:-):rofl2:
olcia wiem o czym piszesz ja ostatnio dostaje niezłą lekcje cierpliwosci,w środe liczyłam do 10 i oddychałam głeboko zeby nie krzyczec,pisz kochana i wstawiaj czerwone mordki moze ci ulży.
Ada ja małego wystawiam na taras w wózku.
Vioreczka no oczywiscie ze cie pamietamy,tylko prosze wiecej pisac zebym miała co nadrabiac jak łaskawie pokaze sie na forum:happy:
Dmuczawcu nie mam pojecia czemu mała wymiotowała,moze z żalu za mamusia zeby mamcia wzieła do siebie i nie kazała spasc samej,Zosienka bardzo do ciebie przywiazana jest ,no ale to raczej mało mozliwa teoria.
Ewa no skrobnij jak ci poszło
Patra no gdzie ty sie podziewasz,mam nadzieje ze u was wszystko wpożadku:tak:
beata z fajnie ze sie przeprowadzacie nad morze,a mezol niezle sobie zaoszczedził,korona by mu nie spadła jak by poszedł sie upomnac o zwrot,ja bym nie darowała ale mój M tez nie wiem czy by sie upomniał,pewnie by mi powiedział ze pójdzie a póżniej by zwlekał 100 lat:crazy:
beata 26 gratuluje raczkowania,my jeszcze chyba nie predko bo mały sie wkurza na brzuszku.
maylaszku hop hop jestes tam,napisz jak tam po tym mleku,mam nadzieje ze juz nie ma skazy
kaciuszka no jak tam byliscie u alergologa czy to dopiero w przyszym tygodniu bo juz straciłam rachube.Bardzo jestem ciekawa.
maja czy wy przypadkiem nie mieliscie miec dzisiaj cystografi,?Jak wyniki?
gustlicku gratuluje posadki wkoncu odpoczniesz psychicznie od szkrabków,choc tesknisz napewno.
No i pierdoła reszte zapomniałam.
Miłego wieczora nocnym markom,a reszcie dobranoc:-)
tralalala a cóż to tyko ty dzis nocki pilnujesz,Gdzies sie Vercik zapodział

Ostatnia edycja:
reklama
Oświadczam że obejmuję wartę nocną. Mam whisky w szklance i michę owoców :) Ciekawa jestem co z tego wyniknie..

LALUŚKA nie kuś nie kuś .
Do mnie nikt z tym piwem nie przybył:angry:.
Cholera by to wzięła ,ale to nic jutro za to dwa wypije:-):tak:.

Mój Trzylatek płaczek zasnął,śpiący i cudował.
A ja jeszcze w ubraniu dziennym i nie wiem kiedy z niego wys:tak:kocze .
JUż wszyscy w piżmach , a ja jak zwykle .
Jeszcze łepetyna do mycia ,ale to chyba jutro rano.

Ja ogląda moją imienniczke w VANKOVER ,ciekawe jaki medal nam teraz da , bo napewno jakiś bedzie.
Dziś piatek wiec moze jakiś horor sie pojawi.:confused2:

Krócej niż tralala!!:-)
A adudz jest abudz.

No i mamy brąz,a już sie bałam ,że :no:bedzie.
Ale sie udało!!

A polać nie chcą :/
TRALALA ,a czemu TRALALA!???

a EWA chyba naprawde ma te dożywocie!

Ostatnia edycja:
Moje potworki kochane , właśnie zasnęły , ja nawet nie mam siły się przebrać , a jeszcze z naczyniami muszę zrobić porządek!
Dziewczynki kochane nie mam siły wam odpisywać , ale wszystkie was bardzo lubię ,
A co do piwa to sama bym wypiła nawet dwa , na razie mogę pomarzyć:-(
No ale czego się nie robi dla naszych małych wampirków!

Niutka olej gary,ja swoje zostawiam na jutro,dzis mam dzien lenia,ja nie lubie o tej porze zmywac,Nio ja tez cie lubie:-)
Jest ktos jeszcze?

A my juz wstalismy :-) Tzn ja sie nawet nie zdazylam polozyc... Ehh oswiadczylam mojemu malznowi ze jak dzisiejsza noc przezyje a bedzie taka jak poprzednie to jestem zombie :-)Prawie nie spie od 4 dni, nawet nie wiem jak funkcjonuje, ale powoli jestem zielona jak ten o to stworek :baffled: A jutro to juz napewno bede tak wygladac :-D

A mialam napisac jeszcze Gustlickowi gratki z okazji powrotu do pracy:tak: Dzielna z Ciebie kobitka ze sobie tak poradzilas:tak:
Wogole podziwiam was wszystkie pracujace manuski i troche zazdroszcze, mi by sie taka praca na 3 godziny dziennie marzyla :-)

reklama
hello, ja jestem!!!!!
Becia jesteś jeszcze???

Alusia pisałaś o smutnych wieściach na czerwcówkach.... i podkusiło mnie i weszłam tam.... i teraz żałuję:-( Poryczałam się. Biedne te dziewczyny i maluszki. Alusia wcale się nie dziwię, że martwiłaś się o Ewelinkę. Naczytałaś się takich rzeczy:no:

Do góry