reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Wróciłam, ale nie wiem na jak długo póki mnie mąż nie porwie chyba:-p, mały prawie spi, a tatus na mecz patrzy AM/MU

Aduś, ja tez tyje zawsze przed okresem, ale nie wiem ile,
A wiecie ze dzis podkoziołek, ach napiłabym sie Martinni Rossoooo:laugh2::laugh2::laugh2:

Madziu Ja widze,że u WAS upojne noce teraz!!:-p;-)
A co to ten podkoziołek??

Widzę, że wy tutaj się alkoholem raczycie :-D my wczoraj z mężulkiem dokończyliśmy nasze grzane wino :tak: (oczywiście poszliśmy na łatwiznę i kupiliśmy gotowego Grańca Galicyjskiego tylko do podgrzania - PYCHOTKA!! :-p)... a dzisiaj o suchym pysku :laugh2:

Co do mojej pracy to szukałam dla męża informacji o przedszkolach w województwie śląskim (głównie w Gliwicach i okolicach Sośnicy)... jakie sa tendencje i czy warto otworzyć w Sośnicy nowe przedszkole. Mój małżonek pisze właśnie taki projekt dla stowarzyszenia, ktre chce otworzyć tam przedszkole i trzeba jakieś uzasadnienie, np. prognozy demograficzne no i ogólnie cyferki, cyferki i cyferki... no i jeszcze wyniki ankiet i przeprowadzonych badań. Po prostu masakra :eek:
No i złożyłam wniosek do konkursu finansowanego przez UE z działania PO KL 6.2 - 'Szefowa własnej firmy - czemu nie?" - Fajnie brzmi nie? mi się też podoba, dlatego złożyłam :tak:piatek idę na wstępną rozmowę z doradcą zawodowym... a ogólnie czy przeszłam dalej będę wiedziala chyba dopiero w czerwcu :eek::crazy: więc narazie nic więcej nie piszę coby nie zapeszać :tak:

U nas sie tak mówi na Ostatki, nie wiem czemu Podkoziołek, wszyscy sie bawia , imprezuja, a my nie:no:

A z upojnymi nocami, to róznie bywa, ochota jest, ale mały nam nie pozwala, a potem juz sie nie chce tak pozno, przynajmniej mu, bo mój M. to by mógł o kazdej porze dnia i nocy:szok::-p:-D

maylaszku to szybciutko do mężusia, bo meczyk się skończył :tak:

Ja właśnie kończe herbatke i chyba do łózia się zbiorę... w końcu nigdy nie wiadomo o której pobudka :p

Dobranoc laseczki! I coby Wasze dzieciaczki spały jak najdłużej :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry