reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ALLa a jabyś go po południu położyła ??
a jak nie bedzie chciał to sprobuj uregulowac spacerami , na dworze napewno bedzie spał CI.
i zawsze o tej samej godzinie wpadnie w rutyne i bedzie wiediał juz sam ze np. ok. 13.00 czzas na drzemke.

reklama
No poki co nie mam jak wyjść na spacer bo u nas nie mam jak ... mój wózek po śniegu nie jeżdzi ... :wściekła/y: A na podwórko go nie wystawie bo mam 20 owczarków i jak zaczynają szczekać to Jasiol się budzi ...:wściekła/y:

olcia 85 - idę do szpitala na pobyt kontrolny, tzw przegląd stanu technicznego. W wieku 22 lat wykryto mi chorobe o nazwie morbus wilsoni. Choroba genetyczna. Na czym polega-wystraczy wpisac w google. I niestety do końca życia musze łykać tabletki. No i wiadomo badać się.

Witam się i ja!
Coś dzisiaj kiepsko się czuję, pobolewa mnie podbrzusze, chyba zbliża się pierwsza @ od porodu :( Byłam dzisiaj z Młodym na spacerku, ptaki świergoliły tak, że gdyby nie te hałdy zalegającego śniegu to już wiosnę bym wyglądała :)
Za chwilę idę Młodego kąpać, więc pojawię się potem:)

BeataZ mój synuś regularnie mnie obsikuje, na szczęście jeszcze nie skupkał się jak Twoja Mari, ale już będę ostrożna, bo kto wie:)

Olcia mój Kuba też jakiś czas temu miał kaszelek, nic nie zalegało w oskrzelach, tylko kaszlał. Lekarz przepisał nam syropki Elofen, Mucosolvan. Pomogło i wcale nie był potrzebny antybiotyk.

alusia Ty to masz pecha kobieto..

justys ja też się piszę na klocki! Daj znać kiedy będą gotowe:)

Ale się dziś źle czuje. Tak mnie zaczęło mdlić ze strasznym bólem głowy że aż zwymiotowałam. W ciąży raczej byc nie mogę bo biorę non stop azalie...Teraz troszke mi lepiej. Ide się wtulic do męża. Jego ramiona zawsze działają kojąco.

wcięło mi posta!:angry:

ALLICJA ,a masz balkon lub coś takiego.
To wystawiaj go w wózku i udawaj ,że jestescie na spacerze .
a jak nie to okno w pokoju i przy otwartym oknie udawajcie, jemu eż napewno brakuje dworu.
A po co wam tyle psów jesli moge spytać , no i czym je karmicie:szok::szok:;-).

My juz po kapaniu i jedzonku,przed chwila skończył jesc.
Dar sie ,że głodny no bo woda wko.ńcu wyciaga!!:-D:-D:-D
Teraz siedzi i pepla mała gaduła""pe pe pe, te te te,ty ty ty'':eek::-).

My też już wykąpani i najedzeni. Teraz młody zabawia się jeszcze i za chwilę idę go usypiać. Dziś troszkę później, bo drzemał koło 18 z mamusia:)
Znowu pustki dzisiaj...
________
Wasze dzieciaki też są reklamomaniakami?? Mój ja tylko usłyszy to już go nie ma:)

Alusia- masakra z tym zębem- współczuje...
Masz 20 owczarków? :szok: Ło matko!

Mężuś się kapie, dziecko śpi (narazie:confused2:), a ja na bb musiałam jeszcze zajrzec przecież, no nie?
Dobrej nocy, Kochane!

My już chwilę temu wykąpaliśmy i słodko śpią moje aniołki :tak:

Tomi na basenie jak się wczepil w dziadka to nie chciał puścić... bał się, ale nie płakał... tylko powiedział "Dziadku ja chcę do domu" :-p coś czułam, że tak będzie... dziadek próbował go przekonać, ale nie zna sposobów... może jutro pojedziemy z małżonkiem we czwórke na basenik to się przekona :happy: albo i nie...
No ale weźmiemy Adaśka i Tomcia kółko do pływania :tak: kupię jeszcze jutro jakieś rękawki/motylki do pływania... może mu się spodoba :-)

Adaśko coś dzisiaj paluchy do buzi pchał... mam nadzieję, że te zęby się w końcu pojawią, bo ja już się doczekac nie mogę :-p Już widzę górną prawą jedyneczkę - tzn. ma taką kulkę jakby gdzieś tam w środku się coś pchało... no ale najpierw dół musi wyjśc... albo i nie musi ;-):-p

Alusia wspołczuję zębolka :no: i również zaciekawiła mnie liczba psów? 20??

reklama
my juz pokompani, maly spi mam nadzi ja eje ze pospi :) a ja odpoczywam i jem salatke ktora brat zrobil z makaronem z zupek chinskich nawet dobra mu wyszla,
za 2 tygodnie jakos moj brat konczy 10 lat kurde nie mam pojecia co by mu kupic, a chce zeby to bylo cos sensownego, a pewnie znowu na koniec mu kupie jakas gre,
Alusia -wspolczuje zeba,
Ewa- idzie odczuć Twoja nieobecnosc, wiec nie leniu**** za czesto:-p
P.s ciekawe co slychac u naszej najmlodszej lipcoweczki, coreczki Miglak, halo odezwij się, gdzie sa w ogole wszystkie dziewczyny, Antkowa, Kamlotka,AsiaJan, itd

Do góry