reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny z moim Adasiem w takim razie jest coś nie halo :eek: jak mnie nie widzi to wcale nie płacze :no: jak się pojawiam to się uśmiecha :tak: ten odruch jest prawidlowy... ale tak jak piszecie o tym płaczu to u mnie nic takiego nie ma... wystarczą mu zabawki i jedzenie, a mnie mogłoby nie być... no czasem może zmienić pozycję musze mu pomóc... Mam sie martwić czy cieszyć?? :confused2::-p

Wojtek właśnie czyta dzieciakom. Tomcio chciał o 7 krasnoludkach... no i Wojtek zaczął coś czytać o złej macosze, a Tomek na to "Tato, gdzie jest zła macocha, której nie lubimy?" :-D To było takie pocieszne... jakby stworzyli jakiś wspólny front przeciw złej macosze :laugh2:
A jak potem cztał, że macocha spytała lusterko "zwierciadełko, powiedz przecie, kto najpiękniejszy jest na tym świecie", a Tomi z okrzykiem na ustach "Śnieżka jest najpiękniejsza na świecie!" :-D:laugh2: oj wesoło z nim mamy :tak:

Alusia są specjalne znieczulenia dla kobiet ciężarnych, które bez żadnych obaw można stosowac w ciąży :tak: ale nie wiem jak z ich mocą. Rwanie zębów, które moga jeszcze poczekać nie jest chyba najlepszym rozwiązaniem.

No dzieciaki śpią, więc ja wracam do roboty... musze cos napisać o przedszkolach na śląsku :tak:

Willsonka mój mąż studiował na Politechnice... a teraz robi tam doktorat. A czemu pytasz?

reklama
:-D:-D Ewa Ty to masz fajnie z chłopakami :-D:-D zazdroszcze Ci bo z tego co piszesz to musicie być wspaniałą i kochającą się rodzinką :-)

Ewa a chyba przeoczyłam ... ;-) Co to za praca? :-)

Miałam nie chwalić swojego męża bo już wrócił i mnie wkurzył :angry::angry::angry::angry: Jak ja go nie lubie :-p:-p

A nie wiem czy zasłużyl ale on jest dziwny :D Przychodzi wkurza mnie a potem wraca i całuje :D co za czlowiek ... :D
Faceci to jednak dziwne stworzenia ...

Alusia nie przepraszaj,bo wszyscy to rozumieją:tak:...chyba zazdroszczę Ci tego brzuszka...tylko ciiiii...żeby Łosiek mój nie usłyszał;-)

reklama
To będziesz miała 5-teczke w domu :D
A no brzuszek mi się bardzo podoba :)) ;)) a mała jak szaleje to ah ... ;)

Lece dziewczyny do łóżka bo po tych paru nocach nieprzespanych przez zęba dzisiaj mam zamair troszke odespać ... A że nikt nie wie tak naprawde kiedy Jasio się obudzi to musze szybko korzystać :)
Więc dobranoc Wam życze :)
Jutro mam zamair tu spędzić cały dzień :D więc może jeszcze jakieś chętne się znajdą :) bo ostatnio cisza i pustki tutaj ... :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry