reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Gustlicku to super ze wracasz do pracy! bedzie dobrze, z ciebie obrotna babka jest wiec dasz se rade:tak:
Ada ja kiedys nonstop siedzialam na myspace i facebook-u, ale teraz pokasowalam prawie wszystkich znajomych i nie mam co tam robic:no:
a ty????

reklama
:-DGustlicku to gratuluje Ci serdecznie że wracasz do pracy :-D:-D będe trzymać jutro kciuki co by było wszystko tak jak Ty chcesz :-D:-D
A co do rozstania to troszke odpoczniesz od dzieciaków ;-) wiem że to troche egoistyczne no ale prawdziwe ;-)
A co do zawartości szafy to coś napewno znajdziesz :-D a po pierwszej wypłacie zaszalejesz w sklepach :-) będziesz miała chociaz jakiś pretekst :-D
Mi się taaaaaaaaaaaak marzą zakupy ale musze sobie to wybić z głowy bo u nas też krucho z kasą :wściekła/y:

Beatko śpi ;-) mąż się położył obok niego i bardzo mocno go przytulił i tak sobie razem śpią a ja oglądam SZCZĘKI !!! :szok::szok:

Właśnie się dowiedziałam że mama mojego znajomego dzisiaj zgineła :-( jakiś pijany kretyn ją potrącił śmiertelnie i uciekł ... Ja akurat przejeżdzałam obok jak karetka odjeżdzała :-:)-:)-( smutno jakoś ...

A wogole to powiem Wam że na forum z czerwca na którym jestem zapisana same smutne wiadomości ... dwie dziewczyny miały dzieci chore na zespół Downa ... :((( jednej usuwają a druga dzisiaj urodziłą ... Przykre naprawde :((( :(((

Ada ja jeszcze na allegro czasami ... a tak to też nie mam gdzie :( może podsuniecie jakiś pomysł ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj Gustliczku cieszę się niezmiernie że wracasz do pracy (zarobisz brakującą do rozwinięcia interesu kasiurę), choć smutno mi bo nie potowarzyszysz wieczorem :(. Dzisiaj II odcinek "Wszystkich wcieleń Tary", ale pewnie nie obejrzysz, bo za późno:)

Adaa ja gram w Zielone Imperium, sadzę sobie tam różne warzywka i takie tam- zjadacz czasu straszny:) i czasem przeglądam demotywatory.pl i ich wersję video :)

Dzisiaj znowu nie poszłam na aqua aerobic, bo źle się czuję, wcześniej była 2 tygodniowa przerwa z powodu ferii (basen w szkole), i zaczyna mi brakować ruchu i znowu w kręgosłupie mnie łupie:(

_______

Ja jeszcze podczytuję regularnie dwa blogi-jeden bardzo optymistyczny pisany przez 30-latkę, a drugi baardzo smutny...

Ostatnia edycja:
ja tam czasem siedze sobie na kafeteri, czesto na forum mojego miasta, ogolnie fora, potem moze jeszcze edziecko.pl
allegro, myspace, lubie posluchac co tam moji kumple nowego nagrali,
i jeszcze demotywatory.pl aa i ogolnie onet rozne jakies tam tematy

GUSTLICEK - GRATULACJE, SKORO SIE CIESZYSZ CIESZYMY SIE RAZEM Z TOBA :D

ALUSIA- OJJ WSPOLCZUJE E-KOLEZANKA Z CZERWCA

Tralalala1 ja też grałąm w Zielone Imperium ale jakoś mnie ta gra nudzi ... Tam trzeba tyyyyyyyle czekac żeby coś wyrosło i wogole :-D
A ja nie jestem zbytnio cierpliwa ...

Alusia to dobrze ze spia, a ty nie ogladaj takich filmow bo bedziesz miala koszmary w nocy, ja jestem maniaczka horrorow ale pol filmu ogladam przez palce:laugh2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: a szczek nie lubie:sorry:
smutno slyszec takie wiesci, kazdemu pijakowi co prowadzi ukrecilabym leb:wściekła/y: nie ma wymowek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szkoda slow

w naszych stronach kiedys brat pijany jechal z siostra i przyrznal jej strona o drzewo:no:

:-( Beatko i jemu pewnie nic się nie stało a dziewczyna albo zgineła albo jest kaleką ... :-( popieprzony jest ten świat naprawde ...
A co do Szczęk to ja uwielbiam :-D chyba oglądam setny raz :-)
Ale nie martw się :-) też połowe oglądam przez palce albo wogole nie oglądam tylko slucham :-D:-D

Dziewczyny ja uciekam spać bo jutro mam ciężki dzień ... Rano wizyta u gina i USG POŁÓWKOWE ... :tak: Boje się ale mam nadzieje że będzie dobrze.

Tak więc śpijcie dobrze i piszcie dużo :tak:
DOBRANOC !!

reklama
BEATKO ja też KOCHAM HOrory i książki tegoż no rodzaju.
I tak jak TY oglądam przez pakce ,zdaża mi sie nawet przez poduszke oglądać:-D:-D:-D:-D:-D:-Di męża budzić:-D.

GUSTLIK a ja CI TEŻ GRATULLUJE!!
ale .....jestem zła ,bo kto beDzie sie skradał do szafy teścia ...no kto..?????
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::crazy:

ALLA trzymam kciukasy oby wszystko ok. było.

EWA a TOMEK wogóle do wody nie wszedł??
Dobrze zrozumiałam jak weszlo szybko tak wyszli??
Z rodzicami napewno bedzie sie bezpieczniej czuł,no i zobaczy ,że ADAŚ sie plucha to całkiem inaczej na to spojży.
A moje dzieci to ryby normalnie,KAROL nawet ostatnio był zdechłą w wannie:-D:-D:-D:tak:.

Właśnie sie też ostatnio zastanawiałam gdzie są dziewczyny co pisały jeszcze przed porodem??
Normalnie niektóre są aktywane a do nas nie piszą .
ZAMELDOWAĆ SIE PROSZĘ!!
A nasza MAMA też ma nas w d....!!:angry:

STOPI , a gdzie zdjęcia LENKI ,CO ...NO GDZIE???:angry::angry::happy:

a ja siedze na ALLEGRO ;)

Do góry