reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Ja dzis Filipowi zrobiłam kaszkę bobovity mleczno ryzową , mam nadzieje ze skaza nie powróci, jak myslicie kiedy moze ewentualnie cos mu wyjsc,:eek:
lekarka powiedziała,że on nie wyglada na skazowe dziecko juz
A nie pochwaliłam sie, Filip zrzygał mi sie dzis nutramigenem do nosa
myslałam ze odjade:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::happy:

Adulka , posłuchaj jak ciotka śpiewa < Aaaaaa, kotki dwa....

Maylah...ona zanosi się śmiechem jak słyszy te pioseneczkę;-)...nie wiem czy tylko przez moje wykonanie czy jak:eek:

Myślę,że rano juz coś będzie widac jakby co:sorry:...u nas też Bartek był ciągle skazowym chłopakiem...wg lekarzy..ale jak widzieli wyniki testów to dziwnie milkli:eek:

no a nas ,albo mówili,ze skaza, potem ze tradzik, potem znowu skaza, ehhh oszalec mozna, mam nadzieje,ze nic mu nie wyjdzie, to bedziemy dalej probowac:sorry:

A Adulka moze fantazje ciocia Ci pospiewa, co?:-);-)

Vercik a Ty gdzie? Mam nadzieje ze Cie nie wywiało:laugh2::laugh2:

Jak tam WInko, udalo sie wam wykrasc? Bo Justi chyba nam sie spiła, tak zniknęła nagle:-p:-p:-D:tak:;-)

Asienko, piiijjjj, jeszcze 15 minut karnawalu nie zaluje sobie :-D
A Justysia Bidulka w tej szafie....:rofl2::-D:szok:

A JUTRO PRZYJDZIE PAN KAC

Ps zauwazyłyscie ,ze Frywolna nas opusciła

reklama
Do góry