reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam weekendowo , chociaż ja mam cały czas weekend:-)
Maks ostatnio dobrze śpi , no i z cycusiem tez już chyba kończymy , bo coraz mniej cycamy!
Teraz siedzę sobie i czuję się tak jakbym całą noc balangowała!
Justyś ty mnie zawsze z rana rozbawisz, a co do trawy to mnie już nic na tym świecie nie zdziwi!
Gustlicku , to życzymy powodzenia w pracy!
Alusia trzymam kciuki!
A Maksiu od rana szaleje na czworakach , na chwilkę nie można go spuścić z oka , bo zaraz wstaje łapiąc się czego się da! Troszkę maruda , bo znowu na dole mu dwójki wychodzą!
Staś też jeszcze w domu i tylko wrzeszczy "mamusiu weź Maksia bo mi zabawki zabiera" - no to się zaczęło
A ja tylko latam tam i z powrotem zabieram dzieciaka , który i tak tam znowu powraca, głowy nie mam czasu umyć , śniadanie zjadłam też w biegu , jak sprzątałam! Teraz wsza śpi to weszłam na bb zamiast znowu iść ta głowę umyć , normalnie jakieś uzależnienie chyba!

reklama
Hallo to ja Mariolka Krejzolka hahaha:-D
U nas noc tak sobie, co jakich czas sie moj maluch budzil, ale smok do uziaka i dalej lulu.. i tak cala noc do 9.30
Dzisiaj ze spaceru nic nie bedzie (znowu wieje:confused2:)
A co do seksienia sie to mi sie nie chce. Czasem jak mam ochote to pozniej dlugo dlugo nic (tlumacze sobie, ze to ze zmeczenia). Za to P moglyby caly czas..czasem jest mi przykro i sie zmuszam :-(

I ja tez mam dzisiaj dobryu humor, ale to pewnie dlatego, ze dzisiaj piatek i P przychodzi wczesniej z pracy i weekend, ale mi szybko milanl ten tydzien:tak:

Witam z wielkim optymizmem :-)
U nas slonko, 20C i powiem Wam nie wroce do Polski , czy Niemiec dopoki sniegi nie znikna :-D:-D:-D
Powiem Wam, ze co kolejny lot tym Lena zachowuje sie gorzej, Poprostu na miejscu nie usiedzi i loty sa dla mnie meczace. Do tego walnela kupsztasa w samolocie i przewijanie dziecka na malej polce-pseudo przewijaku w toalecie, ktore co chwila przekreca sie na brzuszek to dla mnie extrim... A za kazdym razem ja prosilam -tylko nie zrob mamie kupy w samolocie :-D:-D

Hallo jest tu kto??
Gusti fajnie ze wrcasz do pracy:-)
Ada ja poza bbi n-k siedze jeszcze na facebooku i gram w rozne gry od czasu do czasu
Alusia wszystko bedzie ok zobaczysz.

Mhh a jak Cie odszukac na Facebooku??? :-)

Dziewczyny :-) wrócciłam i macie kopniaka od Ewelinki :-D
A więc tak ... zaraz zmieniam suwaczke poniewa z z USG wynika że mała jest 2 tygodnie mniejsza niż z miesiączki tak więc termin mi się przesunął na 2 LIPCA :-):-) (1 URODZINKI Jasia) :-D:-D
Więc ma pełne prawo jeszcze nie szaleć w brzuchu bo jeszcze jest mała :-)

Co do spotkania z Patrą to sie nie odezwała jak pisałam do niej o adres ... Dzwoniłam dwa razy ale cisza :-( mam nadzieje że nic się nie stało .... może się jeszcze odezwie.

Jestem obecnie u mamy więc za chwilke wybywamy na spacerek z Jasiem bo tu chociaż jest gdzie :-D

Kochane dziękuje za kciuki :-D odezwe się później :-D

hej dziewczyny.u nas ciężka noc,Misiek gorączkował 38,4.dałam mu paracetamol i powoli spadała temperatura.dzisiaj już widać drugą jedynkę i prześwitują dwie dwójki górne.maleństwo moje cierpi.:-wczoraj byliśmy też na szczepieniu,stąd te nasilone objawy ząbkowania, tak sobie to tłumaczę.
dzisiaj rano 37,5, czyli tak sobie... marudzi

Witam z wielkim optymizmem :-)
U nas slonko, 20C i powiem Wam nie wroce do Polski , czy Niemiec dopoki sniegi nie znikna :-D:-D:-D
Powiem Wam, ze co kolejny lot tym Lena zachowuje sie gorzej, Poprostu na miejscu nie usiedzi i loty sa dla mnie meczace. Do tego walnela kupsztasa w samolocie i przewijanie dziecka na malej polce-pseudo przewijaku w toalecie, ktore co chwila przekreca sie na brzuszek to dla mnie extrim... A za kazdym razem ja prosilam -tylko nie zrob mamie kupy w samolocie :-D:-D

Mhh a jak Cie odszukac na Facebooku??? :-)

Wpisy w wzsyukiwarke znajomych
Weronika Kaminska - Reykjavik

A my mamy krup :eek: Plus do tego zabki. Doktor powiedzial ze to tylko tak dramatycznie brzmi i ze nie jest tak zle. Stad ta dzisiejsza chrypka plus dziwne krztuszenie. Mam przede wszystkim nawilzac pokoj i pilnowac zeby nie plakal... No tyle wiesci.

Alusia to moze bedziesz miala maluszki z jednego dnia? Gratki.

Stopi u nas juz sniegu nie ma, plus 8 :-)

Maylah gdzie ty zniklas? Mialas sie wieczorem meldowac i co i co i co'? :-)

Mialam cos napisac ale nie pamietam. Ide cos posprzatac bo wyglada jak po tornadzie, do pozniej.

reklama
Do góry