reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

No hejka! Nareszcie mam chwilke, żeby coś napisać :tak: wcześniej troszkę pracowałam, sprzątałam, gotowałam i się leniłam :-p

Tomcio właśnie pojechał z dziadkiem na basen... jestem ciekawa jak mu się spodoba, bo dawno nie byliśmy... ostatni raz jeszcze zanim urodził się Adam, bo na początku jakoś głowy do tego nei miałam... a teraz jak chcieliśmy iść to mrozy przyszły i nie chciałam za bardzo, bo jak maluchy takie rozgrzane z basenu na ten mróz by wyskoczyły, to wole nie myslec co by było :no:
No ale w każdym bądź razie tomi pojechał z dziadkiem... ostatnio odczuwa różnego rodzaju lęki. Np. w szkole muzycznej mówi, że boi się muzyki i nie chce tańczyć w kółeczku z dziećmi - moim zdaniem to boi się bardziej tych dzieci, bo jak są zabawy nie w kółeczku tylko że tak powiem "każdy sobie" to żadna muzyka mu nie przeszkadza... no więc teraz czekam, aż teściu zadzwoni jak już będą po :confused2: chyba "do gowy dostane" :-p jestem ciekawa czy bedzie ryk, czy może bez mamy i taty nie będzie płakał - bo może też tak być :tak:

ehhh... dzisiaj na obiad były naleśniki z serem i koktajlem truskawkowym - ale się nawpieprzałam :-p:tak::-D:-D:-D

Adamo cos dzisiaj nie w humorze... kupki jeszcze niebyło, więc moze to go męczy.

Justysiu dziękuję, że zauważyłaś, że dziś się nie zameldowałam z rana, ale od rana latałam i sprzątałam w kuchni i zabawki, pranie itd. a i jak klocki będą już na sprzedaż to daj znać :tak:

reklama
Oj,EWUŚ narobiłaś mi smaka na naleśniki!!:angry:
Ja też z rana teraz nie mam czasu ,bo TOmek na 12.00 idzie wiec sobie siedzimy puzniej spacer ,sprzatanie ,karmienie ,sranie ,sikanie.
Wogóle KAROLOWI coś sie poprzestawiało i zapomniał wczoraj zawołać i ciężka niespodzianka mnie czekała.
On też by chodził na basen ,czekamy ,aż mi sie krwawienie skończy ,juz prawie przestało ,a wczoraj trzymałam go w KOŚCIELE na rekach i od nowa :eek::szok:.
Miałam nie dzwigać nie:-D.

To dobrze ,że idzie z dziadkiem i babcia bo Karol pewnie by pierw sie nadarł ,a pozniej by sie bawił.
Ale od poczatku go nie zabierali na dwór ,spacery itd. to teraz z mamą i tata no i z moją siostrą .
I sie dziwią ,że on nie zostanie,jak ngdzie go nie zabierali to wiadomo ,że nie pujdzie.

Jula też juz pokazuje ,jak mnie zobaczy to już ryk i koniec trzeba brać.:eek:

Justyś- przed chwilą mierzyłam temp. i całe szczęście nie ma. Ostatnio nuroffen dostał ok. 13. Pfu, pfu,pfu żeby nie zapeszyć... Mam nadzieję, że to już koniec tej gorączki!
Nawet mnie nie strasz, że z gardłem nie obejdzie się bez antybiotyku:-( Kurcze chciałabym tego uniknąć. No kaszle czasem. Ale taki suchy kaszel, jakby go po prostu gardziołko drapało.
Psikamy Tantum-verde. Podpowiedzcie co jeszcze na czerwone gardło można zrobić:confused2:

OLU u takich brzdąców nie mam pojecia co na gardło.
Julek jak miał zapalenie gardła to były zastrzyki ,no ,ale wtedy miał chyba 3 miechy. no i miał lekka chrypke.

:angry::angry::angry:Ale jestem zła ... :wściekła/y::wściekła/y:
Czy uwierzycie że Jasiek mi wybił zęba .... :wściekła/y: Miałam go nadkruszony a Jasiek uderzył mnie z główki i zęba nie ma :wściekła/y::wściekła/y: :angry::angry:
Jak ja wyglądam ... Ja piernicze :angry:
A jeszcze teraz krucho z kasą żeby iść do dentysty i go wstawić :angry::angry:
więć będe wyglądać jak kretynka ... Nie bede się od dzisiaj uśmiechać:angry:

:angry::angry::angry:Ale jestem zła ... :wściekła/y::wściekła/y:
Czy uwierzycie że Jasiek mi wybił zęba .... :wściekła/y: Miałam go nadkruszony a Jasiek uderzył mnie z główki i zęba nie ma :wściekła/y::wściekła/y: :angry::angry:
Jak ja wyglądam ... Ja piernicze :angry:
A jeszcze teraz krucho z kasą żeby iść do dentysty i go wstawić :angry::angry:
więć będe wyglądać jak kretynka ... Nie bede się od dzisiaj uśmiechać:angry:

ALLUŚ jak CI wybił ??:szok::szok::szok::szok:
Z przodu zęba??

reklama
Korzeń został ... tylko nie wiem czy na szczęście czy nie ... :wściekła/y: a miałam go robić w niedługim czasie i co ? I teraz bede miala nowego :-D
Normalnie 21 lat a ja już bede miala sztucznego zęba hahah :-D:-D

Ale teraz mam problem i pytanie ..
A więc... mój Jaś już śpi po kąpaniu no bo my mamy taki problem że Jas budzi się o 6 rano potem o 9/10 ma 30minutową dżemke a potem już wogole nie śpi :no: o 18 już zasypia mi na siedząco tylko że jak go położe spać to on będzie mi spał tam np 1h i potem gdzies o 23 dopiero by zasnąl na noc a ja tak nie dam rady.
Więc Kobietki co ja mam zrobić żeby on mi spał w dzień i żeby nie padał spać o 18 ... :wściekła/y: bo dzisiaj np o 3 już był wyspany , czasami śpi do 6 ale to od 3 się kreci i co 15 minut trzeba mu dawać smoka. Troszke chaotycznie przepraszam ale wściekła jestem ...

Do góry